2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

amin sagol canim.

adam evde ailesi evde kalsin orada bakilsin istiyor,evet canim bu isi kendim buldum...cok dogru,herkes yapamiyor bu isi,haril haril isci araniyor bu meslekte.

Canim cok iyi,cok sagol,sper arttirici seyleri paylastigin icin Allah razi olsun,bende yukarida dedigim gibi biseyler buldum onu ekliyecegim sonra.

aslinda sana bisey diyeyim bi canim,bu tür bilgileri keske sevdemm alsa ve ilk sayfaya eklese,cünkü baska türlü herkes faydalanamaz ve onca sayfalari arayacagimiza,baska bir topiktede böyle yapmislar,cok iyi bence,hemen aciyon ilk sayfayi ve istedigin bilgiler hoooooop karsinda

BUNLARA UYUN!

Erkeğin spermlerini güçlendirmek için bazı öneriler:

Kırmızı etten uzak durulması: Kırmızı etteki kolesterolün, spermlerde erken akrozom reaksiyonuna yol açarak, yumurtanın döllenmesini önleyici etkisi olabilir.
Yeşil yapraklı sebzelere ağırlık verilmesi: Özellikle ıspanak, semiz otu, lahana gibi yeşil sebzelerin antioksidan etkileri nedeniyle, spermlerin fonksiyonlarını düzelttiği bilinmektedir.
Baklagiller faydalı: Nohut, mercimek ve fasulye spermi güçlendirici vitaminlerden zengindir.
Kuruyemiş: Kavrulmamış fındık, badem, dut kurusu, kayısı kurusu, incir, çekirdekli siyah üzüm gibi meyva kuruları faydalı olabilir. Baklagillerle birlikte alındığında, spermler için gerekli selenyum ve çinko sağlanmış olunur.
Keçiboynuzu (Hartnup): Son yıllarda keçiboynuzunun sperm fonksiyonlarını artırıcı etkisi bulunduğu önerilmiştir. Özellikle doğrudan meyvesinin yenmesi ya da tozunun tüketilmesinin daha etkili olduğu ileri sürülmüştür.
Isırganotu, erkeklik hormonu olan testosteron aktvitesine sahiptir. Yemek şeklinde ya da suyunu çay şeklinde alabilirsiniz.
Yağdan fakir beslenilmeli.
Fazla kilolar, testosteron seviyesini düşürüp, östrojeni artırabilir. Bunun da spermin fertilizasyon kapasitesini bozduğu ortaya konmuştur. Bu nedenle, fazla kilolardan kurtulunması çok önemlidir.
Normal bir siklusa sahip kadında, siklusun başladığı günden (adet kanamasının olduğu ilk gün) itibaren 12., 14. ve 16. günlerde cinsel ililişkiye girilmesi, sperm ile yumurtanın karşılaşma olasılığını artırmaktadır. Bu günlerde cinsel ilşkide bulunulmaya özen gösterilmelidir. Ama kadında siklus düzeni değişebileceğinden, bu günlerin hesaplanmasında doktorunuza danışmanız daha uygun olur.
Özellikle kadının çay, kahve ve kola içmesi azaltılmalıdır.

Prof:Kaan Aydos

evet çok iyi olur.Hatta listede ilk mesajda olsa süreli bulmakta eklemekte zor oluyor.Geçen gün yazdım ama görmedi sanırım.Ne yapmalı bilmem ki..

kızlar ben zaten eşime bi sürü kür vitamin vs kullandırıyorum..
doktorlar hep bi tane vitamin adı veriyoalardı ama biraz pahalı geldiğinden alamıyorduk..baktık olmayacak onu bile kullanmaya başladık 2 ay olacak..en az 6 ay kullanmak gerekiyormuş..içinde vücudun sperm üretimini sağlayan bütün proteinler vitaminler varmış vs...
bunun dışında L arginine kullanıyor günde 2 adet-kuruyemiş çok yer--keçiboynuzu pekmezi yiyor-kürünüde çok yaptım şimdi bıraktık-macunu var içinde arı sütü bal polen vs var.. ayy ne çok şey varmış..

