2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

Arkadaşlar konu açtım ama buradada sormak istiyorum :) hamilelik dönemi hazırlık,anne baba adaylarının faydalanabileceği,faydalı olduğuna inandığınız okuduğunuz kitap önerileriniz bekliyorum

mrb cnm tunaydın bu karışımı kendin ye cnm eşine yedirtme bu karışım kadınlar için eşine harnıp karışımı yapabilirsin ben hemen yedikten sonra uzerine su içiyorum napalım bebiş için katlanacagız öptum cnm

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]yaş[/td]
[td]B.A.T[/td]
[td]Sonuç[/td]a

[/tr]
[tr]

[td]alminna[/td]
[td][/td]
[td]25 Ekim[/td]
[td]bekliyoruz[/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasakhayal[/td]
[td][/td]
[td]26 Ekim[/td]
[td]bekliyoruz[/td]

[/tr]
[tr]

[td]roseens[/td]
[td]26[/td]
[td]26 Ekim[/td]
[td]bekliyoruz[/td]

[/tr]
[tr]
[td]2312[/td]
[td][/td]
[td]27 Ekim[/td]
[td]bekliyoruz[/td]

[/tr]
[tr]

[/table]

Kasım listemiz

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]yaş[/td]
[td]B.A.T[/td]
[td]Sonuç[/td]a

[/tr]
[tr]
[td]esraezgi[/td]
[td][/td]
[td]27 Ekim[/td]
[td]HAMİLE [/td]

[/tr]
[tr]
[td]rmzeynep[/td]
[td]25[/td]
[td]28 Ekim[/td]
[td]Günü geçti[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sevgimeleğim[/td]
[td][/td]
[td]29 Ekim[/td]
[td]Günü geçti[/td]

[/tr]
[tr]

[td]kiraztepe[/td]
[td]37[/td]
[td]25 Ekim[/td]
[td]Günü geçti[/td]

[/tr]
[tr]
[td]nisan_1986[/td]
[td]26[/td]
[td]1 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]feryalnur[/td]
[td]27[/td]
[td]1 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr] [td]strawberry2529[/td]
[td]29[/td]
[td]3 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]burcuelf[/td]
[td][/td]
[td]3 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]kpz[/td]
[td][/td]
[td]4 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ayen1986[/td]
[td][/td]
[td]5 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[/tr]
[tr]

[td]yxliz[/td]
[td][/td]
[td]5 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr]

[td]missyaman[/td]
[td][/td]
[td]5 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sevdemm[/td]
[td]29[/td]
[td]8 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr] [td]cikolta[/td]
[td]25[/td]
[td]10 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]biiirrr[/td]
[td]28[/td]
[td]12 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]asbelove[/td]
[td]29[/td]
[td]12 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]karla38[/td]
[td]37[/td]
[td]12 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr] [td]nese77[/td]
[td][/td]
[td]12 Kasım [/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]rimel_84[/td]
[td][/td]
[td]13 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]yehan[/td]
[td][/td]
[td]15 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]loori[/td]
[td][/td]
[td]16 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]firarperest[/td]
[td]24[/td]
[td]16 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr] [td]fatmaipek[/td]
[td]32[/td]
[td]17 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr [td]hayalperest42[/td]
[td]23[/td]
[td]18 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]8sporcoins[/td]
[td]32[/td]
[td]19 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td]30[/td]
[td]20 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr]

[td]oz_lem_[/td]
[td]24[/td]
[td]23 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]beyazlim[/td]
[td]28[/td]
[td]26 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gumus19[/td]
[td]21[/td]
[td]2 Aralık[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]RainbowColors[/td]
[td]35[/td]
[td]8 Aralık[/td]
[td]Bu ay ara verdi[/td]

[/tr]
[tr] [td]kadikoy810[/td]
[td]31[/td]
[td]Kasım ?[/td]
[td]Çalışmaya devam [/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[/table]

not: Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar lütfen bana özel mesajla yaş-bat bilgilerini bildirsinler Bilgileri eksik durumu güncellenmeyen arkadaşlar ne yazıkki listeden silineceklerdir.Umarım hepimize uğur getirir bu liste.

