kızlar benim ovulasyon testlerim geldi 20 tane yanında da 6 tane gebelik testi göndermişler Laboguick marka,
Rainbow ablaaammm ateşimi ölçtüm bu sabah 7 de, ve 35.8 çıktı
bende aynısını sipariş verdim bugün 2 güne gelir herhalde şu ateş ölçmeyi de yapıyım olmazsa sağlama alıyım işimi :)
Merhaba arkadaşlar
Bana uygun topik bu sanırım. Bebek çalışması yapan herkese kolaylıklar dilerim. Umarım herkes kavuşur baby'lere:)
Ben 1 yıl 2 aylık evliyim ve bu ay itibari ile annneliğe kendimi hazır hissetmeye başladım. geçen ay reglim 10 gün geçti. hergün kan testi yapıyorum gebelik yok ama kırmızılarda yoktu. Bir de üzerine grip olunca bebiş vardır korkusu ile soğuk algınlığı ilacı dahi almadım. Bebiş fikrine geçen ay iyice alıştım. Kendimi artık anne olarak görmek istediğimi anladım.
Ve bu ay çalışmalara başladık:) yumurtlama günüme denk gelen zamanda dr gittim. sağ overimde 20x17 mm basit kist görüldü. Ancak bunun yumurtlama dönemi olduğundan çatlama ile yok olabileceği söylendi. Bende son adet tarihim olan 10 ekimden sayarak ve kendimi sürekli dileyerek "sanırım" ovulasyon dönemine denk getirebildim. şimdi büyük bir heyecan ile beklemedeyim.
2013 de bende hamiş olmak istiyorum. Tabi hayırlısı ve sağlıkla..
yaaa, peki sen ne kadara aldın?
bi de adamlar öylece kargo poşetinin içine atmış, hiç hoş gelmedi bana, insan ayrı bi poşete koyar, kağıda felan sarar di mi ama
neyse, evet ateş ölçmeyi de dene, bat ne zaman canım senin
Merhaba arkadaşlar
Bana uygun topik bu sanırım. Bebek çalışması yapan herkese kolaylıklar dilerim. Umarım herkes kavuşur baby'lere:)
Ben 1 yıl 2 aylık evliyim ve bu ay itibari ile annneliğe kendimi hazır hissetmeye başladım. geçen ay reglim 10 gün geçti. hergün kan testi yapıyorum gebelik yok ama kırmızılarda yoktu. Bir de üzerine grip olunca bebiş vardır korkusu ile soğuk algınlığı ilacı dahi almadım. Bebiş fikrine geçen ay iyice alıştım. Kendimi artık anne olarak görmek istediğimi anladım.
Ve bu ay çalışmalara başladık:) yumurtlama günüme denk gelen zamanda dr gittim. sağ overimde 20x17 mm basit kist görüldü. Ancak bunun yumurtlama dönemi olduğundan çatlama ile yok olabileceği söylendi. Bende son adet tarihim olan 10 ekimden sayarak ve kendimi sürekli dileyerek "sanırım" ovulasyon dönemine denk getirebildim. şimdi büyük bir heyecan ile beklemedeyim.
2013 de bende hamiş olmak istiyorum. Tabi hayırlısı ve sağlıkla..
lutfen biraz sabr et çıkmz sonra çok üzülürüm biraz zaman keçsin yapacam söz sonuçu paylaşacam bitanemherkese merhaba sevgimeleğim lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn hadi bir test yap lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mrb cnm bende kullanıyorum bendede 1 kilo fark oldu tek kilo alan bendeğilmişim demek aman bebişler gelsinde kiloları verriz sonra hayırlısı artıkbnde bu ay cörek otu bal tarcın kullandım ıns hamile kalmışımdırrr yoksa onlar sayesınde aldıgım ıkı kıloya yanarımm (
mrb cnm oluşacak yumurtanın kalitesini yumurta rezervini guçlendiriyormuş her sabah kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına bir tatlı kaşığı cnm uzerinede bir bardak ılık su içiyorum sende durumlar nasıl
mrb cnm inşşş bebişin en kısa surede gelir bende iki yila yakındır uğraşıyorumkızlar sız kaç aydır denıyorsunuz bızım 13.ayımız 13 bızım ıcın ugurlu numara hadıııııı öle olsun bi kere kımyasal gebelık yasadım mart ayında sonra bı kaç saglık problemiiii yasadımmmm ama sımdı hersey yolunda...Ne olur artık gelsınnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah çok teşekkür ederim.Bayramda çok misafirimiz oldu eşimde diyo Allah bize bu kadar misafir yolladı kalıcı bir misafir daha yollar bize diyo sonrada diyo aaa misafir dersem kız olur temelli diyeyim diyor :)) bende sürekli aman ha hayırlısını sağlıklısını iste öyle dua et diyip duruyorum.
Senin diş tedavin nasıl gidiyor canım varmı güzel neticeler bu arada sayfamızla böylesine ilgilendiğin için çok teşekkür ederim sana :) hep bir hareket katıyorsun
Arkadaşlar yaş kaç siizn.bende yolun yarısı ve belkide ilkinden daha bir heyecanla ikinciyi bekliyorum.İlkide kolay olmadı buda olmuyor..
mrb cnm iki yıldır uğraşıyorum bendeki sorun sağ tup yok bende cnm oyuzden bizim bebişde nazlanıyor yılmak yok ama allahın izniyle olack inşteşekkür ederim canım sağol.bir ara yemiştm ama neye yaradığını bilmeden:)tabi aç yendiğini de bilmiyodum.ben ocaktan beri bebiş istiyorum ama bizi bekletiyo bebik:)3 aydır adet olmuyordum.söktürücü verdi doktor yarın 3. gün bakalım hormon tahlilleri için gidicem doktora ne çıkıcak bilmiyorum.sende nasıl canım ne zamandır istiyosun?
ben 24üm ablam, hayırlısıyla hepimizin bebeği olur inşallah, yaşın da hiç öyle geç değil, her şey gönlüne göre olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?