tşk ederim cnm her zaman gelirim herkese iyi akşamlar bende bu ay bal tarçın çörekotu karışımını yiyorum inşşş faydasını görurum gerçi bu ay tam çalışamadık ama kısmet tabiki hayırlısı artık diyorum hepinizi öptum
9 ay boyu hiçmi olmuyorsunmutlaka ilaç al cnm.
tşk ederim cnm her zaman gelirim herkese iyi akşamlar bende bu ay bal tarçın çörekotu karışımını yiyorum inşşş faydasını görurum gerçi bu ay tam çalışamadık ama kısmet tabiki hayırlısı artık diyorum hepinizi öptum
sende benim gibisin bende çok zorlanıyorum böyle karışımları yerken ama işte şifa niyetine yemek lazım.bal tarçın çörek otunu sabah ben de yaptım eşim bir kaşık yedi, sıra bana geldi ben de yiyecektim ki afedersiniz ama çıkaracak gibi oldum, yiyemedim, aslında güzel görünüyor balı da tarçını da çörek otunu da severim ama bir aradayken midem kalktı yiyemedim
merhaba canım.Dilerim tdavisiz gelmiştir yavrun.Gelmediysede tedavin hayırla sonuçlansın inşAllah.Gelişmeleri burayada yaz lütfenbütün anne adaylarına kocaman bir merhaba
kasımda tüp bebek tedavisine başlıycam inş gecen ay 16 sında oldum normalde 8 ile 10 arası olmam lazımdı bu ayın 27 sinde hafif leke geldi dümde öle lekeler kahverengi günlük pet dolmuyo bile bugünde öle daha önce test yaptım cıkmadı nebu şimdi anlamadım doktor hap verdi reglinin 3günü başla diye 3 günüm halen kahvrengi lekeler bir bilen varsa yorumlarınızı bekliyorum
hayırlısı cnm bu ay iyi haberler bekliyoruz sendende tüm dostlardanda inşAllahevet malesef olamıyorumşu yaşıma kadar birşey kullanmadan hiç olmadım sürekli doğum kontrol hapları içiyordum artık okadar çok sıkıldımki doktora gitmekten bazen bırakıyordum 5 ay 7 ay en son işte 9 ay olamadım gecen ay doktora gittim pko olduğunu öğrendim.farlutal verdi ama hap kullanmaktan sıkıldım.bir aralar hayıt kullanmıştım baya düzenli olmuştum şimdi oyuzden yine başlıcam bu ay.ovulasyon testlerindende alıcam.hayırlısı artık
canım hem yumurta gelişimine hemde sperm oluşumunda çok etkili bu karışım.canım ya bişey sorucam.bu bal,tarçın,çörekotu tam olarak ne işe yarıyor?soğan suyunu falan biliyorum da bunu tam bilmiyorum.bi de ne zaman yemek lazım?
kadıköy tam tarihini yazarmısın lütfen
27 ekim de basladi.
Canım kaçıncı denemen? Umuyorum bebeğini kucağına alırsın müjdeli haberlerini alırız
Arkadaşlar 144.sayfaya kadar mesajları görebiliyorum ..sonrasını açamıyorum benimle aynı sorunu yaşayan var mı?yöneticiye mesaj attım cevap gelmedi..ve dünden beri aynı sorun var..ve şu yazdığım mesajı dahi göremiyorum..:44:
selam kızlar.............ben bu gunde adet olmadım
inşeallah canm hayırlıısı bakalım gelen giden olucakmıHadi güzel haberler ver bize
Hadi güzel haberler ver bize
inşeallah bacım.hepinizden bekliyorum mujdeli haber bitanemAyyy inşallah müjdeni alırız şeker, hadi hayırlısı kuzum...
selam kızlar.............ben bu gunde adet olmadım
merhaba.hoş geldin canm.inşeallahmerhabaaaaaaaaaaaa
inşallah müjde verirsin canımm
mrb cnm benim bat 12 kasım pek umudum yok ama olsun 2013 de inşşş göbişlerimiz bebişlerimizle dolsun yılmak yokherkese merhaba sevgimeleğim lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn hadi bir test yap lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?