2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

yumurtlamadan sonraki dönem yani luteal faz ın normal olması ortalama 14 gun dür.. ama 12-16 gun de normal sayılıomus canım.. o zaman duzenlıyse mesela 30 gunlük adet donemınde 14.-18. gunler bomba günler oluooo :) hayırlı bebişler canım hepimize hepimize :)

kızlar ben yatıorum kocişi 6.45 te gonderıorum erken kalkıorum cunkuu hepimize aşşşşşkkk dolu geceler bebişş dolu çift çizgili boooll sabahlarrr....

Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah çok sevindim darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına :)

amin cnm cok tesekkur ederim rabbim isteyen herkese versin sende yazarsin buraya hamileyim diye bizde tebrik msjlarimizi atariz artik INSANLAHH

Canım hayırlısı olsun inşallah. Ama hemen test yapma bekle biraz zaman geçsin insan dayanamayıp yapıyor sonra hayal kırıklığı oluyor. 1-2 günlük gecikme için test yapılmamalı bence beklenmeli. Evt o testi biliyorum ama pahalı yani onu yapmak yerine günün geçerse doktora git daha iyi canım.

Cnm bilmediğim çok şey var merak ettim...Yumurtlama döneminde yani bu bahsettiğin 14.-18.günlerde denemelerini yaptın ..peki sonraki süreçte korunma bırakılır mı yoksa ,bir süre çalışmaya ara mı verilir,yoksa devammı edilir,en doğrusu nedir..unuttum dr a sormayı :26:

günaydın kızlar... günaydın canım.. öncelikler ben o14-18. gunlerı 30 gunluk adet donemı olan bırı ıcın ornek vermıstım yanı kendınınkını hesaplamak ıcın adet surenın uzunluundan 12 ve 16 cıkarcaksın bu gunlerde ılıskı 2 gunde bı olmalı.. öncesıne ve sonrasına gelınce nadırde olsa erken ve gec dollenme olabılıo bazılarında , dolayısıyla bu hesapladıgımız gunlerın oncesınde ve sonrasında da 3 gunde bi ılıskıye gırmek faydalı bence canım

dün gece rüyamda regli oluyordum ama sanki gerçekti sonra uyanmışım rüya.kafayı bozdum galiba.gebelik testlerinde hangi marka iyidirki bende laboquik var ama çokda güvenmiyorum nedense forumdan bir arkadaş hep yanlış sonuç verdiğini söylemişti.bata kaldı 1 gün .ara ara karın bel ağrısı vede sağ kasığımda batmalar oluyor bende ümitsizliğe kapılıyorum

Cnm sanada günaydın,cevabın için teşekkür ederim.Yanlış anlamadıysam adet döngüsü düzenli olan biri için 14.-18.günlerde onun dışında 3 günde 1 ilişkininde zararı yok diyorsun :) Ben iyi ihtimali düşünerek döllenme dönemi dışındaki ilişkinin zararı olur mu onu merak etmiştim sanıyorum yok.Yani yumurtaları rahatsız etmeyiz hey allam kendime gülüyorum ne detayla kafa yoruyorum diye

Günaydın cnm :) Rüyan güzel bence... tersi çıkar derler rüyaların ...stresten uzak durman gerektiğini biliyorsun azıcık sabır..Allah tez zamanda yavruna kavuşturur inşallah.Gebelik testi için bende laboquik i duymuştum.Ümidini kaybetme herşey güzel olacak

şöyle söyleyeyim canım düzenlıyse ama mesela 25 gunde bi olan için değişir o tarıhler yanı herkesın farklı.. senın kac gun mesela hesaplayalım..

Selamün Aleyküm
Hiç açılmaz gibi görünen kapıları bile ardına kadar açmaya muktedir olan Rabbim, hepimize hayırlı kapılar açsın inşallah Hayırlı Cumalar

hayırlı cumalar herkese..bugün iki kere rüyamda bebeğim oldu okadar mutlu uyandımki anlatamam büyüdüde konuşmaya bile başladı :):) ayrıca depremi hissettinizmi ist.olanlar

canım neden sağlık ocağına gidip baktırmıyorsun...

Merhaba herkese;

1 gün gecikmemiz var kısmet bakalım
hadi bakalım inşAllahhh...

hayırlı cumalar herkese..bugün iki kere rüyamda bebeğim oldu okadar mutlu uyandımki anlatamam büyüdüde konuşmaya bile başladı :):) ayrıca depremi hissettinizmi ist.olanlar
gerçek olacak inşAllah ne kaldıki..

herkese merhabaaaaaaaa...
herkesin bugün yarın adet günü galibaa inşallah bi 9 ay kadar uğramazlar
benimde bugün günüm beklemedeyim..

herkese merhabaaaaaaaa...
herkesin bugün yarın adet günü galibaa inşallah bi 9 ay kadar uğramazlar
benimde bugün günüm beklemedeyim..

aminn inşallah benim daha 9 günüm var bol bol dua ediyorum kendim ve sizler için.umarım bugün hayırlı haberlerini alırız

aminn inşallah benim daha 9 günüm var bol bol dua ediyorum kendim ve sizler için.umarım bugün hayırlı haberlerini alırız

çok sağol canmm..inşallah hepimiz srayla hamiş oluruz

gerçi benim tüm adet belirtilerim var ama kırmızıları görmeden ümit kesilmez

çok sağol canmm..inşallah hepimiz srayla hamiş oluruz

gerçi benim tüm adet belirtilerim var ama kırmızıları görmeden ümit kesilmez

hamilelik belirtileride adet belirtileri gibi diyorlar umarım seninkisi hamişlik yönündedir de inş gelmez o kırmızılar...benimde adet belirtilerim şimdiden başladı ama umudumu yitirmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…