2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

Canım ahhh keşke 28 olsam, 30 yaşındayım. O yüzden de fazla beklemek istemiyorum. İnan bildiğim konularda bile bilgisiz gibi oldum. ovulasyon testini daha dün öğrendim desem inanır mısınız ? Ne bileyim ben hiç ilgim olmadı ki böyle şeylerle.. evliliğimin tadını çıkarıyorum ama bi yandan da içim bebekte işte. Meleğin dedin, Allah mı söyletti ne ? Kızım mı olucak yoksa ayyyyyyy ovulasyon günümü biliyorum adetlerim düzenlidir çünkü, 28 günde 1 olurum. Evlendikten sonra 1-2 gün geç yada erken olduğu oldu ama. Bugün anneme söyledim de"Rahim bebek istiyo" dedi. Ahhh keşkeeee ...

Netteki bir hatadan dolayı yazdığım msjlar üstüste gelmiş, kusura bakmayın :)

canım bende ozaman 28 dim...şimdi hatta bugünnnnn 30 oldum..yaşıtız yani
bak ne dicem sakın stres yapma ve evliliğinin tadını çıkar herşeyden önce..bu güzel günleri stresle vs ile geçirme..
canım dktorlar 1 yıl diyorlar ama bence 7-8 ay geçince bi dr görünmek gerekir...
inşallahhh gerek kalmadan gelicek meleğin
evet hep meleğin demek geçiyo içimden belkie kızın olur gerçekten

Eşim de ben de kız çocuklarını çok seviyoruz. Benim eşim 3 erkek kardeşler. kıza hasretler yani. Ben de tek çocuğum. Bu sebepten kız olmasını çok istiyoruz. Ben zaten aralığa kadar müsaade verdim kendime, aralığa kadar hamilelik durumu olmazsa eşimle doktora gidicez. Enazından sağlıklı mıyız, bi problem var mı yok mu öğreniriz. Böle olunca insanın aklına herşey geliyor. Gerçi sağlığımızda bişe olduğunu sanmıyorum, adetlerimde de bir sorun yok çok şükür.

Doğum günün kutlu olsun bu arada. Nice mutlu huzurlu ve sağlıklı seneler dilerim. Tabi bir de bebişli

cnm ben bugün regl oldum sabahta test yapmıştım bomboştu testler bana oyun oynadı gerçi ben ümitlenmemiştim zaten.dr. yolu gözüktü bize

Doğum günün kutlu olsun bu arada. Nice mutlu huzurlu ve sağlıklı seneler dilerim. Tabi bir de bebişli

çokkkkkk teşekkür ediiyorum canım...

bende kız çocuklrını çok ama çok seviyorum..inşallah allahım bize pembe patikli kızlarımzı gönderir canm en kısa zamanda

yeni bat 17 kasım ama belki birkaç ay bekleyebilirim belli değil durum yani yinede bir dra gidip baktırmak istiyorum eşimde ürolojiye gidecek

6 ay oldu cnm benim 2.yi istiyoruz kızımda bu kadar beklememiştik martta doktoro gittiğimde bir sıkıntı yoktu bilmiyorum neden olmuyor

6 ay oldu cnm benim 2.yi istiyoruz kızımda bu kadar beklememiştik martta doktoro gittiğimde bir sıkıntı yoktu bilmiyorum neden olmuyor

6 ay erken canım üzülme olacaktr çünkü 1.bebeğiniz olmuş..demek ki bir probleminiz yok

Selam hatunlar naber,var mi yenilikler?

Fare daga darilmis dagin haberi yok

Ya gecen baya bi alingandim bi konu actim ya tarti marti kilo milo yumurtlama mumurtlama

Dedim yav bu bizim hatunlarin yok mu fikri bi tesellisi...neyse sakinlestim yine....araniza geri dondum...

Hadi af edildiniz

[COLOR=""]bat 15 kasım yaşım da 30. Özel msj atamıyorum daha yeniyim buralarda. beni de ekleyiniz please :)[/COLOR]

merhaba canım hoşgeldin..

ne olmuştu ki görmemişizdir canım yoksa cevaplamazmıyız

merhaba canım hoşgeldin..

ne olmuştu ki görmemişizdir canım yoksa cevaplamazmıyız

Hosbuldum canim

Ya tarti nerdeyse bir haftadir dikkat etmeme ragmen birden 2-3 kilo fazla gostermisi...bende sormustum acaba yumurtlama doneminden dolayimi diye.

Ayaklarim ama sahiden su toplamisti

Hosbuldum canim

Ya tarti nerdeyse bir haftadir dikkat etmeme ragmen birden 2-3 kilo fazla gostermisi...bende sormustum acaba yumurtlama doneminden dolayimi diye.

yumurtlama döneminde fazla gstermez canım ama vücudun su toplamış olabilir..

ayakta çok kalmışsan..

Son düzenleme:

selam canım bende görmedim veya farketmedim kusura bakma, ama seni merak ettiydim bugün niye hiç gelmedi diye

Hosbuldum canim

tartılar genelde fazla gösteriyor ben zayıfladığımı genelde göbeğimden farkediyorum, tartıya pek itibar etmem,
dikkat ettiysen zayıflamışındır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…