merhaba canım.ne iyi ettinde geldin :)
merak ettiğin ne olursa lütfen sor.
Canım ya işin hakketen zor.Allah kolaylık versin.Herkesin yapabileceği iş değil.Evde bakım nasıl oluyor peki bu senin tercihin mi.
canım benim lütfen üzülme vardır bundada bir hayır.Umudumuzu asla kaybetmeyeceğiz.Bu ay olmadı gelecek ay .Gün doğmadan neler doğar demi tatlım.
Canım ben dün epeyce araştırdım.Sperm arttıran şeyleri hatta kopyalayabilirsem buradanda paylaşacağım.eşim stresli bir işte çalışıyor yapı olarakta streslitakviye şart :)
amin sagol canim.
adam evde ailesi evde kalsin orada bakilsin istiyor,evet canim bu isi kendim buldum...cok dogru,herkes yapamiyor bu isi,haril haril isci araniyor bu meslekte.
Canim cok iyi,cok sagol,sper arttirici seyleri paylastigin icin Allah razi olsun,bende yukarida dedigim gibi biseyler buldum onu ekliyecegim sonra.
aslinda sana bisey diyeyim bi canim,bu tür bilgileri keske sevdemm alsa ve ilk sayfaya eklese,cünkü baska türlü herkes faydalanamaz ve onca sayfalari arayacagimiza,baska bir topiktede böyle yapmislar,cok iyi bence,hemen aciyon ilk sayfayi ve istedigin bilgiler hoooooop karsinda
merhaba canım.ne iyi ettinde geldin :)
merak ettiğin ne olursa lütfen sor.
Canım ya işin hakketen zor.Allah kolaylık versin.Herkesin yapabileceği iş değil.Evde bakım nasıl oluyor peki bu senin tercihin mi.
canım benim lütfen üzülme vardır bundada bir hayır.Umudumuzu asla kaybetmeyeceğiz.Bu ay olmadı gelecek ay .Gün doğmadan neler doğar demi tatlım.
Canım ben dün epeyce araştırdım.Sperm arttıran şeyleri hatta kopyalayabilirsem buradanda paylaşacağım.eşim stresli bir işte çalışıyor yapı olarakta streslitakviye şart :)
sagol canim,bu ay basladim bu hastada ise.
Canim ya bizimde 14 aydir tik yok...adet gecikmesi oluyor ama gec yumurtlamdan
senin vitamiler falan alma imkanin var mi?
bu sabah bi sayfada okudum erkekler icin hangi vitamiler iyiymis diye,zaten bakip buraya ekleyecektim türkceye cevirip cünkü alman sayfa.
güzelim Allah büyükcok normal hassas olman ama annesi bizim yavrularimiz sadece biraz nazlilar...Insallah tez zamanda dostluklarimiz görüp sevincten ucarak göbeklerimize gelirler
Rainbowum bende sayfa acilmiyor yaaa
kızlar ben zaten eşime bi sürü kür vitamin vs kullandırıyorum..
doktorlar hep bi tane vitamin adı veriyoalardı ama biraz pahalı geldiğinden alamıyorduk..baktık olmayacak onu bile kullanmaya başladık 2 ay olacak..en az 6 ay kullanmak gerekiyormuş..içinde vücudun sperm üretimini sağlayan bütün proteinler vitaminler varmış vs...
bunun dışında L arginine kullanıyor günde 2 adet-kuruyemiş çok yer--keçiboynuzu pekmezi yiyor-kürünüde çok yaptım şimdi bıraktık-macunu var içinde arı sütü bal polen vs var..ayy ne çok şey varmış..
Artar canım merak etme.neler okuyoruz burada defalarca tüp deneyip doğal yoldan 1de değil 2.ye hamile kalanlar..kızlar ben kaan aydosla sitesinden ulaşıyorum yazıyorum..
tüm sonuçlarımızı yolladım ona..
bana en son sperm dna hasar testinizi de yaptrın ona göre bi yol çizicem size dedi..
ama ankara yada istanbula uzak olduğumuz için henüz yaptıramadık hem vitamini de yeni kullanmaya başladık diye zamanını bekliyoruz..
onun bize dediği nohut haftada bir eşinize yedirin vede bol yeşil sebzeler yeyin..
ayrıca proxeed plus denen vitamini içirin vs...
benim eşimde sayı problemi fazla değil ancak hız problemi var..
bu kadr ilaç ve küre dayanamz heralde artar değil mi??
bakalım beklemedeyiz..
hahahaha abowwwwwww kiz sen bu islerin piri olmussun zaten
canim cyclotest fertil men diye birsey görüm sabah 50 euro. kesin onu diyosun degil mi?
evet baya pahali.
kızlar ben kaan aydosla sitesinden ulaşıyorum yazıyorum..
bana en son sperm dna hasar testinizi de yaptrın ona göre bi yol çizicem size dedi..
ama ankara yada istanbula uzak olduğumuz için henüz yaptıramadık hem vitamini de yeni kullanmaya başladık diye zamanını bekliyoruz..
onun bize dediği nohut haftada bir eşinize yedirin vede bol yeşil sebzeler yeyin..
bakalım beklemedeyiz..
kızlar ben kaan aydosla sitesinden ulaşıyorum yazıyorum..
bakalım beklemedeyiz..
inşallah tatlımmm..ohh schön sehr schönalmanca güzel cok güzel demek,devam et bacimmmmm,dayanamazlar Insallah hemen hersey yoluna girer
Valal bravo eşini vitamin deposu yapmışsınbence artış olur yapılacak herşeyi yapmışsın..cnm kendin için kullandığın vitamin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?