canım ya bişey sorucam.bu bal,tarçın,çörekotu tam olarak ne işe yarıyor?soğan suyunu falan biliyorum da bunu tam bilmiyorum.bi de ne zaman yemek lazım?
mrb cnm oluşacak yumurtanın kalitesini yumurta rezervini guçlendiriyormuş her sabah kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına bir tatlı kaşığı cnm uzerinede bir bardak ılık su içiyorum sende durumlar nasıl

Sa hanımlar nasılsınız?ben eşimin baskı ve ısrarlarına dayanamayıp test yaptım tabiki negatif çıktı bat 1 kasım ama gecikebilirde.Eşim hala hamilesindir bence diyip duruyor.Bu kadar kaptırma kendini daha yeni başladık diyorum napıyım yaşım geçiyo artık diyo :) Bende kendimi işime vereyim biraz zaman geçirmeye çalışayım.Bütün planlarımı bebişe göre yapar oldum :)

Arkadaşlar konu açtım ama buradada sormak istiyorum :) hamilelik dönemi hazırlık,anne baba adaylarının faydalanabileceği,faydalı olduğuna inandığınız okuduğunuz kitap önerileriniz bekliyorum

Bende ilk gebeliğimde hamilelik öncesi çok araştırdım sağlık konularında evet fayda gördüm fakat bebek bakımı gelişimi yada yetiştirmede hiç bir kitaptan olumlu katkı göremedim.Çünkü her bebek ayrı bir dünya ve hi bir kurala uymuyor keratalar:)) annelik içgüdüsüydü yoldaşım başarılıda oldum maaşallah.Araştır mutlaka oku ama emin ol pratikte hiç birşey kitaplarda yazıldığı gibi olmuyor.

Son düzenleme:

Saol canım.sende iyi ol lütfen.Belkide eşin yanılmıyordur kimbilir.Bekleyip göreceğiz inşAllah ugün çıkmayan o çift çizgi bir kaç güne çıkar.

Saol canım.sende iyi ol lütfen.Belkide eşin yanılmıyordur kimbilir.Bekleyip göreceğiz inşAllah ugün çıkmayan o çift çizgi bir kaç güne çıkar.

inşallah çok teşekkür ederim.Bayramda çok misafirimiz oldu eşimde diyo Allah bize bu kadar misafir yolladı kalıcı bir misafir daha yollar bize diyo sonrada diyo aaa misafir dersem kız olur temelli diyeyim diyor :)) bende sürekli aman ha hayırlısını sağlıklısını iste öyle dua et diyip duruyorum.

Senin diş tedavin nasıl gidiyor canım varmı güzel neticeler bu arada sayfamızla böylesine ilgilendiğin için çok teşekkür ederim sana :) hep bir hareket katıyorsun

Canım benim tam olarak aradığımda hamilelik öncesi sağlık konularında kitap önerisi,anne baba adaylarına öneriler gibi...öbür türlü dediğin gibi dereyi görmeden paça sıvamak olurdu denemelere başlamadan önce bilinçlenmek benimki.Haklısın her bebeğin karakteri farklı,ayrıca bahsettiğin tip kitaplar sanki tek düze çocuk yetiştirmeye yönelik gibi geliyor bana en güzeli annenin içgüdüsü :)

Sonunda kan verdim. Bir saat sonra sonuçları alacağım. İnşallah geçen seferki gibi yanlış test sonucu verip beni kahretmezler. İnsanın başına neler geliyor kızlar. Koskoca kadın doğum hastanesi gebe olmadığım halde bana gayet yüksek bir bhcg değeriyle gebe olduğumu söylemişti. Ben de buradaki öğrendiklerim olmasa onların verdiği ultrasan gününe kadar hamile olduğumu sanacaktım. Neyseki burdan testlerin iki günde bir tekrarlanması gerektiğini öğrenmiştim. Başka bir hastanede yaptırdım sonuç 1,2. İnsan neye güveneceğini şaşıyor bazen.

Canım sen de bendenmişsin ama hiç endişelenme. Benim iki bebeğimde hiç adet görmeden oldu:) Hem de birincisi düğün gecemden. Düğünümden en az altı ay evvel adet olmuştum. Doktorlara garip gelse de Allahın neye gücü yetmiyor ki. İnşallah hepinizin kucağı hayırlı ve sağlıklı evlatlarla şenlenir canlarım.

