mrb cnm tunaydın bu karışımı kendin ye cnm eşine yedirtme bu karışım kadınlar için eşine harnıp karışımı yapabilirsin ben hemen yedikten sonra uzerine su içiyorum napalım bebiş için katlanacagız öptum cnmbal tarçın çörek otunu sabah ben de yaptım eşim bir kaşık yedi, sıra bana geldi ben de yiyecektim ki afedersiniz ama çıkaracak gibi oldum, yiyemedim, aslında güzel görünüyor balı da tarçını da çörek otunu da severim ama bir aradayken midem kalktı yiyemedim
mrb cnm oluşacak yumurtanın kalitesini yumurta rezervini guçlendiriyormuş her sabah kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına bir tatlı kaşığı cnm uzerinede bir bardak ılık su içiyorum sende durumlar nasılcanım ya bişey sorucam.bu bal,tarçın,çörekotu tam olarak ne işe yarıyor?soğan suyunu falan biliyorum da bunu tam bilmiyorum.bi de ne zaman yemek lazım?
Arkadaşlar konu açtım ama buradada sormak istiyorum :) hamilelik dönemi hazırlık,anne baba adaylarının faydalanabileceği,faydalı olduğuna inandığınız okuduğunuz kitap önerileriniz bekliyorum
Sa hanımlar nasılsınız?ben eşimin baskı ve ısrarlarına dayanamayıp test yaptım tabiki negatif çıktı bat 1 kasım ama gecikebilirde.Eşim hala hamilesindir bence diyip duruyor.Bu kadar kaptırma kendini daha yeni başladık diyorum napıyım yaşım geçiyo artık diyo :) Bende kendimi işime vereyim biraz zaman geçirmeye çalışayım.Bütün planlarımı bebişe göre yapar oldum :)
Saol canım.sende iyi ol lütfen.Belkide eşin yanılmıyordur kimbilir.Bekleyip göreceğiz inşAllah ugün çıkmayan o çift çizgi bir kaç güne çıkar.
Bende ilk gebeliğimde hamilelik öncesi çok araştırdım sağlık konularında evet fayda gördüm fakat bebek bakımı gelişimi yada yetiştirmede hiç bir kitaptan olumlu katkı göremedim.Çünkü her bebek ayrı bir dünya ve hi bir kurala uymuyor keratalar:)) annelik içgüdüsüydü yoldaşım başarılıda oldum maaşallah.Araştır mutlaka oku ama emin ol pratikte hiç birşey kitaplarda yazıldığı gibi olmuyor.
evet malesef olamıyorumşu yaşıma kadar birşey kullanmadan hiç olmadım sürekli doğum kontrol hapları içiyordum artık okadar çok sıkıldımki doktora gitmekten bazen bırakıyordum 5 ay 7 ay en son işte 9 ay olamadım gecen ay doktora gittim pko olduğunu öğrendim.farlutal verdi ama hap kullanmaktan sıkıldım.bir aralar hayıt kullanmıştım baya düzenli olmuştum şimdi oyuzden yine başlıcam bu ay.ovulasyon testlerindende alıcam.hayırlısı artık
Canım sen de bendenmişsin ama hiç endişelenme. Benim iki bebeğimde hiç adet görmeden oldu:) Hem de birincisi düğün gecemden. Düğünümden en az altı ay evvel adet olmuştum. Doktorlara garip gelse de Allahın neye gücü yetmiyor ki. İnşallah hepinizin kucağı hayırlı ve sağlıklı evlatlarla şenlenir canlarım.
gerçektenmi ?içime ne kadar su serptin şuan anlatamam :)Allah kısmet ederse dediğin gibi ne mucizeler oluyor. inşallah bende bir an önce bebişimi sağlıkla kucağıma alırım.Ayrıca bu hayıtı bende kullandım çok düzenli oldum adetimi oyuzden tekrar başlıcam bu ay.hayırlısı olsun.Buarada Allah evlatlarına bol bol sağlık versin.
İnşallaj hepinize bol şans canım. Adet olmadım bu ay diye çalışmaları aksatma. Yumurtanın ne zaman geleceği belli olmuyor.
Bu arada benim tahlil sonuçları yine karışmışHormon yerine hemogram testi yapmışlar sinirden ölebilirim.
yok aksatırmıyım hiçsağol yardımların içinde.bu arada ne testi bu ne için yaptırıyorsun
Gebelik var mı diye test istedim, bunu verdiler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?