2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

İDEN merhaba bende yeni üyeyim ama sana da topiğe hoşgeldin diyeyim.

bendede sorun tüplerdi ben bahçeciye gittim rahim filminde ben bile gördüm sıvının tüplerden geçmediğini o doktorlar nasıl anlayamamış boş yere zaman kaybı. banda mustafa bahçeci görür görmez tüpleri açtırmakla zaman kaybı dedi sonuçta tüp açılıncada (açılacak diye garantiside yok) yine 1 yıl doğal yolla uğraşacaksın yaşında var dedi ve hemen tüp bebeğe başladık. ama pko hastası olduğum içinde yumurtalarım toplanınca karın şişikliğinden transfer yapmadı. bir sonraki ay dondurulmuş ile tarns oldu ama 9 haftalıkken kaybettim. ama bir ay sonra mucize oldu ve doktorum bile inanmadığı gebelik oldu. İnşallah sen bu kadar uzun bir yoldan geçmeden tedavin sonuçlanır. Merkez ve doktor çok önemli

hoş geldin canım

Hoşbulduk saolsın

Canım kusurabakma yeni geldim ne tablosu :) Atarız tabi msj dediğin nedir.. Sohbet lazım bize :))

Ayy canım geçmiş olsun. İnşallah bir sorun çıkmaz

çok geçmiş olsun inan iyi doktorlar var evet ama bende bu yaşıma kadar hiç bişey kullanmadan hasta olamadım okadar doktora gittimki herşey normal diyolar doğum kontrol hapı verip bitiriyolar bende artık kendi çabamla denemeye karar verdim daha mutluyum macun kullanıyorum çok kzıdım ya bu nasıl bir doktorluktur hiç bitkisel bişey denedinmi soğan kürü felan

Aramıza hoşgeldin canım

inşAllah o kardeş bir an önce gelir paşana..hoşgeldin cnm.

gerçekten mucize, tıkanık tüple doğal yoldan hamile kaldın demek. Hayırlı olsun, inşallah kucağına almak da nasip olur

Walla canım işte Kanuni Sulta Süleyman hastanesi infetilite bölümü Gonca Hanıma gidiyorum.. Bu işin uzmanı dediler ..Bakalım belki bu zamana kadar boşa kürek çektik sayesinde yol alıcaz .. Belkide boşuna bir aydır rüyalarıma giriyo ... Bilmiyorum bekliycez hayat bize ne yaşatıyor görücez...

Canim bende senin gibi düsünüyorum

1,5 günle hem dinlenme olur diyorum hemde isi garantiye almak acisindan

bu doğal kürler başka şeylere sebebiyet veriyor diye duydum .. Ya aslında hiç birşey yapmıyorum ..sadece bu doktora odaklandım onunla görüşmeyi bekliyorum...

Iden canim gecmis olsun,ne diyeyim bende bu doktorlardan biktim ya

bende bicok sey yasadim ama simdi yine anlatmay gücüm yok

istersen actigim konulardan bak......

sahiden bu gidisle var ya doktorunada moktorunuada diyecem ve geri cekecem kendimi

zaen bi çoğu bunu dediği zamanda hamile kalmış.. İnsan doktora gidince daha çok umutlanıyo çare olacak sanıyor..Ama ben bu zamana kadar yaşadıklarımdan şunu öğrendim.. Nadir doktorları geçiyorum ama bir çoğu işe yaramıyo.. Özeller para peşinde devlettekiler rahatlık peşinde...

bu doğal kürler başka şeylere sebebiyet veriyor diye duydum .. Ya aslında hiç birşey yapmıyorum ..sadece bu doktora odaklandım onunla görüşmeyi bekliyorum...

valla ben bu soğan kürünün hiç zararı olduğunu duymadım okadar çok tavsiye eden varki bende en kısa zamanda deniyeceğim şuan incir yapmaya başladığım için yapamadım ama incir bitince soğana hemen geçicem bende tam tersi ilaşların yan etkisi oluyor diye bitkisele geçtim

o incir kürünün mesela kist yaptığını duydum inşallah sende olmaz..Yumurtaları çoğalttığı için çatlamama durumunda kist yapıyormuş...

Rainbowun dedigi gibi,diyeceksin ki yok bilmem 2 yildir denedik hamile kalamdadim,yani biraz zamani ilerletecegiz ki ilgilensinler bari biraz

simdi yeni doktor arayisindayim.....

o incir kürünün mesela kist yaptığını duydum inşallah sende olmaz..Yumurtaları çoğalttığı için çatlamama durumunda kist yapıyormuş...

daha başlamadım zaten ama herkes okadar çok yazmışki başlamak istiyorum zaten pkoluyum onları temizlemek için içmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…