Ayrıca kızlar hayıt tohumunu herpinize tavsiye ediyorum. O bitki Allahın kadınlar için göndermiş olduğu bir mucize. Yalnızca yedi gün düzenli kullandım, son derece yüksek olan prolaktin, fsh tsh e2 hormonlarım normal seviyeye düştü. Yaşadığım için tavsiye ediyorum. Bulunması kolay bir bitki. Ben civanperçemi de eklemiştim içine.​

Kızlar gebelik test sonuçlarıma netten baktım şimdi. Karşıma böyle birşey çıktı. Lütfen ne anlama geldiğini bilen varsa söylesin.

WBC 7.0 10^3/μl 4,0 - 10,5
LYM# 2.3 10^3/μl 1,0 - 5,0
MON# 0.8 10^3/μl 0,1 - 1,0
GRA# 4.0 10^3/μl 2,0 - 8,0
LYM% 32.3 % 25,0 - 50,0
MON% 10.8 % Y 2,0 - 10,0
GRA% 56.9 % 40 - 80,0
RBC 4.18 10^6/μl 3,50 - 5,50
HGB 13.8 g/dl 11,0 - 17,0
HCT 43.5 % 33,0 - 55,0
MCV 103.9 μm^3 Y 80,0 - 98
MCH 32.9 pg 27 - 33
MCHC 31.7 g/dl 31,0 - 35,5
RDW 14.5 % 10,0 - 15
PLT 254 10^3/μl 150 - 400
MPV 8.6 μm^3 7,0 - 11,0
PCT 0.219 % 0,150 - 0,500
PDW 13.9 % 10,0 - 18,0

gerçektenmi ?içime ne kadar su serptin şuan anlatamam :)Allah kısmet ederse dediğin gibi ne mucizeler oluyor. inşallah bende bir an önce bebişimi sağlıkla kucağıma alırım.Ayrıca bu hayıtı bende kullandım çok düzenli oldum adetimi oyuzden tekrar başlıcam bu ay.hayırlısı olsun.Buarada Allah evlatlarına bol bol sağlık versin.

İnşallaj hepinize bol şans canım. Adet olmadım bu ay diye çalışmaları aksatma. Yumurtanın ne zaman geleceği belli olmuyor.

Bu arada benim tahlil sonuçları yine karışmış Hormon yerine hemogram testi yapmışlar sinirden ölebilirim.

yok aksatırmıyım hiç sağol yardımların içinde.bu arada ne testi bu ne için yaptırıyorsun

Merhaba arkadaşlar

Bana uygun topik bu sanırım. Bebek çalışması yapan herkese kolaylıklar dilerim. Umarım herkes kavuşur baby'lere:)

Ben 1 yıl 2 aylık evliyim ve bu ay itibari ile annneliğe kendimi hazır hissetmeye başladım. geçen ay reglim 10 gün geçti. hergün kan testi yapıyorum gebelik yok ama kırmızılarda yoktu. Bir de üzerine grip olunca bebiş vardır korkusu ile soğuk algınlığı ilacı dahi almadım. Bebiş fikrine geçen ay iyice alıştım. Kendimi artık anne olarak görmek istediğimi anladım.

Ve bu ay çalışmalara başladık:) yumurtlama günüme denk gelen zamanda dr gittim. sağ overimde 20x17 mm basit kist görüldü. Ancak bunun yumurtlama dönemi olduğundan çatlama ile yok olabileceği söylendi. Bende son adet tarihim olan 10 ekimden sayarak ve kendimi sürekli dileyerek "sanırım" ovulasyon dönemine denk getirebildim. şimdi büyük bir heyecan ile beklemedeyim.

2013 de bende hamiş olmak istiyorum. Tabi hayırlısı ve sağlıkla..

kızlar benim ovulasyon testlerim geldi 20 tane yanında da 6 tane gebelik testi göndermişler Laboguick marka,

Rainbow ablaaammm ateşimi ölçtüm bu sabah 7 de, ve 35.8 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…