bnde kabızlık kronık o yuzden hamıle kalırsam bu belırtıyı asla gundemıme almam
ama tabı belırtıler arasındaaa warrrr inş olesındır cnm
canım hamile olabilirsin bence kullanma
sabah aç karınla 1 bardak ılık su iç ve bol bol kayısı ye
meryem suresi var ama herkes okuyamaz.Bende Ayetel Kürsinin zırh olduğuna çok inanırım.Gün içinde okunan yere şeytan dahi giremez.Hatta ben giriş kapımın karşısına kocaman bir Ayetel Kürsi tablosu astım ki hırsız giremesin evim korunsun diye.
selam kizlar ins bende en kisa zamnda gebe kalirim..allah herkeessi gonlune gore versinnnn
evet benim de kapının girişinde var, eşim bulmuş getirmiş, nerden buldu bilmiyorum, küçük bi kartona yazılı
meryem suresini neden herkes okuyamaz
fazla okumanın hiç zararı yok cnm ben önceki hamileliğimde o kadar çok okudum ki mutlaka bununda bir mükafatını gördüm diye düşünüyorum.Hatta ezberde bilmiyordum o dönem ezberlemiştim :)
İnşallah canım
Sağol canım bu söylediklerinin faydası nedir tam olarak?
İnşallah çok teşekkür ederim.Evet eczacının o yüzden sorduğunu tahmin ettim.Benim bat 16 Kasım daha var şimdiden testte belli olmaz diye yapmıyorum. Bi anda umutlanıverdim işte :)
tatlım ben çok duyuyorum bunu, doktorum da bana önermişti
kayısı bağırsakları çalıştırmada birebirdir
ılık su da iyi gelirmiş sabahları aç karınla içtiğinde yine bağısakları çalıştırmak için
Ayetel kürsi anajtardır her kapıyı açar.Yukardada belirtilmiş 313 defa okuyanın her dileği yerine gelir diye.Ben her kişiye 313 defa okunmaısnı teklif ediyorum.Regli en yakın arkadaştan başlanmak suretiyle.kabul edenler :))
Canım nedir senin bu yanlış testlerden cektigin. Cok sinir bozucu bişey olsa gerek.
Dediğin gibi test için erken,bence sen bu süreçte sağlıklı beslen stresten uzak dur...ama umudunu asla kaybetme
inşallah hemen gelir kırmızılar da hemen başlar hemen hamiş olursunSorma canım bugün durumu düzeltene kadar akla karayı çektim. Neyseki bu saat itibarıyla hallettim.
Bende göğüs ağrısı, kahverengi leke, aşırı mide bulantısı ve baş dönmesi hepsi vardı. Ama hamile değilmişim. Hatta uzun bir süre adet bile olamayacakmışım. O yüzden doktor progestan iğnesi yaptı. Adet olunca adam akıllı tedaviye başlayacağım ilk kez. Yaşım 34 olduğu için pko nun düzelmesini beklemeyeceğim direkt bebek tedavisine geçeceğiz doktor. Bakalım neler olacak. Yazarım inşallah. Hepinize mutlu günler kızlar. Hep duamdasını hepiniz. Allah sizin ve yıllardır anne olmayı bekleyen bütün kardeşlerimin yüzünü güldürsün.
canııımmm aynen, benim de bugün adetim bitti ama eşim nöbetçi
yarın ve önümüzdeki 10 gün için hayin planlarım var.
yarın itibariyle çalışmalar tam gaz devam edecek
kasım da kırmızı olmasıııııııııııııııııııııııııııınnnn
Benimkiler şu anda çatlamaya uğraşıolar ama bizim kocişinkiler çatlamıo yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?