Doğru kan testine canım bekleme hiç derim benRainbowcum beni de diğer aya sarkıt lütfen ben de kırmızıları gördüm
Beyazlim sende mi depresyona girdin sanırım bende depresyondayım hiçbişey yapmak istemiyorum ne önerin var bu konuda?
yanlıs olsada sabah berı aglıyorumm....... secdelere kapanıyorum.... sılık bıle cıksa cock degısık duygular ıcındeyım.... guluyummu aglayımmı bagırıymmı bende delırdım gercekten
Canim ya ne desem bilemiyorum ki???
bendeki durumlar zaten karisik oldugu icin piskolojim bozuldu
yok 38 günde bi gelmesi yok cok az sürmesi ve az kan gelmesi...düsünüyorumda eeee vücut nasil olurda 5 ay falan az adet olur?
ya iste bu son zamalardada zaten baya kilo aldim,ben alakali oldugunu düsünüyorum,zaten doktorda dedi siz sekerinizi ölctürdünüz mü?
dedim yooo....dedi o da yailmali,sizde muhtemelen seker hastaligida olabilir.....veya ne bileyim ya insülin direnci vs....bisey var ama neeee
birde bende depressyon hastaligi var,bazen diyorum ki acaba sorun o mu?
yani beyin ve vücud hic rahata eremiyor ki.
2 hafta sonraya randevu aldim piskologa,diyecegim hap tavsiye ederse,hamilelik yolunda oldugumu ona göre davransin....
kızlarrr dun dayanamadım ve evde test yaptım ..adetıme 5 gun kaldı ... dayanamadım merakımdan öldüm bittim... veeeeeeeeeeeeeee testın ıkıncı cızgısı hafıf sılık cıktı acayıp mutluluk ıcındeyım.. bellı olmasada acayıp mutluyum .. ama ıcımden de cok sevınme dıyorum ... ısımız beklemeye kaldı...
Aman Allahim
ay kiz hadi hayirlisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
o ikinci ciziyi görmen bile ne güzel yavvvv
artik bende bi görsem varsin yanlis bile olsun
hahahaha kafayi yiyom yanliz ben haaaaaaaaaaa
kızlar bana da bir yardımcı olun yaa
geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım, bir ay çocuk yapmayalım dedik, hapın etkiler vs.. gibi nedenlerden dolayı. Geri çekilme metodu uyguladık bu ay başarılıydı, ama adetim gecikti, ağzımda metlimsi bir tat, meme ucu hassaslığı falan var. Şimdi test de yapmak istemiyorum, umutlandım çünkü. Negatif çıkarsa üzülürüm gibi geliyor, ne yapsam?
olmaz mi canim,burdayiz
Canim bir bilebilsem tam olarak sorunum ne....ama sana sunu söyliyim,sanki böyle beynimin icine bir akirlik cöküyor....
yok yok ben bir iyice tedavi olayim misal ilacsiz tedavi.
cok sagol canim,
cocugumun olmamasi hayatimin diger kisimlarini sorgulamama daha fazla firsat veriyor.
diyorum kilodan mi olmuyor....diyorum ama kilom niye fazla var bir hastalik....cünkü sinirli olunca yemege veriyorum kendimi...böyle sanki beynimin icinde biseyler oluyor....
biktim artik
merhaba canım seninde kırmızıların gelmiş
sıkma canın önümüzdeki aya inş..
kaçıncı ayındasn..
canım tam bat tarihini yz lütfn.glecekaya gelmez inşAllaho kırmızılı...
Rabbim daim kılsın inşAllah sevinciniarttırsın.Aman şükrü bırakma
merhaba kızlarrrr hamile haberimiz gelmiş hayalperest canım çok ama çok sevindim bence hemen kan testie gitmelisin.
canm inşalalh bir problem çıkmaz senden sonra eşinde bir semen analizi yaptrsın.
bak ben 6 ay sonra hemen gittim sonrada eşime baktrdık onda problm olduğu için bebeğimizin olmadığını öğrendik..
ama neyseki düzelebilecek bişey Allaha çok şükür..
inşallah bişey çıkmaz ama ne kadar erke gitsen o kadar için rahatlar..
etraftaki insanlara gelince hiç sorma canım bende o konuda çok ama çok dertliyim..
hem çalışm hayatımdaki insanlar hem yakın arkadaşlarım hem ailem vs..etrafımda kim varsa yarınsından fazası hep 1.aylarında hamile kaldılar
benimle birlikte karar veren arkadaşlarım bebeklerini büyüttü bile..
çalıştığım insanlar birde demez mi sizde ne tembelsiniz..biraz çalşın vıdı vıdı vıdı
sinir oluyorum hemde çok
özlem tatlım zamanımız gelmemiş demek ki hala..
ne yapalım bekleyeceğiz..
üzme sıkma tatlı canını
kızlar bana da bir yardımcı olun yaa
geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım, bir ay çocuk yapmayalım dedik, hapın etkiler vs.. gibi nedenlerden dolayı. Geri çekilme metodu uyguladık bu ay başarılıydı, ama adetim gecikti, ağzımda metlimsi bir tat, meme ucu hassaslığı falan var. Şimdi test de yapmak istemiyorum, umutlandım çünkü. Negatif çıkarsa üzülürüm gibi geliyor, ne yapsam?
Evet canım geldi ama zaten umutlu değildim 6.ayımız bakalım bi daha ki aya inşallah senin kaçıncı ay?
Canım senin eşinde ne problem var benimki de sorunlu da o yüzden:)
canım benim belirtilere hiç bakıpta umutlanma derim belki vardır ama yine de umutlanma testte çıkarsa süpriz olsun
Ne kadar gecikti tatlım bir kaç gün geçtiyse idrarda çıkar artık bir test yap derim inşallah bebişin seninledir
slm iyi aksamlar arkadaslar ben bir aylık hamileydim düsük yaptım adetlerim 26günde bir oluodu düzenlidir hep .. düsük yaptıktan sonra kürtaj falan oolmadım rahim kendi kendini temizlemis 26 eylülde düsük yaptım ve 21 ekimde adet oldum ama normalde ilk günüm cok sancılı gecerdi bunda öle bise olmadı ve az az oluorum rengi herzamanki gibi degil acık acık gelıo.. iki gün az az oldum bugun bikac damla geldi.. neden böle oluodur acaba fikri olan varmı ?
slm iyi aksamlar arkadaslar ben bir aylık hamileydim düsük yaptım adetlerim 26günde bir oluodu düzenlidir hep .. düsük yaptıktan sonra kürtaj falan oolmadım rahim kendi kendini temizlemis 26 eylülde düsük yaptım ve 21 ekimde adet oldum ama normalde ilk günüm cok sancılı gecerdi bunda öle bise olmadı ve az az oluorum rengi herzamanki gibi degil acık acık gelıo.. iki gün az az oldum bugun bikac damla geldi.. neden böle oluodur acaba fikri olan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?