2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

Bana dr kan testi ,jinekolojik muayene yapıldı sadece 5 mg folik asitin yarısını içmemi önerdi,vitamin vermedi...dün bir makale okudum orda beslenmeyle veya alınacak vitaminlerle genlerin fonksiyonlarının değişebildiğini anlatıyordu.Hatta deneylerle açıklanmış ..aslında genler değişime uğramazmış ancak beslenmeyle fonksiyonları etkilenebilirmiş,dilersen link gönderirim...Bende yoğun stresli bir ortamdayım ,beslenmemde çok dengeli ve düzenli sayılmaz ama kan değerlerimde görseydi önerirdi diye düşünüyorum...

günaydın kızlaaaaaaaarrr ben de pcos var ve adet düzensizliğim mevcut.....şuan hayıt suyu içiyorum,kesinlikle tavsiye ederim adetlerim düzene girdi yeminlen bide follik asite 5 gündür başladım....folic plus içiyorum,folbiol'e göre daha zengin olduğunu duydum zaten folbol bende baş ağrısı yapmıştı...
hhaa bu arada karışık bi bitki çayı var onuda hüpletiyom, eşimde bi problem çıkmadı şükür ama takviye olsun diye çakşır otu köküyle çoban çökerten içiriyorum
öpüldünüüüüüüzzz

ben doktora gittim bacim ama daha muaneler falanda yapilmadi

ben bu son bir kac gündür vitamileri bol olan bir hap aliyorum,folik asid vs var icinde,esimde veryim bari ona uygun sekilde vitaminler

Arkadaşlar. fikrinizi almak istiyorum.

selenyum-e vitamini-c vitamini ve çinko tabletler almak istiyorum.yanında keçi boynuzu kürü haftada bir nohut ve etden uzak beslenme ayrıca bal polen karışımı yerse eşim yeterli olurmu sperm kalitesine fikriniz nedir.tabi bunlar benim hayalim yermi bilmem:)) keçi boynuzu kürünü zorla içiyor az kaldı sadece akşam içeceksin dedimde ikna ettim bu sabah :)

cnm sende içmeye devam et,bu zorlu süreci sabırla aşacaksın eşini besiye çekerken aman kendini ihmal etme sen folik asitin iştah açtığını düşünüyor musun?

arkadaşlar merhaba nasılsınız,

benim bugün 11.günüm :) dün akşam birlikte olduk.şimdi 3 gün olamıcaz eşim sperm testi verecek çünki.aslında bu aydan umutlu değilim ben.eşim yumurtlama zamanımda yurt dışına çıkıcak çünki gerçi belli olmaz tabi ama folik asite yeni başladım çünki..arkadaşlar klomeni 4 sefer kullandım ben..gebelik elde edemedim.2 sefer kist oldu çok şükür adetle attım ben ama bazılarınki kalıyor doktorlar dogum kontrol hapı veriyor kist geçsin diye bilgi olsun diye yazıyorumm..ama kimisi var klomeni ilk kullandıgı ay hamile kalanlarda var..eylül ayı için doktorumla aşılama planlamıştık.yumurta takibine gittim ve 4 tane yumurtam olmuş.doktorum çogul gebelik olur diye aşılama yapmadı kendimi buna ahzırlamıştım ki hevesim yarıda kaldı umut işde naparsın..kendi çabalarımızla denedik gene tutmadı hastalandım..şimdi çalışmalara gene başladım hayırlısı artık arkadaşlar rabbim dualarımız duyar inş..sizlerde kendinizi tanıtırmısınız durumunuz nedir.

canım tüm bu vitaminleri ayrı ayrı alırsan eşin içmekte zorlanabilir.hepsini içinde barndıran vitamin destekleri var..
GNC ürünlerine bi göz at istersen içeriği çok zengin vitminler var..
GNC arginmax men i tavsiye ederim ben.istersen bi içeriğini incele

keçiboynuzu kürünü zor içiyorsa pekmezini yedir günde 1-2 kaşık..yada kek börek vs içine kat sütün içinde içir.bal polende kesinlikle çok iyi..

Son düzenleme:
Taliha merhaba canım.
ben 35 yaşında1 çocuk annesiyim 2. için uğraşıyorum geçen yaz bir denemem oldu bir kaç ay olmayınca erteledim.ekimde denedik olmadı kasımda diş tedavim var erteledim aralıktan umutluuym inşAllah.Eşim çok stresli olduğu için sperm kalitesinin düşük olabileceğini düşünüyorum takviye arayışındayım.Benimde melesef yaştan dolayı yumurta kalitemin düşebileceği için bende bazı takviyeler almaya başladım bal vs. gibi.hepimiz istediğimize ulaşırız inşAllah.koca koca göbüşlerle yazmakta zorlanacağımız günler inşAllah çok yaındır.

kızlar görüşürüz akşama okula gitmem gerekiyor..

Cnm bana kalırsa,gereken vitaminlerin hepsini kapsayan bir hap kullanmak daha doğru,erkekler sıkılır hap sayısı artınca içmek istemeyebilir :) Bence yeterli eşin uçuşa geçer

baktım ona ama günlük gereksinimi karşılamıyor gibi birde günde 6 tablet içmeliymişsin aynı hesaba gelemz mi.proxeedide ayda 2 kutu kullanman gerekiyor. oda çok külfetli geldi bize 250 tl tutuyor yani..bakalım araştırayım bir.Zaten eşime dedim Ocağa kadar olmazsa oda bende bir incelemeye alınacağız :)) gerek kalmaz inşAllah.

