hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
kafam çok karışık.bugün adetimin 19. günü dün gece şiddetli kasık ağrım oldu.bugün doktora gittim kist rüptürü olduğunu söyledi.karın içinde sıvı varmış.bat 25 ekim.çok merak ediyorum bu ay hamile kalma ihtimalim var mıdır.ama bunu doktora soramadım
napıyosunuz bayanlar
hala hamile yok galiba
bu gidişle ilk ben olcam söylemedi demeyin çalışmlaarı hızlandırın
selamın aleykümm...
Kızlar bütün tahlilleri yaptırdım yarın gidiyorum kanuni sultan süleyman hastanesine... bakalım ne dicekler.. birde benim yarın adet olmam lazım ama hiç bi belirtisi yok normalde alttan sancılarım olurdu batmalar her an bişey akacak gibi olurdu oda yok... ya sessiz gelicek bu sefer yada inşallahh :)))
Aleyküm selam canim,
Insallah gelmez o kirmizi denen sey
hayirlisi olsun hakkinda/hakkimizda
canim bütün tahliller derken ne bunlar?
günaydın kızlar ....ben sabah test yaptım yine ama çizgi çok silik olmayabilir yani yada kimyasalda olabilir oyüzden pazara kadar başka test yapmıycam .
Amin canım inşAllahgünaydıııınnn tüm güzel anniş adaylarıııı .... hergün 1 yeni hamiş haberi almak dileğiylee ... yeni anne adaylarımızı tebrik edioyoruuummm .. kızlarr bebeciklerinizi sağlıcakla kucaınıza alasınız ınsallahhhh
Merhaba arkadaşlar hani dün test yaptım tek çizgi var demiştim ya ben onu banyoda unutmuşum akşam işten eve gelince gördüm atayım diye aldım çift çizgi vardı ben sabah uyku sersemliği ile mi tek gördüm yoksa anlamadım yeniden yapıcam yarın sabah
napıyosunuz bayanlar
hala hamile yok galiba
bu gidişle ilk ben olcam söylemedi demeyin çalışmlaarı hızlandırın
a.s hayırlısı canım.selamın aleykümm...
Kızlar bütün tahlilleri yaptırdım yarın gidiyorum kanuni sultan süleyman hastanesine... bakalım ne dicekler.. birde benim yarın adet olmam lazım ama hiç bi belirtisi yok normalde alttan sancılarım olurdu batmalar her an bişey akacak gibi olurdu oda yok... ya sessiz gelicek bu sefer yada inşallahh :)))
ben geç geldim ya ondandırPüffffffffffffffffff ne kadar sakin bugün topik yaaa:26:
nazar mi degdi:44:
neden öyle söyledin cnm yakısmet sevinemiyorum artık
günaydın kızlar ....ben sabah test yaptım yine ama çizgi çok silik olmayabilir yani yada kimyasalda olabilir oyüzden pazara kadar başka test yapmıycam .
Merhaba arkadaşlar hani dün test yaptım tek çizgi var demiştim ya ben onu banyoda unutmuşum akşam işten eve gelince gördüm atayım diye aldım çift çizgi vardı ben sabah uyku sersemliği ile mi tek gördüm yoksa anlamadım yeniden yapıcam yarın sabah
Selam kızlarrrrr:) Herkeze güzel bir gün diliyorum..İşlerden fırsat bulunca kendimi burda buldum.Dün iş çıkışı alışveriş merkezine uğradım.Benim gözlerim hamile kadınları,bebekleri görür oldu,algılarım onlara açık bu ara..hatta bi mağazada bebek kıyafeti bakarken yakaladım kendimi...Konuya ısınıyorum heralde :))sizde yaşıyor musunuz böyle şeyler?
Hayırlı geceler hamis adayları.biliyorsunuz zilhicce ayının ilk on günü yapilan ibadet ve edilen dualar çok onemli.bugun 3.günü birbirmizi dualarimizda unutmayalim.Rabbim tüm isteyenlere hayirli,sağlıklı evlatlar nasip etsin amin.kızlar arife günü de çok onemli unutmayalim:)
kızlar gunu gecen varmı??.... meraktan olcem ben ya daha 10 gun var günüme.. aksam test yapcam sızce bellı olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?