Çok teşekkür ederim evet bu ay başlıcam kızlar benim prolaktin sorunum var yıllardır doktor temmuzda denemelere başla dedi ama kilomdan dolayı başlamamıştım bu ay başlıyorum.Hazirandan beri adetlerim düzeldi10 kilo kadarda verdim dahada vermek istiyorum ama kilom takıldı kaldı o yüzden bende bebek denemeyi dahada ertelemeyeyim dedim.
merhaba canım hoşgeldin..
sanrım bu ay ilk ayn öyle mi?
inşallah kısa zamanda gelir bebişin..
o dediklerinin hepsini denedim..
benim eşimin değerlerinde problem olduğu için işe yaramadı bizde.
vitaminler ilaçlar vs kullanıyor bakalm inş.iyi olacak herşey hepimiz için
kizlar bende 2013 nasip olursa hamis girmek isteyenlerdenim....
Selamün Aleyküm, kızlar ben de artık hamiş olmak istiyorum. Beni de aranıza alırsınız umarım
canım stresim artık yok akışına bıraktım desem yeridir kısmetimde varsa olacak inşallah..
benim eşimin sprm saysı iyi ancak hızı az..o yüzden hem sayı hem hz artıracak kürler ve vitaminler kullanıyor..
öncelikle morfoloji de çok önemli bilirsin..onun için 6 ay keçiboynuzu kürü kullandı ilk başlarda..morfoloji %7 den 14 e çıktı onu yaptık bıraktık şimdi ama ara ara dönüyoruz.
keçiboynuzu hem morfolojiye hemde sayıya çok iyi geliyor
havuç kürü kullandık geçtiğimiz 1 ay..oda sperm hzı için..
1.5 ay oldu proxeed diye bir vitamin kullanyor günde 2 kez..(doktor tavsiyesi) vede L arginine kullanıyor günde 2 tane..
bunun haricinde bi macunu var ondan yiyor günde 1 tatlı kaşığı...
ceviz badem fındık bal da hergün yediriyorum
inşallah işe yarar..dr lar bunları kullanın iyileşme olacak doğal yoldan bebeğiniz olabilir vs dediler ama bakalım
a.s
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz safalar getirdiniz.bat tarihlerinide yazın lütfen
hosgeldınnn cnmmmm napıonn burda gordugume sevındım senııı
ara ara girip çkıyorum
bugün günüm var kızlar hiç sevmem ama girdim işte bi kereburaya yeni taşındık çevrem olsun diye girdim:13:
ben çıkıyorum görüşmek üzere..
bu arada ayennn ve yasak hayal merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgörüşmek üzere
kalabalklaşıyoruz ne güzellll
Sevdecim sana kolaylık olsun diye boş vaktimde varken yaptım tabloyu.
Umarım sonuç bölümüne herkesi hamile diye yazarız:))
Hoş bulduk ssefalar bulduk canım
Bende kronik bir adet düzensizliği var oğlumun doğumundan sonra adet düzenim bir türlü düzelmedi onun için tam bir tarih veremiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?