Canim cok iyi bence,kesinlikle yap derim..ama aysunayy in dedigi gibi tüm vitamileri iceren bir hap seklinde bulsan cok daha iyi olur.

daha dogrusu esinin bunu icmesini kolaylastirir.

kızlar görüşürüz akşama okula gitmem gerekiyor..

ok bacim görüsürüz.kendine iyi bak

evet proxeed içlerinde en iyisi ama külfetli dediğin gibi canım..
bizde almamak için 1 yıl direndik proxeedi ama baktık olmuyo drlarda hep onu öneriyorlar almak zorunda kaldık...

eğer eşim içer sorun deği dersen ayrı ayrı da alabilirsin tabi canm..
ama dediğim gibi içeriği zengin vitamin destekleri bana göre daha iyi
inşallah gerek kalmadan gelir meleğin sana canım..

Son düzenleme:
[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]yaş[/td]
[td]B.A.T[/td]
[td]Sonuç[/td]

[/tr]
[tr] [td]umtsmyye[/td]
[td][/td]
[td]8 Ekim[/td]
[td]:106: günü geçti:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]asbelove[/td]
[td]29[/td]
[td]17 Ekim[/td]
[td]:106:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]karla38[/td]
[td]37[/td]
[td]19 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]serenay83[/td]
[td][/td]
[td]20 Ekim[/td]

[/tr]
[tr] [td]fatmaipek[/td]
[td]32[/td]
[td]22 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]alminna[/td]
[td][/td]
[td]25 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]8sporcoins[/td]
[td]32[/td]
[td]25 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]

[td]kiraztepe[/td]
[td]37[/td]
[td]25 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]yasakhayal[/td]
[td][/td]
[td]26 Ekim[/td]

[/tr]
[tr] [td]roseens[/td]
[td]26[/td]
[td]26 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]2312[/td]
[td][/td]
[td]27 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]beyazlim[/td]
[td]28[/td]
[td]27 Ekim[/td]

[/tr]
[tr] [td]esraezgi[/td]
[td][/td]
[td]27 Ekim[/td]

[/tr]
[tr] [td]rmzeynep[/td]
[td]25[/td]
[td]28 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sevgimeleğim[/td]
[td][/td]
[td]29 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalperest42[/td]
[td]23[/td]
[td]29 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]nisan_1986[/td]
[td]26[/td]
[td]1 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td]feryalnur[/td]
[td]27[/td]
[td]1 Kasım[/td]

[/tr]
[tr] [td]strawberry2529[/td]
[td]29[/td]
[td]3 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td]burcuelf[/td]
[td][/td]
[td]3 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ayen1986[/td]
[td][/td]
[td]5 Kasım[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sevdemm[/td]
[td]29[/td]
[td]8 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td]biiirrr[/td]
[td]28[/td]
[td]12 Kasım[/td]

[/tr]
[tr] [td]rimel_84[/td]
[td][/td]
[td]13 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td]loori[/td]
[td][/td]
[td]16 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td]firarperest[/td]
[td]24[/td]
[td]16 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gumus19[/td]
[td]21[/td]
[td]2 Aralık[/td]

[/tr]
[tr]
[td]RainbowColors[/td]
[td]35[/td]
[td]8 Aralık[/td]

[/tr]
[tr]
[td]elderil[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]dejavu_one[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td]30[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]sub[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]EbruD[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]FerideMasal[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]mayaiolp[/td]
[td]25[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]ugurrböcee[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]lacivert17[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]Mucize_GE[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]iden[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]pastaa[/td]
[td]26[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[/table]

not: Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar lütfen bana özel mesajla yaş-bat bilgilerini bildirsinler.Umarım hepimize uğur getirir bu liste.

cnm biz 2 ay sonra çalışmalara başlayacağız..o yüzden listeye daha sonra girmek isterim :)

bulabilsem ne iyi olur ama olanlarda çok pahalıya geliyor
geçer demi

Teori süper pratiğe geçtinmi uçmamak imkansız Araştır mutlaka muadillerini daha uyguna bulursun,eczacıya danış bu konuyu yardımcı olurlar,ayrıca beslenmeylede desteklemen yeterli die düşünüyorum :)

Selenium+Zinc Eurotabs

90 Tablet
Neden Selenium+Zinc Eurotabs ?

Selenium+Zinc Eurotabs,yüksek emilimli organik selenyum mayasının yanısıra antioksidan etkisi yüksek çinko,C,E ve B6 vitaminlerini de içerir..
Selenyum;
E vitamini;
C vitamini;
B6 vitamini;

Selenium+Zinc Eurotabs Kullanım Önerisi:

Günde 1 tablet alınması önerilir.
Selenium+Zinc Eurotabs İçeriği:

(her tablette)
100 mcg organik Selenyum,15 mg Çinko,15 mg E vitamini,90 mg C vitamini,1,6 mg B6 vitamini.

akıl hastası birine bakmak çok zordur, kendin istediğine göre çok sabırlı birisin demek ki, maşallah diyorum sana Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…