sea canım ben geçen yaz gebelik düşündüğümde dr.a gitmiştim bana elevit ve folikplus kullanmamı öneri.Ama tabi çok dengeli besleniyorsan vitamine gerek yok.Ben çok dengeli beslenmem neyi canım çekerse onu yiyorum söylemesi ayıp.
inşallah tatlımmm..
peki siz hiç dr falan gittiniz mi canım..
yada kullandığınız bişey var mı..
evet canım eşimi besiye çektim
kendim için sadece folik asit içiyorum canım..
onuda ilk aylarda saat kurup içiyordum zamanı geçmesin diye
ama artık unutuyorum 1.5 yıl oldu..hatta bazen hiç içmiyorum
ama siz benim gibi yapmayın için mutlaka..
inşallah tatlımmm..
Arkadaşlar. fikrinizi almak istiyorum.
selenyum-e vitamini-c vitamini ve çinko tabletler almak istiyorum.yanında keçi boynuzu kürü haftada bir nohut ve etden uzak beslenme ayrıca bal polen karışımı yerse eşim yeterli olurmu sperm kalitesine fikriniz nedir.tabi bunlar benim hayalim yermi bilmem:)) keçi boynuzu kürünü zorla içiyor az kaldı sadece akşam içeceksin dedimde ikna ettim bu sabah :)
inşallah tatlımmm..
selenyum-e vitamini-c vitamini ve çinko tabletler almak istiyorum.yanında keçi boynuzu kürü haftada bir nohut ve etden uzak beslenme ayrıca bal polen karışımı yerse eşim yeterli olurmu sperm kalitesine fikriniz nedir.tabi bunlar benim hayalim yermi bilmem:)) keçi boynuzu kürünü zorla içiyor az kaldı sadece akşam içeceksin dedimde ikna ettim bu sabah :)
canım tüm bu vitaminleri ayrı ayrı alırsan eşin içmekte zorlanabilir.hepsini içinde barndıran vitamin destekleri var..
GNC ürünlerine bi göz at istersen içeriği çok zengin vitminler var..
GNC arginmax men i tavsiye ederim ben.istersen bi incele
keçiboynuzu kürünü zor içiyorsa pekmezini yedir günde 1-2 kaşık..yada kek börek vs içine kat sütün içinde içir.bal polende kesinlikle çok iyi..
bulabilsem ne iyi olur ama olanlarda çok pahalıya geliyorCnm bana kalırsa,gereken vitaminlerin hepsini kapsayan bir hap kullanmak daha doğru,erkekler sıkılır hap sayısı artınca içmek istemeyebilir :) Bence yeterli eşin uçuşa geçer
kızlar görüşürüz akşama okula gitmem gerekiyor..
baktım ona ama günlük gereksinimi karşılamıyor gibi birde günde 6 tablet içmeliymişsin aynı hesaba gelemz mi.proxeedide ayda 2 kutu kullanman gerekiyor. oda çok külfetli geldi bize250 tl tutuyor yani..bakalım araştırayım bir.Zaten eşime dedim Ocağa kadar olmazsa oda bende bir incelemeye alınacağız :)) gerek kalmaz inşAllah.
bulabilsem ne iyi olur ama olanlarda çok pahalıya geliyor
geçer demi
amin sagol canim.
adam evde ailesi evde kalsin orada bakilsin istiyor,evet canim bu isi kendim buldum...cok dogru,herkes yapamiyor bu isi,haril haril isci araniyor bu meslekte.
Canim cok iyi,cok sagol,sper arttirici seyleri paylastigin icin Allah razi olsun,bende yukarida dedigim gibi biseyler buldum onu ekliyecegim sonra.
aslinda sana bisey diyeyim bi canim,bu tür bilgileri keske sevdemm alsa ve ilk sayfaya eklese,cünkü baska türlü herkes faydalanamaz ve onca sayfalari arayacagimiza,baska bir topiktede böyle yapmislar,cok iyi bence,hemen aciyon ilk sayfayi ve istedigin bilgiler hoooooop karsinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?