2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

daha başlamadım zaten ama herkes okadar çok yazmışki başlamak istiyorum zaten pkoluyum onları temizlemek için içmeyi düşünüyorum

canım iyi araştır sonra pişman olmanı istemem...

Neyse kızlar ben kaçar mesai bitti yarın sabah görüşmek üzere kendinize iyi bakın :)

incire havuç katıyorum oda çatlatıyormuş mesela 9 ay hasta bile olamadım ama incire başladığım ilk ay hasta oldum tabi inşallah büyümez kistlerim ama umut dünyası işte

aaaa çok sevindim hayırlı haberlerini bekliyorum burdan inş. evladınıda allah bağişlasın cnm

o incir kürünün mesela kist yaptığını duydum inşallah sende olmaz..Yumurtaları çoğalttığı için çatlamama durumunda kist yapıyormuş...

Canim ya sorma,ben bu kürü yaptigimdan beri adetlerim gec geliyor...

ama son 3-4 hafta önce nur topu gibi 3 cm kisitm vardi sol yumurtaligimda...gerci zaten kistler bende yillardir var yani o sir incir küründen geldi diyemem.

aynen yok yastık koy yok bir saat bekle yok duşa hemen girme kocaların vay haline

hee yavvvvvv

ayyyy kiz esim gülüyor evvelki gün dedim hayatim sen bacaklarimi tutup havaya kaldirabilirmisin yani tam kafamin üzerinde duracak sekilde...güldük iste yapmadi tabi

bende ne yapayim duvardan medet umdum yine

ooooy oyyyy

valla bende dışarı sızmasın diye şekilden şekile giriyorum sanki bir damlayla herşey değişçek

ayyy heyecanlandım şimdi ismimi listede görünce hadi bismillah diyelim o zman çok sağol cnm

birde ilk defa hamile kalacak olanlar var misal ben olataktan. Allah kısmet ederse bizde ya bu ay yada kasım gibi kesin olarak güşünüyoruz. neredeyse 3. yılımıza geliyoruz evliğimizde. hala aşamadığımız sorunlar yok değil ama bi yandan evlilik terapisti arıyoruz bir yandan da çoluk çocuğa karışmak istiyoruz hepimiz. İnşallah Rabbim banada o günleri görmeyi nasibeder böle yaparım hepppp

arkadaşım ben istanbul anadolu yakasında acıbadem semtinde dr lalehan kutlay a gidiyorum acayip iyi bi kadın ben tavsiye ederim ama sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum yakın mı uzak mı

ben avrupa yakasındayım ama anadoluyada giderim hiç problem değil bakalım belki başka arkadaşlarımızada yardımcı olur ben en son ününü çok duyup herman işçi diye bir doktora gittim avrupa yakasında memnunum ama bakalım

cnm inş en kısa zamanda güzel haberlerini alırız..
Bence kimsenin evliliği dört dörtlük değil sorunlar anlasmazlıklar oluyor inş. bebiş gelirde hanenize nur doğar sorunlar uçup gider:)))

cnm dr undAN memnunsan ben değiştirme derim nacizane ama içine sinmeyen şeyler varsa o zamanda bi düşün derim
hakkında hayırlısı

canım dr.a göründünüz mü sorun var mı yoksa vaktini mi bekliyor.

sorunumuz tüp tıkanıklığı+rezerv azlığı
altı senede 4 sefer klomen + çatlatma iğnesi 1 sefer aşılama 1 laparoskopik ameliyat 5 kerede tüp bebek tedavisi
tüp bebek tedavilerinin dördü değişik nedenlerle transfer olamadan iptal oldu
sadece bir kere transfer gerçekleşti o da negatifti
arada bitkilerle tedaviler kaplıcalar neleeeerr neleeeerrrr denedik ama işte olmayınca olmuyor
inşallah bir vakti zamanı vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…