selam kızlar nasılsınızbenim bat yarın ama karnım felan ağrımıyo yani başlardı bi kaç gün önceden adet sancılarım.gerçi düzensiz benim adetlerim ama son zamanlarda düzene girmişti...şuan sadece çiçolarım şişti dokununca ağrıyo bi de 2 gündür sol bacağımda çekilmeye benzer bir ağrı var..umutlanmak istemiyorum, dün eczanenin önünden geçerken dayanamadım gebelik testi sordum yani yanlızca sordum Predictor Gebelik Testi diye bi marka vardı,erken gebelik testiymiş, ama 25 tl,açıkçası ben hep negatifleri gördüğüm için ve yine koccccaaa bir negatif göreceğim için kıyıp da almadım, bu sefer yeminliyim 1 hafta geçmesini beklicem
selam kızlar nasılsınızbenim bat yarın ama karnım felan ağrımıyo yani başlardı bi kaç gün önceden adet sancılarım.gerçi düzensiz benim adetlerim ama son zamanlarda düzene girmişti...şuan sadece çiçolarım şişti dokununca ağrıyo bi de 2 gündür sol bacağımda çekilmeye benzer bir ağrı var..umutlanmak istemiyorum, dün eczanenin önünden geçerken dayanamadım gebelik testi sordum yani yanlızca sordum Predictor Gebelik Testi diye bi marka vardı,erken gebelik testiymiş, ama 25 tl,açıkçası ben hep negatifleri gördüğüm için ve yine koccccaaa bir negatif göreceğim için kıyıp da almadım, bu sefer yeminliyim 1 hafta geçmesini beklicem
ayyyyyyyyyy inşAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamilesindir...
en iisi yapmıssın canım yaa :) o 25 tl ye bazen kendımıze bişee almıoruz kıyıpta :) ohh sefamız olsun.. ee napalım zaten bebişler bize geldıınde herseyımızı onlara harcıcas .. şimdiden eczacıları zengın edıorus walla .. bende yaptım daha once kendıme de sooluorum
ya kızlar az önce başka bir yerde bir şey okudum alt kirpikler çarpık çurpuk olunca xxx gibi hamilelik belirtisi oluyormuş bende bir kaç tane var ama hepsinin mi öyle olması gerekiyor, bu konuda bilgisi olan var mı
evet yaa hemde en ucuzundan alıcam ınat olsun dıe işte 1 tl lik teste bile cıktı benım bebik dieinşallah hep beraber tatlım,pek umudum yok..kendimi çok dinliyorum yaa var mı böyle olan?
beeeennnnn :)
kız benim ahdım var zaten o pislik tek çizgilere inat bi hamile kalayım 10 tane gebelik testi alacam yapacam sırf çift çizgiyi göreyim diye.....pozitif pozitif pozitif, eve asacam ulen hepsini
ya kızlar az önce başka bir yerde bir şey okudum alt kirpikler çarpık çurpuk olunca xxx gibi hamilelik belirtisi oluyormuş bende bir kaç tane var ama hepsinin mi öyle olması gerekiyor, bu konuda bilgisi olan var mı
evet bi gebelık testlerı bı de erken hamılelık belırtılerıkirpikleri banada çok söylemişlerdi benimde gözüm çıkacaktı aynaya baka baka:)) bir ay baktım kirpikle birbirine girmiş dedim kesin hamileyim :)) ama değildim!!
kızlar geçen bana bi misafir geldi eşimin tarafından...eşim anlatmış bebek düşünüyoruz ama 2 yıldır olmuyo diye...kadın demişki bazı kadınlarda bel boşluğu varsa hamile kalamıyolarmış, adetin 3. günü eşinin belini bastırarak ov yani çektir demiş..bu yaşlı teyze gelinine,kızına ve yeğenine bunu yapmış aynı ay hamile kalmışlarne derece doğru bilmiyorum bana da eşim anlattı bizzat konuşmadım kadınla.yoksa detaylı sorardım..
bi de arkadaşım vardı benim kaynanası dudaklarında anladı hamile olduğunu...arkadaşıma dediki senin dudakların morarmış şişmiş,kız inanmadı, şak o ay hamileymiş..
yine göz bebeklerinden de anlayanlar varmış..
kızlar geçen bana bi misafir geldi eşimin tarafından...eşim anlatmış bebek düşünüyoruz ama 2 yıldır olmuyo diye...kadın demişki bazı kadınlarda bel boşluğu varsa hamile kalamıyolarmış, adetin 3. günü eşinin belini bastırarak ov yani çektir demiş..bu yaşlı teyze gelinine,kızına ve yeğenine bunu yapmış aynı ay hamile kalmışlarne derece doğru bilmiyorum bana da eşim anlattı bizzat konuşmadım kadınla.yoksa detaylı sorardım..
bi de arkadaşım vardı benim kaynanası dudaklarında anladı hamile olduğunu...arkadaşıma dediki senin dudakların morarmış şişmiş,kız inanmadı, şak o ay hamileymiş..
ben kirpikleri duymamıştım ama bel boşluğunu duymuştum
ilk gebeliğim düşük oldu benim ne yazık ki ama( göğüslerim çok acımaya başlamıştı benim adetime nerdeyse 2hafta vardı ben ordan şüpelendim
hamile kalmıştım ama 7haftalıkken düştü((((((
inşallah en kısa zamanda acını untturcak bi bebeğin olur canım.. zor .. insan daha sahıp olmadan savas verıo resmen, sahıp olup kaybetmek daha zor.. Allah bı daha yasatmasın canımm..
inşallah en kısa zamanda acını untturcak bi bebeğin olur canım.. zor .. insan daha sahıp olmadan savas verıo resmen, sahıp olup kaybetmek daha zor.. Allah bı daha yasatmasın canımm..
arkadşın k.vde hamile bir arkadaşımız vardı senin oğlun olacak dedi kızın oğlu oldu.ilginç ama tuttu daha 8 haftalıktı bebiş.gözleri parlarmış oğlu olacağın ama benim gözlerim herzman parlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?