2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

Canım sakın üzülme..Ben herşeyin bir hayırlı zamanı olduğuna inananlardanım..Senin için hayırlı zamanı bekliyorsun öyle düşün yılmadan çalışmalara devam :)

ben bır yıllık evlıyım cocuk ıstıyorum olmuyo ama ben ıstıyorum esım ıstemıyo esım erken dıyo ama korunmuyoruz da güzel bı ılıskımız var ama olmuyo bır türlü tuturamıyoruz

Canım bence eşinle çocuk konusunda önce birlikte karar verin.1 yıldır deniyorsan bence bir doktora görün sen ve eşin.Doktor daha iyi yönlendirir diye düşünüyorum.

Sağlık olsun canım o zaman bi dahaki aya artık kısmetse durmak yok aynen devam

ben bır yıllık evlıyım cocuk ıstıyorum olmuyo ama ben ıstıyorum esım ıstemıyo esım erken dıyo ama korunmuyoruz da güzel bı ılıskımız var ama olmuyo bır türlü tuturamıyoruz

Canım 1 yıl korunmamaya ragmen olmuyorsa doktora görünmende fayda var sakın ihmal etme. Yaşın kaç ?

happy birthday to you, sağlıklı mutlu ve tabii bebişli nice seneler diliyorum sana canım
yarına kadar gelmezse bir test yapı ver belki açılışı sen yaparsın

aaaa neyse üzülme bidahaki aya inşallah

değil mi tatlım yaaaa....... kuzum valla çok da sabırsızım ama çarşambaya kadar sıkacam dişimi

doğum günün kutlu olsun canım, üzme kendini umarım kasım hamişi olursun

bu siteyı hep okuyorum ama içine girince çok karışık geldi hepiniz ins bebişlerinize bir an önce kavuşursunuz bende çok istiyorum bebeğimin olmasın :)

6 aylık evliyim hiç korunmadım ben geçen ay 12.09 2012 adet oldum bu ayın 3de kahrengi akıntı gelmeye başladı 5 gun sürdu doktora gittim over kıstlerimin oldunu soyledi çok küçükmüş bunun için ilac kullanmama erek olmadını söyledi adetin 2ci günü gel hormon testi yapalım dedi 38ci günüm hala adet olmadım bu konuda bilgi verirmisiniz acaba hamilemiyim neden adetim bu kadar geçikti dün ve bugun idrar testi yaptım 2ci cizgi silik çıktı yarın kan testi yaptırsam mı ?

Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Eğer ikinci çizgi silik bile çıksa hamilelik işareti oluyo ama en kesin sonuç için kan testi yaptırman lazım. Kimyasal gebelikde olabilir.

bende 4 aylık evliyim ama hala tık yok. Hiç de korunmadım. Eşim de bende istiyoruz bebeğimizi. Ayakları da uzattım, yarım saat yattım da ama tutmadı henüz. Moralim de bozuluyo, sağlığımızda bişe mi var acaba diye. Doktora gitmek için de erken olduğunu düşünüyorum. 17 ekimde adet oldum, Henüz bitmedi. 31 ekim yumurtlamamın en üst olduğu gün. Çok iyi çalışmam lazım. Adet bitimimde yumurtlama testi kullanıcam zaten. İlk kez denicem, bakalım işe yarayacak mı ? bi de ilişki öncesi rahme sıcak su koymayı duydum dün, denemediyseniz bilgi vereyim istedim. Bu ay denicem bende.

canıım sen de hoş geldiin, ilk bir yıl olmaması normalmiş daha çok yenisin sıkma canını

benimde aynı şekilde oluyordu hep kahverengi şekilde bazen kum döküyorum zannediyordum doktora gittim aynı şekilde pko olduğunu ama üst düzeyde olmadığını söyledi kilo almamam gerektiğinide söyledi.kahverengi akıntılar pko hastalarında adet olarak kabul ediliyormuş.doktor bana farlutal vermişti 40 gün olamadığın zaman kullanıyorsun oyuzden pkolu olduğun için bu sorunları yaşayabilirsin fakat pko olman için sürekli düzensiz adet olman lazım anladığım kadarıyla sadece bu ay geçikmiş oyuzden hamilelik şansında yüksek.bence bir an önce kan testi yaptır negatifse başka bir doktora daha danışabilirsin derim

