valla bende dışarı sızmasın diye şekilden şekile giriyorum sanki bir damlayla herşey değişçek
Ay aynen canimsonra diyorum amaaaan yeter yavvvv bi hal oldum....
kiz dün nerdeyse düsüp bi tarafimi incitiyordum ya sirf bu sebepten
kızlar bu ay olmazsa ovulasyon testlerinden denemek istiyorum var mı bilgisi olan kullanan aranızda?????
bu ay olmazsa bende diğer ay kesin kullanıcam
kızlar bu ay olmazsa ovulasyon testlerinden denemek istiyorum var mı bilgisi olan kullanan aranızda?????
çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine daha bebişlerine lazımsın ürkütme nazlıları
diğer topiklere de baktım ama anlamadım sanırım çeşit çeşit onlar inşallah gerek kalmaz cnm almamıza bu ay hamiş olmuşuz bakarsın...
evet var merak ettiklerini sorabilirsin ..
adet döngüsüne göre bir tarihte yapılmaya başlıyor diye biliyorum sonra çift çizgiyi görünce veya gülen yüzü ozaman ovulasyon oluyor demekmiş e ogünd eilişkiye girersen daha yüksek ihtimal oluyormuş
benim bat 20 ekim benide ekler misin uğur getirsin inş
eee çok iyi o zaman şans daha fazla desene yok yok alıcam bide öle denicem
evet var merak ettiklerini sorabilirsin ..
bende alıcam en azından hangi zaman diliminde ovulasyon olduğunu biliyimde ona göre davranıyım
senin bat ne zaman cnm az mı kaldı
hangi markayı tavsiye edersin arkadasım bir de nereden alalım internetten mi eczaneden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?