benim kırmızılar bu saat itibariyle geldi kızlar 16 ayı devirdim böylelikle..
doğum günümde buldu beni sağolsun...
alışığım ben umutla başlayan ve umutsuzlukla biten 16 koca ayım var.
bundan sonra da umutla devam edeceğim..
Allahım daha fazla evlat hasreti çektirmesin inşallah hiçbirimize..
ben bır yıllık evlıyım cocuk ıstıyorum olmuyo ama ben ıstıyorum esım ıstemıyo esım erken dıyo ama korunmuyoruz da güzel bı ılıskımız var ama olmuyo bır türlü tuturamıyoruz
ben bır yıllık evlıyım cocuk ıstıyorum olmuyo ama ben ıstıyorum esım ıstemıyo esım erken dıyo ama korunmuyoruz da güzel bı ılıskımız var ama olmuyo bır türlü tuturamıyoruz
herkese merhaba günaydınnnnnnnnnn...
bugün benim hem doğum günümhem adet tarihim
benim adetler 28-33 arası olur bugün 31.günüm hergün benim bat yaniinşallah gelmezzzzzzzzzzzzz ama belim ağryor her an bekliyorum..
artık hamilelik haberi veri hadi kızlarrrrrrr.bakalım açlışı kim yapacak
günaydın kızlarrr.. gunaydın güzel anne adayııı... walla canım ne yalan soyleyeyım bende senın gıbı oluorum.. gecen ay 2 gun gecıkınce bende test yapmadım.. daha rahat oldu.. test yapınca bakıp bakıp ayy o ıncecık cızgı belkıde bebek fılan dıe kendımızı avutuoruz yada ne bıleyım adet gelınce Allahın işi dıe daha rahat kabullenıoruz.. bencede 5 gun gecsın oole yap testını.. bişe warsa kesın cıkar yoksa da kısmet adetını beklersın yada doktora gıdersın.. inşaalllah bebikler gelcek, ama gelene kadar da bızım omrumuzden goturcekler sıpacıklar
herkese merhaba günaydınnnnnnnnnn...
bugün benim hem doğum günümhem adet tarihim
benim adetler 28-33 arası olur bugün 31.günüm hergün benim bat yaniinşallah gelmezzzzzzzzzzzzz ama belim ağryor her an bekliyorum..
artık hamilelik haberi veri hadi kızlarrrrrrr.bakalım açlışı kim yapacak
6 aylık evliyim hiç korunmadım ben geçen ay 12.09 2012 adet oldum bu ayın 3de kahrengi akıntı gelmeye başladı 5 gun sürdu doktora gittim over kıstlerimin oldunu soyledi çok küçükmüş bunun için ilac kullanmama erek olmadını söyledi adetin 2ci günü gel hormon testi yapalım dedi 38ci günüm hala adet olmadım bu konuda bilgi verirmisiniz acaba hamilemiyim neden adetim bu kadar geçikti dün ve bugun idrar testi yaptım 2ci cizgi silik çıktı yarın kan testi yaptırsam mı ?
bu siteyı hep okuyorum ama içine girince çok karışık geldi hepiniz ins bebişlerinize bir an önce kavuşursunuz bende çok istiyorum bebeğimin olmasın :)
bende 4 aylık evliyim ama hala tık yok. Hiç de korunmadım. Eşim de bende istiyoruz bebeğimizi. Ayakları da uzattım, yarım saat yattım da ama tutmadı henüz. Moralim de bozuluyo, sağlığımızda bişe mi var acaba diye. Doktora gitmek için de erken olduğunu düşünüyorum. 17 ekimde adet oldum, Henüz bitmedi. 31 ekim yumurtlamamın en üst olduğu gün. Çok iyi çalışmam lazım. Adet bitimimde yumurtlama testi kullanıcam zaten. İlk kez denicem, bakalım işe yarayacak mı ? bi de ilişki öncesi rahme sıcak su koymayı duydum dün, denemediyseniz bilgi vereyim istedim. Bu ay denicem bende.
6 aylık evliyim hiç korunmadım ben geçen ay 12.09 2012 adet oldum bu ayın 3de kahrengi akıntı gelmeye başladı 5 gun sürdu doktora gittim over kıstlerimin oldunu soyledi çok küçükmüş bunun için ilac kullanmama erek olmadını söyledi adetin 2ci günü gel hormon testi yapalım dedi 38ci günüm hala adet olmadım bu konuda bilgi verirmisiniz acaba hamilemiyim neden adetim bu kadar geçikti dün ve bugun idrar testi yaptım 2ci cizgi silik çıktı yarın kan testi yaptırsam mı ?
Canım doğru diyosun ilk 1 yıl olmaması normal ama gönül istiyo daha işte. Eşimi çok seviyorum çok şükür güzel de bir evliliğim var. Şimdilik tek eksik bir bebiş. Sağ salim onu da kucağıma alırsam daha ne isterim ki ? Allah tez zamanda isteyenleri yavrularına kavuştursun ne diyeyim. Hoşbulduk bu arada sağol canım
Canım sakın üzülme..Ben herşeyin bir hayırlı zamanı olduğuna inananlardanım..Senin için hayırlı zamanı bekliyorsun öyle düşünyılmadan çalışmalara devam :)
Sağlık olsun canım o zaman bi dahaki aya artık kısmetse durmak yok aynen devam
aaaa neyse üzülme bidahaki aya inşallah
hepinize çok teşekkür ederim kızlarrr iyi ki varsnız..değil mi tatlım yaaaa....... kuzum valla çok da sabırsızım ama çarşambaya kadar sıkacam dişimi
doğum günün kutlu olsun canım, üzme kendini umarım kasım hamişi olursun
bende 4 aylık evliyim ama hala tık yok. Hiç de korunmadım. Eşim de bende istiyoruz bebeğimizi. Ayakları da uzattım, yarım saat yattım da ama tutmadı henüz. Moralim de bozuluyo, sağlığımızda bişe mi var acaba diye. Doktora gitmek için de erken olduğunu düşünüyorum. 17 ekimde adet oldum, Henüz bitmedi. 31 ekim yumurtlamamın en üst olduğu gün. Çok iyi çalışmam lazım. Adet bitimimde yumurtlama testi kullanıcam zaten. İlk kez denicem, bakalım işe yarayacak mı ? bi de ilişki öncesi rahme sıcak su koymayı duydum dün, denemediyseniz bilgi vereyim istedim. Bu ay denicem bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?