Walla başlıyım :)) hemen dilimin döndüğünce elimin yazdığınca anlatayım...
2011 haziranda gittim dotkora ben bebek düşünüyorum ,varmı bi sorun die .. Klasik hormon tahlilleri yapıldı sorun yok .. ohhh şükür dedik gittik 1 ay-3 ay -5 ay derken baktık olmuyo ... bi arkadaş dediki aa benim doktorum şurda çok iyi bence ona git... Bu arkadaş tabi bu bahsettiği doktorla gebelik takibi yapmış doğum yapmış memnun..Ama bilemedikki benim derdim o deil... Neyse metedildi a güvendik oda bekletti bizi.. Şu tahlil bu tahlil derken 1 sene geçti... sonra lütfetti klomene başlayalım dedi ama önce hsg dedi.. Tamam dedim ..Radyomar 370 TL medicine 170 TL ... ne gerek var ikiside aynı makina dedim... Medicineda çektirdim.. Tüpler açık die raporumu aldım... Klomene başladım... Kadın yok oldu izine gitmiş beni kimseye yönlendirmeden...Kendi çabamla Aynı hastanede başka doktora gittim.. O takip etti iğnemi vurdu adet olursan yada olmazsan gel dedi.. Tabi adet oldum ... Başka doktora gittim. MEdipol üniversite hastanesi yeni açıldı die .. Bi doktorla görüştüm.. Dediki 3 yumurtadan ikisi çatlamamış kist olmuş doğum kontrol hapı...
başladık hapa ..Hatırlamıorum konuyu ama ertesi gün bişey sormam gerekti doktoru aradım işten ayrıldı dediler.... haydaaa dedim.. başka bi doktora gittim bi sonraki adette..dediki kistler küçülmüş ama kontrol hapına gerek yok kendi gider. bu ay bekleyelim.. Bekle bekle tak etti canıma... Kanuni hastanesinde infertilite bölümüne gittim.. HSG yi gördü ve köpürdü kadın.. Bu özeller niye böyle rapor verir niye böyle yapar die... Sağ tüpte iltihap sol tüpte hasar var .. Şu kan tahlillerini yaptır gel laporoskopi açısından değerlendiricez dedi...
şimdi kan tahlillerini yaptırdım .. Referans aralıklarına göre sorun yok..Progesteron biraz düşük 3,7 ama ona ne der bilmiyorum... En son smear testini bekliyorum.. Cuma günü gidicem doktora .. Bakalım ne olacak.. Tabi şimdi bu denilenmi doğru yoksa diğer 5 doktorun dediği gibi açıkmı tüpler... bu tahlilleri tamamlayıp kanunideki gonca hanımla görüşüp daha sonra amerikan hastanesi Cengiz beye görünmek istiyorum.. Eğer oda aynı şeyleri söylerse ilk işim tedavimi olmak arkasından medicinea dava açmak...
İşte kısaca :))) durum bundan ibaret... Bekleyip görücez...
hoş geldin canım
Arkadaşlar lütfen beni anlayışla karşılayın gelen arkadaşları tabloya eklemekten sohbetleri kaçırıyorum.Ricam bana özelden mesaj atmanız ve bende akşam tabloyu düzenleyeyim ki sohbetler kaçmasın.Böylesi çok zor oluyor bana.
sevdemm canım konu sahibi olarak tablo işini devralmayacakmısın yoksa ben mi devam edeyim..
2011 haziranda gittim dotkora ben bebek düşünüyorum ,varmı bi sorun die .. Klasik hormon tahlilleri yapıldı sorun yok .. ohhh şükür dedik gittik 1 ay-3 ay -5 ay derken baktık olmuyo ... bi arkadaş dediki aa benim doktorum şurda çok iyi bence ona git... Bu arkadaş tabi bu bahsettiği doktorla gebelik takibi yapmış doğum yapmış memnun..Ama bilemedikki benim derdim o deil... Neyse metedildi a güvendik oda bekletti bizi.. Şu tahlil bu tahlil derken 1 sene geçti... sonra lütfetti klomene başlayalım dedi ama önce hsg dedi.. Tamam dedim ..Radyomar 370 TL medicine 170 TL ... ne gerek var ikiside aynı makina dedim... Medicineda çektirdim.. Tüpler açık die raporumu aldım... Klomene başladım... Kadın yok oldu izine gitmiş beni kimseye yönlendirmeden...Kendi çabamla Aynı hastanede başka doktora gittim.. O takip etti iğnemi vurdu adet olursan yada olmazsan gel dedi.. Tabi adet oldum ... Başka doktora gittim. MEdipol üniversite hastanesi yeni açıldı die .. Bi doktorla görüştüm.. Dediki 3 yumurtadan ikisi çatlamamış kist olmuş doğum kontrol hapı...
