günaydınnnnnnnnnnnnn
kolay gelsin canım.fırsat buldukça gel olur mu.iyilik cnm dün ve bugün misafirim var koşturuyorum bi yandan da bizim topiğe bakıyorum ufff çok işim var vakit buldukça girerim artık görüşürüzzzzz kızlarrr:))))
canım 2 gece peşpeşemi vardıyaGunaydin guzel anneler
Napiyorsunuz?
Hadi sohpete.
Ben eve dogru yoldayim...iki gece vardiyasini devirdikten sonra
günaydın canımGünaydın 2013 anne adayları :))))
aminn canım çok teşekkürler...allah tez zamanda bebeğine kavuştursun cnm seni ve hepimizi..
günaydın canım..baya yoğun çalşyorsun sanırm kolay gelsin canımm..Gunaydin guzel anneler
Napiyorsunuz?
Hadi sohpete.
Ben eve dogru yoldayim...iki gece vardiyasini devirdikten sonra
Günaydın 2013 anne adayları :))))
Merhaba 2013 ün güzel anne adayları...Allah tez zamanda bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
Birkaçgündür konuyu takip ediyorum,benide alın aranıza;bende önümüzdeki aylarda ilk denemelerimi yapcak anne adaylarındanım...Şu süreci araştırma, psikolojik, fizyolojik hazırlık dönemi diye adlandırıyorum kendi adıma :) Lütfen bilgilerinizi,rutin hazırlıklarınızı paylaşımlarınızı esirgemeyin çünkü öğrenmem gereken çok şey var.
Hepinize güzel bir gün diliyorumm
merhaba canım hoşgeldn..
inşallah bekletmeden gelir meleğin sana..
adetlerin düzenli midir..
merak ttiğin bişey olursa her zaman sorabilirsin..
ben 1.5 yıldr bebek istiyorum henüz yok ama bu süre içinde çok fazla bilgi sahibi olduk
Merhaba cnm hoşbulduk..
Adetlerim düzenli sayılır 3-4 günlük oynamalar olur ama,strese bağlı sebeplerden sanırım...Benim ilk denemem olacak,aklıma geldikçe soracağım emin olabilirsin çünkü tecrübe çok şey katar :) öncelikle beslenmeyle ilgili neler yapıyorsunuz? organik detarjanlar?saç boyaları kozmetikler? bu konuda tercihleriniz değiştimi?
merhaba canım hoşgeldn..
inşallah bekletmeden gelir meleğin sana..
adetlerin düzenli midir..
merak ttiğin bişey olursa her zaman sorabilirsin..
ben 1.5 yıldr bebek istiyorum henüz yok ama bu süre içinde çok fazla bilgi sahibi olduk
dayanamadım test yaptım bu sabah işe gelmeden
( -)
merhaba canım..hoşgeldin..Merhaba herkeze
kolay gelsin canım gerçektende sabr gerektiren bir işin var..Evet kizlar iki gece üst üste saat aksam 8 den sabah 8 e kadar
ay birde cuma günü ve haftasonu birde paratesi sabahciyim,o zamanda sabah 8 den aksam 8 e kadar.... tabi kolay degil hasat bir insanla ugrasmak.
adam kafadan rahatsiz
yani bazen cimcikliyor,parmaklari alip sIkIyor vs
babamda gecen diyor hemsirelerin isi cok zor,milletin pisligini cekmelileraf edersiniz altini temizle,kusarsa temizle vs.
birde üstüne üstlük alerjim var yaaaa suan iki hap aldim artik kasinmaktan mahfoldum
toza karsi demislerdi zamaninda ama stres oluncada ortaya cikiyor birde sicak olunca,ay bir kasinti ki sormayin tüm vücutta.
kusura bakmayin amma derdimi döktüm
günün geçmişmiydi canım.üzülme kaçncı ayın.dayanamadım test yaptım bu sabah işe gelmeden
( -)
Kuzum sende mi hic hamile kalamadin benim gibi
dayanamadım test yaptım bu sabah işe gelmeden
( -)
Canim ya cok üzüldüm adina
o negatifi görmek cok üzücü,ama yanliz degilsin.
Sagliklisi olsun.
Merhaba 2013 ün güzel anne adayları...Allah tez zamanda bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
Birkaçgündür konuyu takip ediyorum,benide alın aranıza;bende önümüzdeki aylarda ilk denemelerimi yapcak anne adaylarındanım...Şu süreci araştırma, psikolojik, fizyolojik hazırlık dönemi diye adlandırıyorum kendi adıma :) Lütfen bilgilerinizi,rutin hazırlıklarınızı paylaşımlarınızı esirgemeyin çünkü öğrenmem gereken çok şey var.
Hepinize güzel bir gün diliyorumm
Evet kizlar iki gece üst üste saat aksam 8 den sabah 8 e kadar
ay birde cuma günü ve haftasonu birde paratesi sabahciyim,o zamanda sabah 8 den aksam 8 e kadar.... tabi kolay degil hasat bir insanla ugrasmak.
adam kafadan rahatsiz
yani bazen cimcikliyor,parmaklari alip sIkIyor vs
babamda gecen diyor hemsirelerin isi cok zor,milletin pisligini cekmelileraf edersiniz altini temizle,kusarsa temizle vs.
birde üstüne üstlük alerjim var yaaaa suan iki hap aldim artik kasinmaktan mahfoldum
toza karsi demislerdi zamaninda ama stres oluncada ortaya cikiyor birde sicak olunca,ay bir kasinti ki sormayin tüm vücutta.
kusura bakmayin amma derdimi döktüm
canım benim lütfen üzülme vardır bundada bir hayır.Umudumuzu asla kaybetmeyeceğiz.Bu ay olmadı gelecek ay .Gün doğmadan neler doğar demi tatlım.dayanamadım test yaptım bu sabah işe gelmeden
( -)
merhaba canım..hoşgeldin..
kolay gelsin canım gerçektende sabr gerektiren bir işin var..
ne kadar zamandır bakıorsun??
günün geçmişmiydi canım.üzülme kaçncı ayın.
bırak hamile kalmayı hiç umutlanamadım bile canım
ne adet gecikmesi yaşadım nede çift çizgi gördüm
1.5 yıldr yaptırmadığımız test gitmediğimiz dr kalmadı..
eşimin değerlerinde problem var..
bu temmuzda 1 tüp bebek denemem var negatif
çok hassaslaştım Allah kolaylık versin bizlere..
beslenmeme pek dikkat etmiyorum canım ne isterseama meyve balık ceviz süt ürünleri vs gibi besinleri düzenli tüketmeye dikkat et genede..
folik asite başlamalısın mutlaka..bebeğin sinir sisteminin sağlıklı oluşum için şart..
hamile kalmadan önce saç boyamanda sakınca yok ancak hamile olduğunda boyatmaman gerekir
ovulasyon(yumurtlama )günlerinde (adetinin 10-20.günleri arası)gün aşırı ilişkiyi öneriyorlar dr lar..sizde dikkat edersiniz..[/QUOTE
Bende faydalı hiçbirşeyi yemeyen biriyim..hele o saydığın hiçbirşeyi sevmiyorum:S sevmek zorundayız galiba
folik asite başladım 5mgın yarısını önerdi dr.Sen vitamin kullanıyor musun dr önerdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?