Son düzenleme:
Arkadaşlar doktoru hamilelik öncesi folik asit dışında vitamin öneren var mı? varsa ne kullanıyorsunuz?
Dün bir makale okudum kimi dr lar doğal beslenmeyle alınmalı kimisi vitamin takviyesi öneriyor..siz ne düşünüyorsunuz

Bende araştırıyorum içinde slenyum a c d çinko l cartitin olan vitamin var mı diye.proxeed var ama çok pahalı geldi bana.hemde içindeki oranlar günlük dozu karşılamıyor.En önemli vitamin araştırdıklarıma göre e c selenyum ve çinko....

kızlar ben kaan aydosla sitesinden ulaşıyorum yazıyorum..
tüm sonuçlarımızı yolladım ona..
bana en son sperm dna hasar testinizi de yaptrın ona göre bi yol çizicem size dedi..
ama ankara yada istanbula uzak olduğumuz için henüz yaptıramadık hem vitamini de yeni kullanmaya başladık diye zamanını bekliyoruz..

onun bize dediği nohut haftada bir eşinize yedirin vede bol yeşil sebzeler yeyin..
ayrıca proxeed plus denen vitamini içirin vs...

benim eşimde sayı problemi fazla değil ancak hız problemi var..
bu kadr ilaç ve küre dayanamz heralde artar değil mi??
bakalım beklemedeyiz..

Son düzenleme:

hahahaha abowwwwwww kiz sen bu islerin piri olmussun zaten

canim cyclotest fertil men diye birsey görüm sabah 50 euro. kesin onu diyosun degil mi?

evet baya pahali.

Artar canım merak etme.neler okuyoruz burada defalarca tüp deneyip doğal yoldan 1de değil 2.ye hamile kalanlar..

hahahaha abowwwwwww kiz sen bu islerin piri olmussun zaten

canim cyclotest fertil men diye birsey görüm sabah 50 euro. kesin onu diyosun degil mi?

evet baya pahali.

yok canım bize hem kaan aydos hemde gittiğimiz diğer dr lar hep proxeed plusı önerdiler..2 ay oldu kullanıyoruz..
faydasın gören çok kişi olmuş inşallah bize de yaryodur

sea canım ben geçen yaz gebelik düşündüğümde dr.a gitmiştim bana elevit ve folikplus kullanmamı öneri.Ama tabi çok dengeli besleniyorsan vitamine gerek yok.Ben çok dengeli beslenmem neyi canım çekerse onu yiyorum söylemesi ayıp.

ohh schön sehr schön almanca güzel cok güzel demek,devam et bacimmmmm,dayanamazlar Insallah hemen hersey yoluna girer

Valal bravo eşini vitamin deposu yapmışsın bence artış olur yapılacak herşeyi yapmışsın..cnm kendin için kullandığın vitamin var mı?

kızlar bana da dr lar hep folik asit yazdılar başka bişeye gerek yok dediler.
eğer bildiğiniz herhangi bir probleminiz yok ise folik asit kullanmanız yetecektir..

ohh schön sehr schön almanca güzel cok güzel demek,devam et bacimmmmm,dayanamazlar Insallah hemen hersey yoluna girer
inşallah tatlımmm..
peki siz hiç dr falan gittiniz mi canım..
yada kullandığınız bişey var mı..
Valal bravo eşini vitamin deposu yapmışsın bence artış olur yapılacak herşeyi yapmışsın..cnm kendin için kullandığın vitamin var mı?

evet canım eşimi besiye çektim
kendim için sadece folik asit içiyorum canım..
onuda ilk aylarda saat kurup içiyordum zamanı geçmesin diye
ama artık unutuyorum 1.5 yıl oldu..hatta bazen hiç içmiyorum

ama siz benim gibi yapmayın için mutlaka..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…