Canım günün geçtimi senin?
selam kızlar huuu yav bir aralar liste felan yapılıyordu, şimdi de devam etse çok güzel olur, günü gelenleri takip ederdik
kızlar gunu gecen varmı??.... meraktan olcem ben ya daha 10 gun var günüme.. aksam test yapcam sızce bellı olurmu
liste var cnm rainbow yapıyor ama konu sahibi olmadığı için ilk sayfada olmuyor malesefki ara sayfada oluncada kayboluyor liste
doktor bilir tabi ama bana test için çok erken gibi geldi 8.gün kana karışıyor diye okuyorum senin okadar bile olmamış bence birkaç gün sonra idrardan yapmanı tavsiye edebilirim ümitlendirmek için değil ama dikkat etmen açısından
ama.ama.ama.ama.ben.meraktan.ölçemkiiiii......
yok hamile olmadığımı ben de anlamıştım zaten çünkü benim adet olmadan 10 gün öncesinden karın ağrılarım başlıyo bir iki gün kala da artıyo ağrılarım. bu ay da başlamış zaten şimdiden o yüzden ben de başladım ilaca başka aya kaldı artık ümidim yok bu aydan
yok kız korunuyoruzdaha önümüzdeki ay çalışıcaz fazla mesai yapcazniye hergünmü calisiyonuz lennnn
kız zaman azalıyo git gide heycanlanıyorum 2 kasımdan sonra doktora gitcem sonra gelsin calışmlara gitsin çalışmalarcanım silikte olsa çizgi çıktıysa vardır inşAllah.Sağlık ocağına gitsen kan testi yaptırsan...
Amin canım inşAllah
hadi bakalım hayırlı haberler inşAllah.
:)) senin vaktin daha var ilk olma inşAllah.çok hamile çıksın olmaz mı :))
a.s hayırlısı canım.
ben geç geldim ya ondandır
iyi habrler gelecek kızlar bu ay olmadı gelecek ay bu liste şenlenecekkkk:))
canım walla bız bu ay 10. yada 11. olcak denıoruz. ılk 4-5 seferde her adet olusumda ağlamısımdır.. sonra sonra ınsan alısıo mu ne amaan bu ay denerız bızde dıoruz, tıpkı kumar da kaybedıp ya bu sefer kazanırsak dedıklerıne benzıo.. gozlerımız parlıo hadı dıoruz elımız güzel bu kez bız alırız oyunu sonra bakıoruz... belkı de bu ay kazanan bız olucaz.. ılk defa 2 ay once ki adetım gecıktı, 27 gunden 47 gune cıktışooookkk ama galıba 16 senelık adet hayatımda ılk defa yumurtlamamısım sağlıgımın kıymetını bıldım gelen adetımı sevdım :) bılmıorum benım gıbı olan war mı, yanı alışan ama ya kazanırsak dıe her defasında denemeye dewam eden :)
canım walla bız bu ay 10. yada 11. olcak denıoruz. ılk 4-5 seferde her adet olusumda ağlamısımdır.. sonra sonra ınsan alısıo mu ne amaan bu ay denerız bızde dıoruz, tıpkı kumar da kaybedıp ya bu sefer kazanırsak dedıklerıne benzıo.. gozlerımız parlıo hadı dıoruz elımız güzel bu kez bız alırız oyunu sonra bakıoruz... belkı de bu ay kazanan bız olucaz.. ılk defa 2 ay once ki adetım gecıktı, 27 gunden 47 gune cıktışooookkk ama galıba 16 senelık adet hayatımda ılk defa yumurtlamamısım sağlıgımın kıymetını bıldım gelen adetımı sevdım :) bılmıorum benım gıbı olan war mı, yanı alışan ama ya kazanırsak dıe her defasında denemeye dewam eden :)
aynen yaa valla iyi dedin kuzum kumar gibi, bu sefer olacak diyip yine negatifler...ooooooooooofffffffff
olmaz mi
ama ben artik muanelere gidecegim bugün adam gibi bir doktora gittim
gün verdi ne zaman ne yapilacak diye.................ya tutarsa diyor insan her seferinde
evet alisiliyorda zamanla,ama iste yinede hüzün var
aynen yaa valla iyi dedin kuzum kumar gibi, bu sefer olacak diyip yine negatifler...ooooooooooofffffffff
olmaz mi
ama ben artik muanelere gidecegim bugün adam gibi bir doktora gittim
gün verdi ne zaman ne yapilacak diye.................ya tutarsa diyor insan her seferinde
evet alisiliyorda zamanla,ama iste yinede hüzün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?