slm kızlar ben de 1bucuk yıllık evliyim.sadece ilk 2 ay korundum.ondan sonra da hiç korunmadım.eylül ayında aşılama yaptırdım.ama malesef olumlu sonuçlanmadı.umutlarım bu ay için.beklenmeyen adet tarihim 1 ekim.dualaşalım kızlar.rabbim yüzümüzü güldürür inşallah. beni de ekleyin listenize.
Günaydin kizlar,
sabah sabah hala uyanigim cünkü bu aksam gececiyim vede sali aksami (hemsireyim)
ve nette biraz baktim cabuk cocuk olmanin yollari veya dikkat edilmesi gereken seyler,veya neden cocuk olmayabiliyor.
kaldi ki hemen hamile kalinacak diye biseyde yok bunu hepimiz biliyoruz ve baktigim sayfadada öyle yaziyor.
ama ona bakarsaniz birde meger o kadar farkli sebepleri olabiliyor ki cocugun olmamasinin
kizlar bize sabirli olalim ve sagligimiza dikkat edelim,doktorumuzu aksatmayalim,muanelerimizi olalim,Rainbow"un dedigi gibi dis sagligimizila ilgilenelim (amalgan dolgusu yumurtlayamamaya sebep olabiliyormus)
Saglikli beslenelim,bol bol hareket edelim ki stres vs azalsin kilomuz saglikli bir dengeye ulassin diye ama size bisey demek istiyorum:
Duamiz dilimizden eksik olmasin,ben simdi o sayfayi okurken bunu bir kere daha iyi anladim!
cünkü eger bu kadar engel sebebi olabiliyorsa bizim asil yapabilecegimiz en önemli sey Allaha siginip dua edip sabir etmek.
pozitif olmaya calismaliyiz kizlar...Gün dogmadan simdi suan bile belkide ne kadar yollar acilmistir bize
Canlarim dualarimz kabul ola,gönüllerimiz sevgi ve sabirla dola,Allah bizi kötü düsüncelerden koruya.
Size sahiden bunlari cani gönülden yaziyorum cünkü hepimizinolmasini diliyorum.
Allah herseyin hayirlisini versin önce,saglik versin bizlere önce,gerisi gelir
Lütfen burada birbirimize destek olalim,birlikten kuvet dogarmis,bu kuvetimizin tohumlarida göbeklerimize konan yavrularimiz olsun Insallah.
Baya uzun oldu amaanladiniz siz onu
Allah hepimizin yari ve yardimcisi olsun.....
kanka ikimiz kaldık çay içek mibenımde amalgam dolgum varr 10 seneden berııızararlımıymısss
kanka ikimiz kaldık çay içek mi
amalgam dolguyu tam anlamadım ben.Nasıl bir şey ki bu :)) bende dolgudan çok ne var ki:))
sana yasak ben yakarım sigaramı içerimiçelimmmm sıgarada yak ama o yasakk bebıs yapıcak dımıı
ben hamileyken yapılan zararlı diye biliyodum ama yumurtlmayı azaltıyomuş bi arkadaş yazmışamalgam dolguyu tam anlamadım ben.Nasıl bir şey ki bu :)) bende dolgudan çok ne var ki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?