akıl hastası birine bakmak çok zordur, kendin istediğine göre çok sabırlı birisin demek ki, maşallah diyorum sana Allah kolaylık versin
öyle bir etkisinin olacağını düşünmüyorum canım.bence başla eksikliği çok önemli çünkü.Kızlar hepinize maşallah diyorum, kocişlerinizi çok güzel bakıma çekmişsiniz, ben hiiçbir şey yapmıyorum, tahlil sonuçlarımız iyi çıkmıştı ikimizinde onun için ,
Folic asiti de bir arkadaşım önermişti 2 yıl önce aldım, o ay adetim çok gecikince ilaçtan olmuştur diye bıraktım
Bugün bütün evi kaldırdım pc. açık ama arada dinlenmeye geliyorum buraya.İş çoookkkkkk..
amin inşallah :) bence zamanın çok normal 2 yıl iyi bir süre yaş kaç peki?
kesinlikle itah açıyor bu yüzden gece uyumadan almak en güzeli.Arkadaşlar folik asitin iştah açtığını düşünüyor musunuz? Benim elim dolapta sürekli acaba ondan mıdır?
Arkadaşlar folik asitin iştah açtığını düşünüyor musunuz? Benim elim dolapta sürekli acaba ondan mıdır?
En kısa zamanda hamile kalmayı planlayan 2013 e hamile girmek isteyenarkadaşlar burdan gün gün takip edip durumlarımızı paylaşalım Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah 2013 bizim yılımız olsun İNŞALLAH
kesinlikle itah açıyor bu yüzden gece uyumadan almak en güzeli.
bilmem canim bende pek acmadi gerci 3 gündür falan kullaniyorum.
ama burada bazi arkadaslar edeiler evet istah yapiyormus
bir sorsan ezanedekilere acaba ne yapilabilinir bu yan etkisine karsi?
gittikçee heveslenmeye bbaşlıyorum yaş 23 bu arada allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallh:)
O halde ben ilaç döngüsünü değiştireyim :S inanılır gibi değil,evdeyken elim dolapta,ofisede sürekli atıştırmalık bişeyler olsun istiyorum.Regl dönemine bağladım ama ne geçmez iştahmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?