2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

kızlar benim ovulasyon testlerim geldi 20 tane yanında da 6 tane gebelik testi göndermişler Laboguick marka,

Rainbow ablaaammm ateşimi ölçtüm bu sabah 7 de, ve 35.8 çıktı

bende aynısını sipariş verdim bugün 2 güne gelir herhalde şu ateş ölçmeyi de yapıyım olmazsa sağlama alıyım işimi :)

bende aynısını sipariş verdim bugün 2 güne gelir herhalde şu ateş ölçmeyi de yapıyım olmazsa sağlama alıyım işimi :)

yaaa, peki sen ne kadara aldın?
bi de adamlar öylece kargo poşetinin içine atmış, hiç hoş gelmedi bana, insan ayrı bi poşete koyar, kağıda felan sarar di mi ama
neyse, evet ateş ölçmeyi de dene, bat ne zaman canım senin

hoşgeldin hayırlısı olsun müstakbel anne adayı.1 hafta sonra müjdeni alırız inşallah hedefimiz 2013dür ileri

30+5+kargo 29.90 onların umrunda değil tabi bizim için ne kadar kıymetli olduklarını bir bilseler.. bat 28 ekimdi ama hala gelmedi genelde ay sonlarında oluyorum düzensiz malesef

merhaba hoş geldin
inşallah 2013 e hepimiz hamiş olarak gireceğiz

Son düzenleme:
bnde bu ay cörek otu bal tarcın kullandım ıns hamile kalmışımdırrr yoksa onlar sayesınde aldıgım ıkı kıloya yanarımm (

bnde bu ay cörek otu bal tarcın kullandım ıns hamile kalmışımdırrr yoksa onlar sayesınde aldıgım ıkı kıloya yanarımm (
mrb cnm bende kullanıyorum bendede 1 kilo fark oldu tek kilo alan bendeğilmişim demek aman bebişler gelsinde kiloları verriz sonra hayırlısı artık

aynenn 9 ay 10 gun kesıntısız kılo almaya hazırımm

kızlar sız kaç aydır denıyorsunuz bızım 13.ayımız 13 bızım ıcın ugurlu numara hadıııııı öle olsun bi kere kımyasal gebelık yasadım mart ayında sonra bı kaç saglık problemiiii yasadımmmm ama sımdı hersey yolunda...Ne olur artık gelsınnnnnnnnnnnnnnnnnn

teşekkür ederim canım sağol.bir ara yemiştm ama neye yaradığını bilmeden:)tabi aç yendiğini de bilmiyodum.ben ocaktan beri bebiş istiyorum ama bizi bekletiyo bebik:)3 aydır adet olmuyordum.söktürücü verdi doktor yarın 3. gün bakalım hormon tahlilleri için gidicem doktora ne çıkıcak bilmiyorum.sende nasıl canım ne zamandır istiyosun?

mrb cnm inşşş bebişin en kısa surede gelir bende iki yila yakındır uğraşıyorum

Misafirin gönlünü hoş tutmak kadar önemli bir şey yok.Belkide ağırladığın o misafirlerden birinin duası tutacak ve sen o daimi misafire kavuşacaksın :)) Eşler bir gün gidecek olmalarını çokda hazmedemedikleri için hep erkek isterler.Ama artık erkeklerde gidiyor :)) hayırlı sağlıklı olsunlarda ....

Canım diş tedavim biraz sıkıntılı yaptırdığım iki dişimde sızlıyor.Pazartesi yeniden randevum var bu sefer 2 dolgum birden yapılacak bir an önce bitsin istiyorum hem dişlerim sızlıyor hemde yüreğim :)) Benim bir evladım var Rabbim önce size sonrada banada ikinci kez anne olmayı nasip etsin inşAllah.

Asıl ben teşekkür ederim siizn gibi şeker insanlarla tanışıyorum sohbet ediyorum evim şenleniyor.İyiki varsınız

Arkadaşlar yaş kaç siizn.bende yolun yarısı ve belkide ilkinden daha bir heyecanla ikinciyi bekliyorum.İlkide kolay olmadı buda olmuyor..

Arkadaşlar yaş kaç siizn.bende yolun yarısı ve belkide ilkinden daha bir heyecanla ikinciyi bekliyorum.İlkide kolay olmadı buda olmuyor..

ben 24üm ablam, hayırlısıyla hepimizin bebeği olur inşallah, yaşın da hiç öyle geç değil, her şey gönlüne göre olsun

mrb cnm iki yıldır uğraşıyorum bendeki sorun sağ tup yok bende cnm oyuzden bizim bebişde nazlanıyor yılmak yok ama allahın izniyle olack inş

ben 24üm ablam, hayırlısıyla hepimizin bebeği olur inşallah, yaşın da hiç öyle geç değil, her şey gönlüne göre olsun
saol canım benim.Seninde hepimizinde inşAllah.Yaşın çok genç maaşallah bir abla önerisi bak oğlun 2 yaşına gelince bak oğlun dedim Allahmı söyletti ilk bebeğin diyecekken :)) işte ilk bebeğin 2 yaşına gelince 2.ye çalış:))) benim yaşıma gelincede anneliğin tadını çıkar ben biraz geç kaldım hem anneliğe hemde evlenmeye:)) Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…