kızlar adete 2 hafta kala zaten yumurtlama olmuyormu benim herzaman gögüs bel ve karın ağrım olur o zamanlarda .zaten hiçbir belirtiye güvenmiyorum malesef şu an bende farklı bir değişiklik yok bakalım sonuç ne olcak
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah çok sevindim darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına :)
selam kızlar nasılsınızbenim bat yarın ama karnım felan ağrımıyo yani başlardı bi kaç gün önceden adet sancılarım.gerçi düzensiz benim adetlerim ama son zamanlarda düzene girmişti...şuan sadece çiçolarım şişti dokununca ağrıyo bi de 2 gündür sol bacağımda çekilmeye benzer bir ağrı var..umutlanmak istemiyorum, dün eczanenin önünden geçerken dayanamadım gebelik testi sordum yani yanlızca sordum Predictor Gebelik Testi diye bi marka vardı,erken gebelik testiymiş, ama 25 tl,açıkçası ben hep negatifleri gördüğüm için ve yine koccccaaa bir negatif göreceğim için kıyıp da almadım, bu sefer yeminliyim 1 hafta geçmesini beklicem
yumurtlamadan sonraki dönem yani luteal faz ın normal olması ortalama 14 gun dür.. ama 12-16 gun de normal sayılıomus canım.. o zaman duzenlıyse mesela 30 gunlük adet donemınde 14.-18. gunler bomba günler oluooo :) hayırlı bebişler canım hepimize hepimize :)
kızlar ben yatıorum kocişi 6.45 te gonderıorum erken kalkıorum cunkuu hepimize aşşşşşkkk dolu geceler bebişş dolu çift çizgili boooll sabahlarrr....
Cnm bilmediğim çok şey var merak ettim...Yumurtlama döneminde yani bu bahsettiğin 14.-18.günlerde denemelerini yaptın ..peki sonraki süreçte korunma bırakılır mı yoksa ,bir süre çalışmaya ara mı verilir,yoksa devammı edilir,en doğrusu nedir..unuttum dr a sormayı :26:
günaydın kızlar... günaydın canım.. öncelikler ben o14-18. gunlerı 30 gunluk adet donemı olan bırı ıcın ornek vermıstım yanı kendınınkını hesaplamak ıcın adet surenın uzunluundan 12 ve 16 cıkarcaksın bu gunlerde ılıskı 2 gunde bı olmalı.. öncesıne ve sonrasına gelınce nadırde olsa erken ve gec dollenme olabılıo bazılarında , dolayısıyla bu hesapladıgımız gunlerın oncesınde ve sonrasında da 3 gunde bi ılıskıye gırmek faydalı bence canım
dün gece rüyamda regli oluyordum ama sanki gerçekti sonra uyanmışım rüya.kafayı bozdum galiba.gebelik testlerinde hangi marka iyidirki bende laboquik var ama çokda güvenmiyorum nedense forumdan bir arkadaş hep yanlış sonuç verdiğini söylemişti.bata kaldı 1 gün .ara ara karın bel ağrısı vede sağ kasığımda batmalar oluyor bende ümitsizliğe kapılıyorum
Cnm sanada günaydın,cevabın için teşekkür ederim.Yanlış anlamadıysam adet döngüsü düzenli olan biri için 14.-18.günlerde onun dışında 3 günde 1 ilişkininde zararı yok diyorsun :) Ben iyi ihtimali düşünerek döllenme dönemi dışındaki ilişkinin zararı olur mu onu merak etmiştim sanıyorum yok.Yani yumurtaları rahatsız etmeyizhey allam kendime gülüyorum ne detayla kafa yoruyorum diye
Selamün Aleyküm
Hiç açılmaz gibi görünen kapıları bile ardına kadar açmaya muktedir olan Rabbim, hepimize hayırlı kapılar açsın inşallah Hayırlı Cumalar
dün gece rüyamda regli oluyordum ama sanki gerçekti sonra uyanmışım rüya.kafayı bozdum galiba.gebelik testlerinde hangi marka iyidirki bende laboquik var ama çokda güvenmiyorum nedense forumdan bir arkadaş hep yanlış sonuç verdiğini söylemişti.bata kaldı 1 gün .ara ara karın bel ağrısı vede sağ kasığımda batmalar oluyor bende ümitsizliğe kapılıyorum
hadi bakalım inşAllahhh...Merhaba herkese;
1 gün gecikmemiz var kısmet bakalım
gerçek olacak inşAllah ne kaldıki..hayırlı cumalar herkese..bugün iki kere rüyamda bebeğim oldu okadar mutlu uyandımki anlatamam büyüdüde konuşmaya bile başladı :):) ayrıca depremi hissettinizmi ist.olanlar
Aminnnn inşAllahhhhhSelamün Aleyküm
Hiç açılmaz gibi görünen kapıları bile ardına kadar açmaya muktedir olan Rabbim, hepimize hayırlı kapılar açsın inşallah Hayırlı Cumalar
herkese merhabaaaaaaaa...
herkesin bugün yarın adet günü galibaa inşallah bi 9 ay kadar uğramazlar
benimde bugün günüm beklemedeyim..
aminn inşallah benim daha 9 günüm var bol bol dua ediyorum kendim ve sizler için.umarım bugün hayırlı haberlerini alırız
çok sağol canmm..inşallah hepimiz srayla hamiş oluruz
gerçi benim tüm adet belirtilerim var ama kırmızıları görmeden ümit kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?