2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

selam kizlar ins bende en kisa zamnda gebe kalirim..allah herkeessi gonlune gore versinnnn

fazla okumanın hiç zararı yok cnm ben önceki hamileliğimde o kadar çok okudum ki mutlaka bununda bir mükafatını gördüm diye düşünüyorum.Hatta ezberde bilmiyordum o dönem ezberlemiştim :)

bnde kabızlık kronık o yuzden hamıle kalırsam bu belırtıyı asla gundemıme almam
ama tabı belırtıler arasındaaa warrrr inş olesındır cnm

İnşallah canım

canım hamile olabilirsin bence kullanma
sabah aç karınla 1 bardak ılık su iç ve bol bol kayısı ye

Sağol canım bu söylediklerinin faydası nedir tam olarak?

evet benim de kapının girişinde var, eşim bulmuş getirmiş, nerden buldu bilmiyorum, küçük bi kartona yazılı

meryem suresini neden herkes okuyamaz

evet benim de kapının girişinde var, eşim bulmuş getirmiş, nerden buldu bilmiyorum, küçük bi kartona yazılı

meryem suresini neden herkes okuyamaz

uzun bir sure olduğu için cnm kuran okumayı bilmek gerekiyor bunun için ama ayetel kürsiyi çoğu kişi ezber bilir yada kolay ezberler diye düşündüm.Karar sizin ben her türlü katılırım.

Son düzenleme:
fazla okumanın hiç zararı yok cnm ben önceki hamileliğimde o kadar çok okudum ki mutlaka bununda bir mükafatını gördüm diye düşünüyorum.Hatta ezberde bilmiyordum o dönem ezberlemiştim :)

başlayalım valla

İnşallah canım

Sağol canım bu söylediklerinin faydası nedir tam olarak?

tatlım ben çok duyuyorum bunu, doktorum da bana önermişti
kayısı bağırsakları çalıştırmada birebirdir
ılık su da iyi gelirmiş sabahları aç karınla içtiğinde yine bağısakları çalıştırmak için

İnşallah çok teşekkür ederim.Evet eczacının o yüzden sorduğunu tahmin ettim.Benim bat 16 Kasım daha var şimdiden testte belli olmaz diye yapmıyorum. Bi anda umutlanıverdim işte :)

Dediğin gibi test için erken,bence sen bu süreçte sağlıklı beslen stresten uzak dur...ama umudunu asla kaybetme

Ay canım sağolasın ya ilaç kullanmıcam bari bu dediklerini yapıyım.Allah razı olsun.

benim en yakın canımmm ben kabul ediyorum ve bu gece başlıyorum kısmetse.Kızlar bu arada p.tesi akşamı trafikte ufak bir kaza geçirdik kendini bilmezin biri arkadan çarptı insanlar kendi canının kıymetini bilmiyor dışardakinide düşünmüyor çok dikkatli olmak lazım trafikte canavarlar kaynıyor.

Canım nedir senin bu yanlış testlerden cektigin. Cok sinir bozucu bişey olsa gerek.

Sorma canım bugün durumu düzeltene kadar akla karayı çektim. Neyseki bu saat itibarıyla hallettim.

Bende göğüs ağrısı, kahverengi leke, aşırı mide bulantısı ve baş dönmesi hepsi vardı. Ama hamile değilmişim. Hatta uzun bir süre adet bile olamayacakmışım. O yüzden doktor progestan iğnesi yaptı. Adet olunca adam akıllı tedaviye başlayacağım ilk kez. Yaşım 34 olduğu için pko nun düzelmesini beklemeyeceğim direkt bebek tedavisine geçeceğiz doktor. Bakalım neler olacak. Yazarım inşallah. Hepinize mutlu günler kızlar. Hep duamdasını hepiniz. Allah sizin ve yıllardır anne olmayı bekleyen bütün kardeşlerimin yüzünü güldürsün.

hamile kalan arkadaslar bize yardimci olsun yaaa bizimde icimizde o mutluluk verici kipirtiyi hissedelimmm

Rainbowcum allah razı olsun canım
Ne kadar çok fazileti varmış hergün okurum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum

Dediğin gibi test için erken,bence sen bu süreçte sağlıklı beslen stresten uzak dur...ama umudunu asla kaybetme

Tamam teşekkür ederim. Sizler de kaybetmeyin.Ben ilk kez bu ay deniyorum.Birçok konuda da bilgim yok.O yüzden pek fazla sohbetlere katılamıyorum ama okuyorum.Güzel haberlerinizi bekliyorum.Rabbim gönlünüze göre versin.

kızlar benim bebek için okuduğum dualar şunlar;

Kale rabbi heb li min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua'; "Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" 99 defa

rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne); Rabbim ! Beni bu dünyada tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın. " 99 defa

"Ya varis!" 99 defa

gül kokulu tespihim var onla okuyorum kokulu kokulu, ben böyle okuyorum ama siz de dilinizden düşürmeyin bebiş için

Son düzenleme:
inşallah hemen gelir kırmızılar da hemen başlar hemen hamiş olursuntedavi kararı alıp başlamayı beklemek bile önemli bi aşama bence

sen adet biter bitmez mi başlıyorsun çalışmaya ? Ben adetten sonra 3-4 gün bi boşluk bırakıyorum, sonrasında yumurtlama günüme göre beraber oluyoruz..

Arkadaşlar duaların hikmetinden faydalanmak için ben pc ye masaüstüne kaydettim her pcyi açtığımda görüyorum ve okuyorum.Öneririm sizede...ezberleyemediğiniz duaları dahi okuyabilirsiniz hemen gözünüzün önünde olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…