2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

herkese merhabaaaaaaaa...
herkesin bugün yarın adet günü galibaa inşallah bi 9 ay kadar uğramazlar
benimde bugün günüm beklemedeyim..

benim de bugün..bekliyorum ama tık yok, sadece göğüslerim şişti ve ağrıyor başka da bişey yok

hamilelik belirtileride adet belirtileri gibi diyorlar umarım seninkisi hamişlik yönündedir de inş gelmez o kırmızılar...benimde adet belirtilerim şimdiden başladı ama umudumu yitirmiyorum :)
daha 9 günün varmış canım tabikide umudunu yitirmeinşallah bebişin seninledir..
benim bu ay 16 ay bitiyor ve o kadar çok kedimi dinledim ki bugüne kadar..belirtilerim geçen aylarla aynı
inşallah gecikirde biraz umutlanrım bari
benim de bugün..bekliyorum ama tık yok, sadece göğüslerim şişti ve ağrıyor başka da bişey yok

benimde belim ağrıyor kasıklarımdada azıcık ağrlık var..
geliyor benimkiler..
benim genelde ya gece yada akşama doğru gelir..

inşallah gelmez adetin özlemcim..

İnşAllah tüm belirtileriniz hamilleik belirtisi olsun.Beklemek umud etmekte güzel.

Şöyle bir çizf çizgi resmi nede güzel yakışır topiğimize demi ama...

inş. canım bende varım Rabbim bizede bu kutsal görevi nesip eder,, yeni yıla hamiş gireriz,,sağlıkla sıhhatle gelir minişimiz..

inşallah hepimizin en uygun zamanda olur bi yavrusu.. Allah eşlerimize de yavrularını kucaklarına almayı istetsin inşallah...

canım neden sağlık ocağına gidip baktırmıyorsun...

hadi bakalım inşAllahhh...

gerçek olacak inşAllah ne kaldıki..

cnm idrar testinde şöyle 2.çizgiyi normal bir şekilde görsem hemen giderimde yoksa boşuna kan vermek istemiyorum

cnm idrar testinde şöyle 2.çizgiyi normal bir şekilde görsem hemen giderimde yoksa boşuna kan vermek istemiyorum

canım elinde test varsa yarın sabah aç karna yap bence koyulaşacatır.umut vermek istemem ama silikteolsa o çizgi çıktıysa hamilesindir bence.hadi birinde yanlış diğerindede çıktı ...

senin topiğin hangisi linkini koysana cnm yada adını yazsana .

bende her an regli olacak gibiyim

canım link vermek yasak olduğu için koyamıyorum benim profile giirp açtığım konulardan bulabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…