başladık hapa ..Hatırlamıorum konuyu ama ertesi gün bişey sormam gerekti doktoru aradım işten ayrıldı dediler.... haydaaa dedim.. başka bi doktora gittim bi sonraki adette..dediki kistler küçülmüş ama kontrol hapına gerek yok kendi gider. bu ay bekleyelim.. Bekle bekle tak etti canıma... Kanuni hastanesinde infertilite bölümüne gittim.. HSG yi gördü ve köpürdü kadın.. Bu özeller niye böyle rapor verir niye böyle yapar die... Sağ tüpte iltihap sol tüpte hasar var .. Şu kan tahlillerini yaptır gel laporoskopi açısından değerlendiricez dedi...
şimdi kan tahlillerini yaptırdım .. Referans aralıklarına göre sorun yok..Progesteron biraz düşük 3,7 ama ona ne der bilmiyorum... En son smear testini bekliyorum.. Cuma günü gidicem doktora .. Bakalım ne olacak.. Tabi şimdi bu denilenmi doğru yoksa diğer 5 doktorun dediği gibi açıkmı tüpler... bu tahlilleri tamamlayıp kanunideki gonca hanımla görüşüp daha sonra amerikan hastanesi Cengiz beye görünmek istiyorum.. Eğer oda aynı şeyleri söylerse ilk işim tedavimi olmak arkasından medicinea dava açmak...
haydi bismillah
Selamın aleyküm kızlar :) 2,5 senelik evli asker topiği sayesinde kk ile tanışan 1,5 senedir bebek isteyen doktor doktor gezen en son kanuni sultan süleyman hastanesine giden ve dumur olan biri olaraktan ben geldim. İnşallah hoşgeldim :))
Valla daldan dala kondum durdum... o konu senin bu konu benim dolandım geldim bu dala ... Hepimiz için hayırlısı olur inşallah .. İlk giriş uzun olmasın die kısa kesiyorum.. Neler yaşadım zamanla paylaşırız artık
Merhaba Arkadaşlar,
Bende bir dış gebelik sonrasında tüpüm alındı diğeri tıkali çıktı tüp bebek tedavisi yarım kaldı sonrasında dondurulmuşla tuttu 9 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum ve 45 gün sonrasında ise doğal yoldan hamile kaldım ve bebeğimi kucağıma aldım şimdi 18 aylık oldu. Tüm bu zorlu süreçlerle beraber yaş oldu 37 aralıkta 38. Çalışıyorum emekliliğimede az kaldı ama ben çok geç olmadan oğluma bir kardeş istiyorum ve 4-5 aydır korunmuyorum. İnşallah 2013 yılına birlikte hamile olarak gireriz. Şimdi bnim bat:19 ekim ama bu aydan pek umudum yok inşallah Kasım ayı diyorum
bebek bekleyen arkadaşlarımızın listesini yapıyoruz canım.Gelende çok olunca gn içinde süreli güncelleniyor o liste..Hoşbulduk saolsın
Canım kusurabakma yeni geldim ne tablosu :) Atarız tabi msj dediğin nedir.. Sohbet lazım bize :))
İDEN merhaba bende yeni üyeyim ama sana da topiğe hoşgeldin diyeyim.
