canım gittigidiyordan laboquıck marka ovulasyon testi var uygun fiyatlı bulabilirsin kızlar genelde oradan alıyorlardı..
bende uzun bir süre coretests marka ovulasyon testini kullandım ama bu biraz daha pahalı ama daha güvenilir..
istediğini alabilirsin canım..
gün içinde 3-4 saat sıvı almıyosun o süre içinde idrarını da tutuyorsun..sonrasında ilk idrarınla testini uyguluyorsun canım..
yalnız bu test kesinlikle sabah ilk idrarla yaplmıyor aklında bulunsun
merhaba arkadaslar ben sitesnize yeni uye oldum.ben 1,5 yildir cocouk deniyorum olmuyor doktora gittim esimde sperm harketsizligi var sayi yuksek bendede miyom var .bir kez asilama denedim tutmadi.yurt disinda oturuyorum burda sistem cok yavas .ben turkiyede asilama yaptirdim. her yil gelemiyorum onun icin tup bebek dusunuyoruz sizce asilama ile tup bebek arsinda ne fark var.lutfen yardimci olurmusunuz?
tatlım peki diyelim içinde 20 çubuk var ve ben 1 ayda hepsini kullandım...çubuğu nerden alacam tekrar
canım testini tekrar internet sitesinden alman gerekir ozaman..
eğer adetlerin 30 günde bir oluyorsa adet tarihini takip eden 10-20.günler arasında yaparsın testini canm..
yani ayda en fazla 10 testin gider..bu süre içinde çift çizgiyi mutlaka yakalarsn
canım gittigidiyordan laboquıck marka ovulasyon testi var uygun fiyatlı bulabilirsin kızlar genelde oradan alıyorlardı..
bende uzun bir süre coretests marka ovulasyon testini kullandım ama bu biraz daha pahalı ama daha güvenilir..
istediğini alabilirsin canım..
gün içinde 3-4 saat sıvı almıyosun o süre içinde idrarını da tutuyorsun..sonrasında ilk idrarınla testini uyguluyorsun canım..
yalnız bu test kesinlikle sabah ilk idrarla yaplmıyor aklında bulunsun
canım ne demek istediğin kadar soru sorabilirsin seve seve cevaplarım sakın aklına öyle şeyler getirmecanım biliyorum çok soru soruyorum ama bi kaset olanı var bi de chazlı olanı var..farkları nedir...cihazlı olan çok pahalı neden?
affet canım çok sordum ama merak işte
Peki içinden bi kaç kullanımlık mı çıkıyor? Birde eczanede fiyatı ne kadar acaba?
Peki içinden bi kaç kullanımlık mı çıkıyor? Birde eczanede fiyatı ne kadar acaba?
canım ne demek istediğin kadar soru sorabilirsin seve seve cevaplarım sakın aklına öyle şeyler getirme
birbirimize yrdımcı olacağız elbette..
canım kaset yada çubuk tipleri var bunlar idrarla sonuç gösterenler ve tek kullanımlık bunlar.
cihaz dediğinde tükürükle çalışıyor ve 1 yıl kadar kullanılabiliyor..
canım pakette değişik sayıda olanları var vede fiyatları değişiyor sayısına göre..
20li 30 lu 50 li paketleri var değişiyor..
ben eczanedende sormuştum ama çok pahalılar vede her eczanede yok..o yüzden interetten aldım sürekli.
kuzu çooookk teşekkür ederim yaa valla öğrenmiş oldum sayende
benimde adete bir kaçgün kala tüm gebelik belirtilerini yaşadım günümde geçti idrar testi negatif çıktı. Kan verdim daha sonucunu almadan kırmızılar geldi(( zaten sonuçta negatifmiş. Belirtilerde ilk kez bu ay yaşayınca bayağı bi ümitlenmiştim bir daha kendimi bu kadar dinlemiycem dinledikçe aa bendede bu belirti var aa bendede şu var şekline girdim. kırmızıyı görüncede moralim bozuldu . kendimi bu kadar motive etmiycem artık. Oğlumu 7.haftada hiç beklemediğim bir anda öğrendim ayrıntıları daha sonra yazarım . zaten çok kafama takmıyorum Allah daha önce olmayanlara tatdırsın bu duyguyu ama bizimde artık bi kardeşimiz olsun en uygun zamanda çalışmalara devam ...:))
güncelliyorum cnmözel msj hala atamıyorum. SATımı güncelleyeyim. 21 Kasım hadi inşallah diyorum
günaydııııınn güzelliklerrrr.. listeye baktımda çoğu bat bayramda ... inşaallllahhhh gebelik testiniz pozıtıf cıkarda yüreğinizdeki asıl bayramı yasarsınız :)
günaydın canım ne güzel bir temenni dua bu böyle.Tüm kalbimle amin diyorum...
günaydııııınn güzelliklerrrr.. listeye baktımda çoğu bat bayramda ... inşaallllahhhh gebelik testiniz pozıtıf cıkarda yüreğinizdeki asıl bayramı yasarsınız :)
amin inşallah...bende bekliyodum..test aldım yapayım dedim...geldi kırmızılar...kendimi de adapte etmiştim..
Benim bugün diş doktorunda randevum vardı.Bayram sonrasındada devam edersek inşAllah 1 aya kalmaz bitecek.Bitsede kurtulsam çok korkuyorum çok zorlanıyorum işlemlerdenSiz siz olun günde 3 kez mutlaka fırçalayın arkadaşlar hele benim gibi dişleriniz çürümeye müsaitse bunu 4 e falan çıkarın :)) hehhehehehe
:):) çok doğru ama bazen açıkcası unutuyorum gece uyku bastırıyor felan :) dikkat etmek lazım kendimize.senin işlemlerin ne peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?