selam canım bende görmedim veya farketmedim kusura bakma, ama seni merak ettiydim bugün niye hiç gelmedi diye
tartılar genelde fazla gösteriyor ben zayıfladığımı genelde göbeğimden farkediyorum, tartıya pek itibar etmem,
dikkat ettiysen zayıflamışındır mutlaka
Selam canim rica ederim...herhalde benim hormonlarim simdiden alingan
Birde hamile olsam nasil olacak bakalim
Doktora gittim evelki gun tarihler verdi siklusa gore dedi gel kan alincak sonra ultrayon sonra yine kan vs
Umarim sorun varsa bile haledilir biseydir
Selam canim rica ederim...herhalde benim hormonlarim simdiden alingan
Birde hamile olsam nasil olacak bakalim
Doktora gittim evelki gun tarihler verdi siklusa gore dedi gel kan alincak sonra ultrayon sonra yine kan vs
Umarim sorun varsa bile haledilir biseydir
off aslında benimde bi 10 kilo kadar vermem lazımeşim sırf kilo vereyim diye eve spor aleti bile aldı..ama ypan yok
tembelim ben tembellllllllllllll...
evde spor yapılmıyor ya iş yaparken bir sürü yoruluyor insan birde sporla mı uğraşacaksın ben titreşimli aletler varya hani bele falan takılıyor onu bile yapamıyorum,
inşallah temiz çıkar canım tahliller..
aşılama falan mı düşünüyorsunuz??
inşallah bir sorun çıkmaz
herkese merhaba günaydınnnnnnnnnn...
bugün benim hem doğum günümhem adet tarihim
benim adetler 28-33 arası olur bugün 31.günüm hergün benim bat yaniinşallah gelmezzzzzzzzzzzzz ama belim ağryor her an bekliyorum..
artık hamilelik haberi veri hadi kızlarrrrrrr.bakalım açlışı kim yapacak
benim kırmızılar bu saat itibariyle geldi kızlar 16 ayı devirdim böylelikle..
doğum günümde buldu beni sağolsun...
alışığım ben umutla başlayan ve umutsuzlukla biten 16 koca ayım var.
bundan sonra da umutla devam edeceğim..
Allahım daha fazla evlat hasreti çektirmesin inşallah hiçbirimize..
bende 4 aylık evliyim ama hala tık yok. Hiç de korunmadım. Eşim de bende istiyoruz bebeğimizi. Ayakları da uzattım, yarım saat yattım da ama tutmadı henüz. Moralim de bozuluyo, sağlığımızda bişe mi var acaba diye. Doktora gitmek için de erken olduğunu düşünüyorum. 17 ekimde adet oldum, Henüz bitmedi. 31 ekim yumurtlamamın en üst olduğu gün. Çok iyi çalışmam lazım. Adet bitimimde yumurtlama testi kullanıcam zaten. İlk kez denicem, bakalım işe yarayacak mı ? bi de ilişki öncesi rahme sıcak su koymayı duydum dün, denemediyseniz bilgi vereyim istedim. Bu ay denicem bende.
cnm ben bugün regl oldum sabahta test yapmıştım bomboştu testler bana oyun oynadı gerçi ben ümitlenmemiştim zaten.dr. yolu gözüktü bize
yeni bat 17 kasım ama belki birkaç ay bekleyebilirim belli değil durum yani yinede bir dra gidip baktırmak istiyorum eşimde ürolojiye gidecek
Kızlar bu ovülasyon testi fiyatı ne kadar. Birde nasıl uygulanıyor anlatırmısınız ?
Kızlar bu ovülasyon testi fiyatı ne kadar. Birde nasıl uygulanıyor anlatırmısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?