2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

akıl hastası birine bakmak çok zordur, kendin istediğine göre çok sabırlı birisin demek ki, maşallah diyorum sana Allah kolaylık versin

Sagol canim,amin.

sabirliyimdir evet

ama bazen ayni cocuk gibi oluyor,ne yaparsin iste...alkol almis zamaninda merdivenlerden düsmüs ve beyin hasar görmüs

Kızlar hepinize maşallah diyorum, kocişlerinizi çok güzel bakıma çekmişsiniz, ben hiiçbir şey yapmıyorum, tahlil sonuçlarımız iyi çıkmıştı ikimizinde onun için ,
Folic asiti de bir arkadaşım önermişti 2 yıl önce aldım, o ay adetim çok gecikince ilaçtan olmuştur diye bıraktım

Son düzenleme:
öyle bir etkisinin olacağını düşünmüyorum canım.bence başla eksikliği çok önemli çünkü.

Arkadaşlar folik asitin iştah açtığını düşünüyor musunuz? Benim elim dolapta sürekli acaba ondan mıdır?

beyazlim o kadar çok iş var ki.Daha salondan çıkabildim kapısını kapadım :)) misafire açarım artık.sırada banyo var çamaşır suyu döktüm bekliiyor dolap silinecek cam silenecek yerler fırçalanacak banyoda iş çok:)) dinlene dinlene yapıyorum işte.

peki folik asidi kullanma sürasi var mıdır yanında başka bişi kullanmak gerekir mi hamilelikten önce mutlaka kullanılması mı gerekiyo :S

Arkadaşlar folik asitin iştah açtığını düşünüyor musunuz? Benim elim dolapta sürekli acaba ondan mıdır?

bilmem canim bende pek acmadi gerci 3 gündür falan kullaniyorum.

ama burada bazi arkadaslar edeiler evet istah yapiyormus

bir sorsan ezanedekilere acaba ne yapilabilinir bu yan etkisine karsi?

aklımda bişi daha var aslında eşimle kan uyuşmazlığımız var bunun tedavisi de bebek 28 haftadayken yada doğumdan hemen sonra yapılıyormuş tam da yeterli gelmedi

Doğru canım.Tedavisi aşı şeklinde ilk bebekte sorun olmuyor zaten 2.bebekte sorun oluyor vücutta bazı deişiklikler oluyor çünkü buda yapılan o aşı ile engelleniyor.

kesinlikle itah açıyor bu yüzden gece uyumadan almak en güzeli.

O halde ben ilaç döngüsünü değiştireyim :S inanılır gibi değil,evdeyken elim dolapta,ofisede sürekli atıştırmalık bişeyler olsun istiyorum.Regl dönemine bağladım ama ne geçmez iştahmış...

bilmem canim bende pek acmadi gerci 3 gündür falan kullaniyorum.

ama burada bazi arkadaslar edeiler evet istah yapiyormus

bir sorsan ezanedekilere acaba ne yapilabilinir bu yan etkisine karsi?

Cnm sende gece yatmadan önce al istersen ben öyle yapacağım.Az önce nette araştırdım vitaminler iştah açıcı özelliği varmış.sonuçta o da vitamin sayılır.

inş o iştah en yakın zamanda bebek için açılmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…