Canım doğru diyosun ilk 1 yıl olmaması normal ama gönül istiyo daha işte. Eşimi çok seviyorum çok şükür güzel de bir evliliğim var. Şimdilik tek eksik bir bebiş. Sağ salim onu da kucağıma alırsam daha ne isterim ki ? Allah tez zamanda isteyenleri yavrularına kavuştursun ne diyeyim. Hoşbulduk bu arada sağol canım

aminnn inşallah hoşgeldin canım.bayanların çoğu yumurtlama dönemlerini bilmediği için geç hamile kalıyor.oyuzden testi kullanırsan daha rahat hamile kalabilirsin.olmadığın dönemlerdede sakın strese girme evliliğinin kocanın tadını çıkar.çocuk Allah kısmet ederse olucaktır zaten ama stres hem evliliğini hem hormonlarını etkiler.En kısa zamanda mutlu haberlerini almak dileğiyle

Canım sakın üzülme..Ben herşeyin bir hayırlı zamanı olduğuna inananlardanım..Senin için hayırlı zamanı bekliyorsun öyle düşün yılmadan çalışmalara devam :)

Sağlık olsun canım o zaman bi dahaki aya artık kısmetse durmak yok aynen devam

aaaa neyse üzülme bidahaki aya inşallah

değil mi tatlım yaaaa....... kuzum valla çok da sabırsızım ama çarşambaya kadar sıkacam dişimi

doğum günün kutlu olsun canım, üzme kendini umarım kasım hamişi olursun
hepinize çok teşekkür ederim kızlarrr iyi ki varsnız..
tabiki durmadan çalışmalara devam edecem umutlaaaa
sizlerin güzel haberinizi almak nasip olur inşallah

canım daha çok yeni evliliğin sakın bozma moralini inşallah gelir meleğin çok bekletmeden..
yaşın kaç??
aslında dr lar 1 yıl bekleyin diyorlar ama ben 28 yaşında olduğum için (o zaman) çok beklemek istememiştim vede dr 6 ay sonrasında gittim eşimde az da olsa problem olduğunu öğrendik...
ama yaşın küçük ise 1 yıl bekle derim ben inşallah bekletmeden gelsin meleğin

ha birde sakın stres yapma...

Canım ahhh keşke 28 olsam, 30 yaşındayım. O yüzden de fazla beklemek istemiyorum. İnan bildiğim konularda bile bilgisiz gibi oldum. ovulasyon testini daha dün öğrendim desem inanır mısınız ? Ne bileyim ben hiç ilgim olmadı ki böyle şeylerle.. evliliğimin tadını çıkarıyorum ama bi yandan da içim bebekte işte. Meleğin dedin, Allah mı söyletti ne ? Kızım mı olucak yoksa ayyyyyyy ovulasyon günümü biliyorum adetlerim düzenlidir çünkü, 28 günde 1 olurum. Evlendikten sonra 1-2 gün geç yada erken olduğu oldu ama. Bugün anneme söyledim de"Rahim bebek istiyo" dedi. Ahhh keşkeeee ...

Canım ahhh keşke 28 olsam, 30 yaşındayım. O yüzden de fazla beklemek istemiyorum. İnan bildiğim konularda bile bilgisiz gibi oldum. ovulasyon testini daha dün öğrendim desem inanır mısınız ? Ne bileyim ben hiç ilgim olmadı ki böyle şeylerle.. evliliğimin tadını çıkarıyorum ama bi yandan da içim bebekte işte. Meleğin dedin, Allah mı söyletti ne ? Kızım mı olucak yoksa ayyyyyyy ovulasyon günümü biliyorum adetlerim düzenlidir çünkü, 28 günde 1 olurum. Evlendikten sonra 1-2 gün geç yada erken olduğu oldu ama. Bugün anneme söyledim de"Rahim bebek istiyo" dedi. Ahhh keşkeeee ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…