Kesinlikle denemekte fayda var doğru zamanlarda çalışma olursa gebelik daha kolaylaşıyor.Herkez 12.18.günlerde yumurtladığını düşünüyor bir arkadaşım adetinin bittiği gün korunmasız tek ilişki ile hamile kaldı düşün artık 7.gün bile yumurtlamış olabiliyorsun.Yaşanan şeyler bunlar.
Evet canım ben ateş ölçme yöntemi kullanıyorum henüz yumurtlamadım 15.günümdeyim ama testle garantiye almak lazım tabi
Ateş ölçme yöntemi şöyle,
Her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte ateşini ölçüyorsun ya dil altından yada vajenden. kaydediyorsun bir yere.Sonra bir gün ateşin düşüyor atıyorum 36.7 iken ateşin 36.3 oluyor mesela işte bugün senin yumurtlama günün mutlaka çalışma.Ertesi gün ateşin yükselmiş olmalı 36.7 yada 36.8 gibi.yükselmediyse 36.3 ise yumurtlamamışsın demektir.Çünkü yumurtlama sonrası ateşin yükselir..Bu böylece yükske devam eder hatta 36.9-37 falan olur. Eğer hamile değilsen regle yakın 3 gün yada yada regl olacağın gün düşer.
ben kendi ateşime göre anlattım herkesin ateşi farklı olabiliyor.Birde nereden ölçtüğünde önemli.Hep aynı yerden aynı saatte ve yemeden içmeden yataktan kalkmadan ölçeceksin cnm.
Ateş ölçme yöntemi şöyle,
Her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte ateşini ölçüyorsun ya dil altından yada vajenden. kaydediyorsun bir yere.Sonra bir gün ateşin düşüyor atıyorum 36.7 iken ateşin 36.3 oluyor mesela işte bugün senin yumurtlama günün mutlaka çalışma.Ertesi gün ateşin yükselmiş olmalı 36.7 yada 36.8 gibi.yükselmediyse 36.3 ise yumurtlamamışsın demektir.Çünkü yumurtlama sonrası ateşin yükselir..Bu böylece yükske devam eder hatta 36.9-37 falan olur. Eğer hamile değilsen regle yakın 3 gün yada yada regl olacağın gün düşer.
ben kendi ateşime göre anlattım herkesin ateşi farklı olabiliyor.Birde nereden ölçtüğünde önemli.Hep aynı yerden aynı saatte ve yemeden içmeden yataktan kalkmadan ölçeceksin cnm.
canım gözünden kaçmış arka sayfada yazmıştımtam zamanı sen şimdi çubukta aldın madem işini garantiye al boşuna test çubuğu harcamaa ölç hatta buradada paylaş bende bilen arkadaşlarda yorumlar ateşin düştüğü gün testte yaparsın garantilemiş olursun.Başla bakalım hadi hayırlısı
tam zamanı sen şimdi çubukta aldın madem işini garantiye al boşuna test çubuğu harcamaa ölç hatta buradada paylaş bende bilen arkadaşlarda yorumlar ateşin düştüğü gün testte yaparsın garantilemiş olursun.Başla bakalım hadi hayırlısı
bunun için buradayız soracaksın tabi...
canım ben 8de ölçüyordum mühim olan hergün aynı saatte ölçmek.8 i geçirmemekte fayda var ama
tşk ederim cnm her zaman gelirim herkese iyi akşamlar bende bu ay bal tarçın çörekotu karışımını yiyorum inşşş faydasını görurum gerçi bu ay tam çalışamadık ama kısmet tabiki hayırlısı artık diyorum hepinizi öptumMerhaba neşeciğim Rabbim evladını bağışlasın ve seninde dediğin gibi her isteyene nasip etsin inşAllah.Sık sık gel lütfen konuşup dertleşelim.
tşk ederim cnm her zaman gelirim herkese iyi akşamlar bende bu ay bal tarçın çörekotu karışımını yiyorum inşşş faydasını görurum gerçi bu ay tam çalışamadık ama kısmet tabiki hayırlısı artık diyorum hepinizi öptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?