2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

canım tam bat tarihini yz lütfn.glecekaya gelmez inşAllaho kırmızılı...

yanlıs olsada sabah berı aglıyorumm... .... secdelere kapanıyorum.... sılık bıle cıksa cock degısık duygular ıcındeyım.... guluyummu aglayımmı bagırıymmıbende delırdım gercekten

Rabbim daim kılsın inşAllah sevinciniarttırsın.Aman şükrü bırakma

depresyon hastalığı depresyondan ayrı birşey mi:44:

haadi hayırlısı bakalım bir dahaki testi ne zaman yapacaksın

kızlar bana da bir yardımcı olun yaa
geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım, bir ay çocuk yapmayalım dedik, hapın etkiler vs.. gibi nedenlerden dolayı. Geri çekilme metodu uyguladık bu ay başarılıydı, ama adetim gecikti, ağzımda metlimsi bir tat, meme ucu hassaslığı falan var. Şimdi test de yapmak istemiyorum, umutlandım çünkü. Negatif çıkarsa üzülürüm gibi geliyor, ne yapsam?

Aman Allahim

ay kiz hadi hayirlisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

o ikinci ciziyi görmen bile ne güzel yavvvv

artik bende bi görsem varsin yanlis bile olsun

hahahaha kafayi yiyom yanliz ben haaaaaaaaaaa

beyazlım bende artık senin gibi düşünmeye başladım o kadar test yaptım bari bitanesi yalancıktan da olsa çift çizgi gösterseydi yok anam yok

canım benim belirtilere hiç bakıpta umutlanma derim belki vardır ama yine de umutlanma testte çıkarsa süpriz olsun

olmaz mi canim,burdayiz

Canim bir bilebilsem tam olarak sorunum ne....ama sana sunu söyliyim,sanki böyle beynimin icine bir akirlik cöküyor....

yok yok ben bir iyice tedavi olayim misal ilacsiz tedavi.

inanır mısın bilmem ama ben bir hocaya okun derim (cinci hocalara değil normal hocaya) Kur'an şifa ya o bakımdan

hayalperest42 tebrik ederim canim.....rabbim yavrunu kucaklamayida nasip etsin insaallah....

Son düzenleme:

Ne kadardır istiyorsunuz canım bir sorun mu var sende veya eşinde bu kadar stres yapıosun

merhaba canım seninde kırmızıların gelmiş
sıkma canın önümüzdeki aya inş..
kaçıncı ayındasn..

Evet canım geldi ama zaten umutlu değildim 6.ayımız bakalım bi daha ki aya inşallah senin kaçıncı ay?

canım tam bat tarihini yz lütfn.glecekaya gelmez inşAllaho kırmızılı...

Rabbim daim kılsın inşAllah sevinciniarttırsın.Aman şükrü bırakma

İnşallah canım inşallah kasım 10 canım bat bakalım inşallah görmem kırmızıları bu ay çok iyi hazırlandık bakalım eşime keçiboynuzu kürü falanda başladık bakalım inşallah morfolojimizi etkiler

Canım senin eşinde ne problem var benimki de sorunlu da o yüzden:)

Ne kadar gecikti tatlım bir kaç gün geçtiyse idrarda çıkar artık bir test yap derim inşallah bebişin seninledir

Evet canım geldi ama zaten umutlu değildim 6.ayımız bakalım bi daha ki aya inşallah senin kaçıncı ay?

Canım senin eşinde ne problem var benimki de sorunlu da o yüzden:)

canım bizim 16 ay bitti
6 ayımızda bebek olmayınca dr gittik hemen biz..ve ne var ne yok tüm testleri yaptırdık bu zamana kadar sadece kromozom analizi kaldı onuda bu aylarda yaptıracağız sıra bekliyoruz..bende bişey çıkmad ama eşimde sperm hız azlığı var...vitamin+kür+macun vs kullanıyor..ama bakalım önümüzdeki yaza 2.tüp bebek denemesi düşünüyoruz tabi o zamana kadar bebeğimiz gelmezse..böyle işte senin eşinin problemi nedir??

Son düzenleme:
slm iyi aksamlar arkadaslar ben bir aylık hamileydim düsük yaptım adetlerim 26günde bir oluodu düzenlidir hep .. düsük yaptıktan sonra kürtaj falan oolmadım rahim kendi kendini temizlemis 26 eylülde düsük yaptım ve 21 ekimde adet oldum ama normalde ilk günüm cok sancılı gecerdi bunda öle bise olmadı ve az az oluorum rengi herzamanki gibi degil acık acık gelıo.. iki gün az az oldum bugun bikac damla geldi.. neden böle oluodur acaba fikri olan varmı ?

inşallah yerleşme kanamasıdır demek geldi içimden ama sen doktora bir görün istersen

inşallah yerleşme kanamasıdır demek geldi içimden ama sen doktora bir görün istersen

yanlışlıkla üç kere göndermişim yav

Son düzenleme:
Bende 2011e kim ayında hamile kalmıştım ve 2012 yılı Şubat ayında bebeğim yoktu artık.yine ekim ayındayız ve şimdi aynı ayda hamile kalmak istemiyorum..

Aralık yada yepyeni bir yılda 2013 te hamile kalmak istiyorum...Allahımın izniyle tabi ve hayırlısıyla işallah...zor dönemler geçirdim.işallah sağlıklı bir bebeğim olur ve izlere güzel haberler veririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…