2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

sana yasak ben yakarım sigaramı içerim ayy cnm cekti olsada içsem sen içmiyosun dimi

ben hamileyken yapılan zararlı diye biliyodum ama yumurtlmayı azaltıyomuş bi arkadaş yazmış

bıraktım bebek yapıcaz dıyee belkıde gecen ay bu yuzden kımyasal yasadım sıgara yuzunden olabılır belkıde:26::26::26:

Evet canım ya aslında kullanmak istiyorum ama birde hamilelik öncesi kilo almaktan korkuyorum zaten zar zor verdim dahada versem iyi olcak ama çok düşük kalori almakta hormonları etkiliyormuş arkadaşlarında dediği gibi Rabbimize dua etmeye devam olumsuz tek bir düşünceye girmeden sağlıkla hamile kalıp sağlıklı bebişlerimizi kucaklarımıza alalım hepimiz inş.

günaydın kızlar ....yeni bir haftaya daha başladık bu hafta sonu çabuk gelsin ....çalışan arkadaşlara koly gelsin ben öğlen gidiyorum şimdi evdeyim kahvaltımızı yaptık biraz bakayım dedim.

avatardakı kız senınmıı cok tatlı masalahhh

merhaba arkadaşlar inş. hepimiz 2013 e gebe olarak gireriz ben 2 aydan beri deniyorum bebeiş için ama olmadı kısmet kasım ayına diyorum artık hayırlısınla sağlıklı bir şekilde hamiş kalalımm..

bıraktım bebek yapıcaz dıyee belkıde gecen ay bu yuzden kımyasal yasadım sıgara yuzunden olabılır belkıde:26::26::26:
içme cnm içme ktü eggg kaka ben içerim senin yerine
öte kaç dumanı gelmesin
avatardakı kız senınmıı cok tatlı masalahhh
ayyy maşallah bayıldım o kıza ya zaten bi kız hastalığım var cok sevmli yanlız benm kızım olursa avatarımdakinden farklı olmaz

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
ayen1986,
gumus19+,
fatmaipek,
biiirrrr,
RainbowColors,
feryalnur
yazınsanıza ayoolll ne bakıosunuzz muhabbett yokk hiççç

bu gidişle topiğin ilk hamilesi ben olcam
çalışmlara devam arkadaşlar bide gecen birisi yazmış gün aşırı ilişki diye gün aşırı ilişki sperm kalitesini düşürüyomuş bilgilendiriyim istedim

yerim ben onuuuu nıyee zıtlasıoyosunuzz ojemı surmek ıstıooo

ben ne dersem tersini yapıyor hep ....hem tam o dönemdeyiz hemde boğa burcu ikisi bir arada olunca öyle oluyor.rainbow senin ki kaç yaşında...

cnm gün aşırı ilişki önerir dr.lar.hergün olursa sperm kalitesi düşer sen yanlış anladın heralde.
ben çalışmaları bitirdim bekliyorum.

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
ayen1986,
gumus19+,
fatmaipek,
biiirrrr,
RainbowColors,
feryalnur
yazınsanıza ayoolll ne bakıosunuzz muhabbett yokk hiççç

Sayfa hep açık canım işe dalmışım :) bugun kargomu bekliyorum şu ovulasyon aletini merak içindeyim hiç çalışasımda yok.Siz nerelerdesiniz

Her gün ilişki kaliteyü düşürür aslında Çünkü spermin bir gün dinlenip toplanmaya ve kaliteleşmeye ihtiyacı var hergün olursa hem mikat hem kallite az olur zaten hergün yapmanın bir anlamı da yok çnükü zaten sperm 48 saat yaşıyor yani o ara verdiğin gün yumurtlama olsa bile sperm bekliyor olacak.

cnm gün aşırı ilişki önerir dr.lar.hergün olursa sperm kalitesi düşer sen yanlış anladın heralde.
ben çalışmaları bitirdim bekliyorum.
ayyy aklıma bak gün aşırıyı hergün anlıyorum iyimi
neyse boşver onu sen kızını anlat bende ayy benmde yeğenim var o yaşlarda canım sazem(teyzem) diyo kızınca küfürü basıyo ayy özledim atkı örüyorum kuzuma cok sevncek

işte o konuda benm yanlış anlamam devreye giriyo yanlış anlamışım cnm ben dediğin doğru

ben çıkıyorum kızlar okula gitmeden bir kaç işimi halledeyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…