2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

ayyyyyyyyyy inşAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamilesindir...

en iisi yapmıssın canım yaa :) o 25 tl ye bazen kendımıze bişee almıoruz kıyıpta :) ohh sefamız olsun.. ee napalım zaten bebişler bize geldıınde herseyımızı onlara harcıcas .. şimdiden eczacıları zengın edıorus walla .. bende yaptım daha once kendıme de sooluorum

ayyyyyyyyyy inşAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamilesindir...

inşallah hep beraber tatlım,pek umudum yok..kendimi çok dinliyorum yaa var mı böyle olan?

kız benim ahdım var zaten o pislik tek çizgilere inat bi hamile kalayım 10 tane gebelik testi alacam yapacam sırf çift çizgiyi göreyim diye.....pozitif pozitif pozitif, eve asacam ulen hepsini

kızlar inşallah isteyen herkes hamile kalır tez zamanda...
ben de hamile kalırım Allah ım inşallah

ya kızlar az önce başka bir yerde bir şey okudum alt kirpikler çarpık çurpuk olunca xxx gibi hamilelik belirtisi oluyormuş bende bir kaç tane var ama hepsinin mi öyle olması gerekiyor, bu konuda bilgisi olan var mı

ya kızlar az önce başka bir yerde bir şey okudum alt kirpikler çarpık çurpuk olunca xxx gibi hamilelik belirtisi oluyormuş bende bir kaç tane var ama hepsinin mi öyle olması gerekiyor, bu konuda bilgisi olan var mı

anaaaaamm bi de ona mı dikkat edecez yaavvv ilk defa duyuyorum inşallah hamilesindir canım

kirpikleri banada çok söylemişlerdi benimde gözüm çıkacaktı aynaya baka baka:)) bir ay baktım kirpikle birbirine girmiş dedim kesin hamileyim :)) ama değildim!!

belim ağrıyor ama daha yüzümde sivilce çıkmadı .gerçi şimdi kuruyemiş yedim ama regli sivilcesi kendini belli ediyor yarınıda geçirseydim bir ama hamile değilsemde reglim gecikmez inşallah.

kızlar geçen bana bi misafir geldi eşimin tarafından...eşim anlatmış bebek düşünüyoruz ama 2 yıldır olmuyo diye...kadın demişki bazı kadınlarda bel boşluğu varsa hamile kalamıyolarmış, adetin 3. günü eşinin belini bastırarak ov yani çektir demiş..bu yaşlı teyze gelinine,kızına ve yeğenine bunu yapmış aynı ay hamile kalmışlar ne derece doğru bilmiyorum bana da eşim anlattı bizzat konuşmadım kadınla.yoksa detaylı sorardım..

bi de arkadaşım vardı benim kaynanası dudaklarında anladı hamile olduğunu...arkadaşıma dediki senin dudakların morarmış şişmiş,kız inanmadı, şak o ay hamileymiş..
yine göz bebeklerinden de anlayanlar varmış..

Amaaaaaaaaaaaaaaaaan

yok bu belirti yok o belirti yok bilmem ne,yav ben artik kafayi yiyecegim Allahim ne olur yardim et ne olur

evet yaa hemde en ucuzundan alıcam ınat olsun dıe işte 1 tl lik teste bile cıktı benım bebik die

kirpikleri banada çok söylemişlerdi benimde gözüm çıkacaktı aynaya baka baka:)) bir ay baktım kirpikle birbirine girmiş dedim kesin hamileyim :)) ama değildim!!
evet bi gebelık testlerı bı de erken hamılelık belırtılerı şaşı bak şaşır yapıo bizi

yaa annemde anlattı boole bı kadın warmıs rahım ters olunca hemen anlarmıs .. anne dedım ben neden rahım fılmı cektırdım o kadar para verıp :) herkes seferber olmus bızı hamıle bırakmak ıcın .. bunlar bı de sahıp cıkarmıs bebeklerımız olunca .. benım de payım war bu bebekte dıe

ben kirpikleri duymamıştım ama bel boşluğunu duymuştum
ilk gebeliğim düşük oldu benim ne yazık ki ama( göğüslerim çok acımaya başlamıştı benim adetime nerdeyse 2hafta vardı ben ordan şüpelendim
hamile kalmıştım ama 7haftalıkken düştü((((((

inşallah en kısa zamanda acını untturcak bi bebeğin olur canım.. zor .. insan daha sahıp olmadan savas verıo resmen, sahıp olup kaybetmek daha zor.. Allah bı daha yasatmasın canımm..

inşallah en kısa zamanda acını untturcak bi bebeğin olur canım.. zor .. insan daha sahıp olmadan savas verıo resmen, sahıp olup kaybetmek daha zor.. Allah bı daha yasatmasın canımm..

amiiin canım...
Allah kimseye yaşatmasın çok üzücü bi şey
şimdi yeniden istiyoruz bakalım hayırlısıyla gelir bebişler kucağımıza

arkadşın k.vde hamile bir arkadaşımız vardı senin oğlun olacak dedi kızın oğlu oldu.ilginç ama tuttu daha 8 haftalıktı bebiş.gözleri parlarmış oğlu olacağın ama benim gözlerim herzman parlıyor

amiiin canım...
Allah kimseye yaşatmasın çok üzücü bi şey
şimdi yeniden istiyoruz bakalım hayırlısıyla gelir bebişler kucağımıza

arkadşın k.vde hamile bir arkadaşımız vardı senin oğlun olacak dedi kızın oğlu oldu.ilginç ama tuttu daha 8 haftalıktı bebiş.gözleri parlarmış oğlu olacağın ama benim gözlerim herzman parlıyor

vaaayy vaayy vaaayyy inşallah senin gibi parlak gözlü bi bebikin olur

kızlar adete 2 hafta kala zaten yumurtlama olmuyormu benim herzaman gögüs bel ve karın ağrım olur o zamanlarda .zaten hiçbir belirtiye güvenmiyorum malesef şu an bende farklı bir değişiklik yok bakalım sonuç ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…