sana yasak ben yakarım sigaramı içerimayy cnm cekti olsada içsem sen içmiyosun dimi
ben hamileyken yapılan zararlı diye biliyodum ama yumurtlmayı azaltıyomuş bi arkadaş yazmış
Sağol feryalnurcum
Ben 5aydır kullanıyorum folik asiti araştımalarıma göre de hamile kalmadan 3ay önce başlanmalı çünkü eksikliği Allah korusun bebekte bazı rahatsızlıklara sebep oluyor. Bir de görümcemde eczanede çalışıyor fazlası zararlı değil ama eksiği zarar olduğunu öğrendik. Bilginize....
günaydın kızlar ....yeni bir haftaya daha başladık bu hafta sonu çabuk gelsin ....çalışan arkadaşlara koly gelsin ben öğlen gidiyorum şimdi evdeyim kahvaltımızı yaptık biraz bakayım dedim.
avatardakı kız senınmıı cok tatlı masalahhh
içme cnm içme ktü eggg kaka ben içerim senin yerinebıraktım bebek yapıcaz dıyee belkıde gecen ay bu yuzden kımyasal yasadım sıgara yuzunden olabılır belkıde:26::26::26:
ayyy maşallah bayıldım o kıza ya zaten bi kız hastalığım var cok sevmli yanlız benm kızım olursa avatarımdakinden farklı olmazavatardakı kız senınmıı cok tatlı masalahhh
maaşallah canım.bizdede oluyor zıtlaşmalar:)evet cnm benim cadı kızım bu aralar çok zıtlaşıyoruz kendisiyle
evet cnm benim cadı kızım bu aralar çok zıtlaşıyoruz kendisiyle
yerim ben onuuuunıyee zıtlasıoyosunuzz ojemı surmek ıstıooo
bu gidişle topiğin ilk hamilesi ben olcam
çalışmlara devam arkadaşlar bide gecen birisi yazmış gün aşırı ilişki diye gün aşırı ilişki sperm kalitesini düşürüyomuş bilgilendiriyim istedim
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
ayen1986,
gumus19+,
fatmaipek,
biiirrrr,
RainbowColors,
feryalnur
yazınsanıza ayoolll ne bakıosunuzz muhabbett yokk hiççç
bu gidişle topiğin ilk hamilesi ben olcam
çalışmlara devam arkadaşlar bide gecen birisi yazmış gün aşırı ilişki diye gün aşırı ilişki sperm kalitesini düşürüyomuş bilgilendiriyim istedim
ayyy aklıma bak gün aşırıyı hergün anlıyorum iyimicnm gün aşırı ilişki önerir dr.lar.hergün olursa sperm kalitesi düşer sen yanlış anladın heralde.
ben çalışmaları bitirdim bekliyorum.
işte o konuda benm yanlış anlamam devreye giriyo yanlış anlamışım cnm ben dediğin doğruHer gün ilişki kaliteyü düşürür aslında Çünkü spermin bir gün dinlenip toplanmaya ve kaliteleşmeye ihtiyacı var hergün olursa hem mikat hem kallite az olur zaten hergün yapmanın bir anlamı da yok çnükü zaten sperm 48 saat yaşıyor yani o ara verdiğin gün yumurtlama olsa bile sperm bekliyor olacak.
halimiz içler acısıgün.sayıyorum.bu.ayda.hamile.kalamazsam.çıldıricigimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?