2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

kist rüptürü neymiş, inşallal önemli bir şey değildir,

napıyosunuz bayanlar
hala hamile yok galiba
bu gidişle ilk ben olcam söylemedi demeyin çalışmlaarı hızlandırın

selamın aleykümm...

Kızlar bütün tahlilleri yaptırdım yarın gidiyorum kanuni sultan süleyman hastanesine... bakalım ne dicekler.. birde benim yarın adet olmam lazım ama hiç bi belirtisi yok normalde alttan sancılarım olurdu batmalar her an bişey akacak gibi olurdu oda yok... ya sessiz gelicek bu sefer yada inşallahh :)))

Aleyküm selam canim,

Insallah gelmez o kirmizi denen sey

hayirlisi olsun hakkinda/hakkimizda

canim bütün tahliller derken ne bunlar?

Aleyküm selam canim,

Insallah gelmez o kirmizi denen sey

hayirlisi olsun hakkinda/hakkimizda

canim bütün tahliller derken ne bunlar?

kuzum walla aklına gelen her tahlili yaptırdım ama bu devlet hastanesi vbaşan istedi tekrar.
Adetin 2. günü homon tahlili 21. günü progesteron , kan sayımı , elisa, ve smear ... rahim filmim öncesinde vardı... büyük ihtimalle laporoskopi dicek bana .. o yüzden merakla bekliyorum yarını.. aslında hiç olcağını sanmıorum ama şu sancı gelmedi ya meraklandım yarın sabah test yapıp giderim doktora bakalım .. dediğin gibi herkesin hakkında hayırlısı

günaydın kızlar ....ben sabah test yaptım yine ama çizgi çok silik olmayabilir yani yada kimyasalda olabilir oyüzden pazara kadar başka test yapmıycam .

canım silikte olsa çizgi çıktıysa vardır inşAllah.Sağlık ocağına gitsen kan testi yaptırsan...

Amin canım inşAllah

hadi bakalım hayırlı haberler inşAllah.

napıyosunuz bayanlar
hala hamile yok galiba
bu gidişle ilk ben olcam söylemedi demeyin çalışmlaarı hızlandırın

:)) senin vaktin daha var ilk olma inşAllah.çok hamile çıksın olmaz mı :))

a.s hayırlısı canım.

Püffffffffffffffffff ne kadar sakin bugün topik yaaa:26:

nazar mi degdi:44:
ben geç geldim ya ondandır

kizlar simdi bi zahmet bu topikten cikiyonuz gebelik bölümüngde konu actim ona sevabina bi bakiveriyonuz heee:26:

Canım 10 dk geçtikten sonraki sonuç geçerli olmuyo bildiğim kadarıyla.

Selam kızlarrrrr:) Herkeze güzel bir gün diliyorum..İşlerden fırsat bulunca kendimi burda buldum.Dün iş çıkışı alışveriş merkezine uğradım.Benim gözlerim hamile kadınları,bebekleri görür oldu,algılarım onlara açık bu ara..hatta bi mağazada bebek kıyafeti bakarken yakaladım kendimi...Konuya ısınıyorum heralde :))sizde yaşıyor musunuz böyle şeyler?

Aynen canım bendee öyleyim dışarda bebek görsem dönüp dönüp bakıyorum içim gidiyo. Bebek mağazalarına bakmak istiyorum ama bi yandanda neye bakacağım bebeğim olsun öyle bakarım diyorum İnşallah en kısa zamanda nasip olur hepimize

kızlar gunu gecen varmı??.... meraktan olcem ben ya daha 10 gun var günüme.. aksam test yapcam sızce bellı olurmu

katılıyorum arkadaşım bu on günü bol bol dua ve ibadetle geçirmeliyiz.oruç tutabilen tutsun tutamayan arefe günü bari tutsun ayrıca 1000 ihlas ta okuyun arefe günü.birbirimizede dualarımızı esirgemeyelim.

kızlar gunu gecen varmı??.... meraktan olcem ben ya daha 10 gun var günüme.. aksam test yapcam sızce bellı olurmu

canım on günün varsa yumurtlaman geçeli 4 5 gün olmuştur kana bile 8 günd egeçiyor oyuzden idrardanda kandada belli olmaz bence beklemelisin benimde 1o günüm var :)

selam kızlar huuu yav bir aralar liste felan yapılıyordu, şimdi de devam etse çok güzel olur, günü gelenleri takip ederdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…