bendede sorun tüplerdi ben bahçeciye gittim rahim filminde ben bile gördüm sıvının tüplerden geçmediğini o doktorlar nasıl anlayamamış boş yere zaman kaybı. banda mustafa bahçeci görür görmez tüpleri açtırmakla zaman kaybı dedi sonuçta tüp açılıncada (açılacak diye garantiside yok) yine 1 yıl doğal yolla uğraşacaksın yaşında var dedi ve hemen tüp bebeğe başladık. ama pko hastası olduğum içinde yumurtalarım toplanınca karın şişikliğinden transfer yapmadı. bir sonraki ay dondurulmuş ile tarns oldu ama 9 haftalıkken kaybettim. ama bir ay sonra mucize oldu ve doktorum bile inanmadığı gebelik oldu. İnşallah sen bu kadar uzun bir yoldan geçmeden tedavin sonuçlanır. Merkez ve doktor çok önemli
İDEN merhaba bende yeni üyeyim ama sana da topiğe hoşgeldin diyeyim.
bendede sorun tüplerdi ben bahçeciye gittim rahim filminde ben bile gördüm sıvının tüplerden geçmediğini o doktorlar nasıl anlayamamış boş yere zaman kaybı. banda mustafa bahçeci görür görmez tüpleri açtırmakla zaman kaybı dedi sonuçta tüp açılıncada (açılacak diye garantiside yok) yine 1 yıl doğal yolla uğraşacaksın yaşında var dedi ve hemen tüp bebeğe başladık. ama pko hastası olduğum içinde yumurtalarım toplanınca karın şişikliğinden transfer yapmadı. bir sonraki ay dondurulmuş ile tarns oldu ama 9 haftalıkken kaybettim. ama bir ay sonra mucize oldu ve doktorum bile inanmadığı gebelik oldu. İnşallah sen bu kadar uzun bir yoldan geçmeden tedavin sonuçlanır. Merkez ve doktor çok önemli
bende yumurtlama günlerindeyim bence hergün yapmak iyi değil zaten yumurtalar 24 saat yaşıyor birde erkeğin spermlerinin yaşama süresi var ben iki günde bir deniyorum ama tam denk gelsin diye 2 gün önce gece yaptıysam iki gün sonra sabah yapıyorumki 1,5 gün olsun
Canim bende senin gibi düsünüyorum
1,5 günle hem dinlenme olur diyorum hemde isi garantiye almak acisindan
çok geçmiş olsun inan iyi doktorlar var evet ama bende bu yaşıma kadar hiç bişey kullanmadan hasta olamadım okadar doktora gittimki herşey normal diyolar doğum kontrol hapı verip bitiriyolar bende artık kendi çabamla denemeye karar verdim daha mutluyum macun kullanıyorum çok kzıdım ya bu nasıl bir doktorluktur hiç bitkisel bişey denedinmi soğan kürü felan
Ayy canım geçmiş olsun. İnşallah bir sorun çıkmaz
Iden canim gecmis olsun,ne diyeyim bende bu doktorlardan biktim ya
bende bicok sey yasadim ama simdi yine anlatmay gücüm yok
istersen actigim konulardan bak......
sahiden bu gidisle var ya doktorunada moktorunuada diyecem ve geri cekecem kendimi
herşeyin başı psikolojik valla en azından kafam rahat oluyor yok kaçtımı günüm denk gelmedimi düşün dur
bu doğal kürler başka şeylere sebebiyet veriyor diye duydum .. Ya aslında hiç birşey yapmıyorum ..sadece bu doktora odaklandım onunla görüşmeyi bekliyorum...
valla ben bu soğan kürünün hiç zararı olduğunu duymadım okadar çok tavsiye eden varki bende en kısa zamanda deniyeceğim şuan incir yapmaya başladığım için yapamadım ama incir bitince soğana hemen geçicem bende tam tersi ilaşların yan etkisi oluyor diye bitkisele geçtim
hahahaha aynen canim
yoksa diyorsun ay yeterince yapikdimi yok bacaklari yeterince dikili biraktim mi yok zin zan zonnnnnnn
zaen bi çoğu bunu dediği zamanda hamile kalmış.. İnsan doktora gidince daha çok umutlanıyo çare olacak sanıyor..Ama ben bu zamana kadar yaşadıklarımdan şunu öğrendim.. Nadir doktorları geçiyorum ama bir çoğu işe yaramıyo.. Özeller para peşinde devlettekiler rahatlık peşinde...
o incir kürünün mesela kist yaptığını duydum inşallah sende olmaz..Yumurtaları çoğalttığı için çatlamama durumunda kist yapıyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?