Rabbım ol deyince öle bı olur kı onceden fılm ızlerken hamıle kalıyodu ya kadınlar tek gecede hıc dıkkat etmıyordum şimdi yuh yanıı dıorum bı gece yaptı oda yumurtlamya denk gelmış bız aylardır yapıyoruz bırsey oldugu yok
aşim hakkaride görev yapıyor bende manisada ailemle yaşıyorum.aralıkta 10 gn rapor alıcam yumurtlama gününe denk getirdim.daha önce 1 düşük yaşadım tekrar hamilelik istyorum.eşim 1,5 yıl orada kalacak daha.ama bebek istiyoruz adetler düzenli.acaba tek seferde hamile kalabilirmiyim diye sormuştum kızlar önceki sayfada.
aşim hakkaride görev yapıyor bende manisada ailemle yaşıyorum.aralıkta 10 gn rapor alıcam yumurtlama gününe denk getirdim.daha önce 1 düşük yaşadım tekrar hamilelik istyorum.eşim 1,5 yıl orada kalacak daha.ama bebek istiyoruz adetler düzenli.acaba tek seferde hamile kalabilirmiyim diye sormuştum kızlar önceki sayfada.
mrb cnm yaş 35 bat 12 kasım yazmıştın ama listeye silinmiş herhalde şimdiden tşk ler cnm
bende düşük yaşadım eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz iş sebebiyle ve bebek istiyoruz aralıkta yanına gidicem 10 gün rapor alıcam yumurtlama günlerime denk getirdim.sizce tek seferde kalabilirmiyim.böyle stres yaşamak istemiyorum ama başka çaremiz yok 2 ayda bir görüşebiliyoruz.
tünaydın hanımlar
ancak gelebildim, eşim nöbetten çıktı, kahvaltı vs. derken yeni girebildim
Bu arada size bi tavsiyem var, malum bu ovulasyon günlerinde eşlerimiz hakikaten çok yoruluyor, eşimden biliyorum artık sabah işe gidemiyodu bacak ağrılarından afedersiniz
Ama kızlar hani şu bi çikolata varya SNİCKERS, reklamlarda da çıkıyor bol fıstıklı, acayip enerji veriyor, mutlaka günde birer tane yiyin, eşim her akşam 2 tane getirir oldu, tanesi de 1 tl
bol enerjili günler
belki iananmazsınız ama inananın hergece bizim için dua ediyorum, hepiniz aklımdan geçiyorsunuz tek tek...
kızlar bir de sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var
malum çocuk olmayınca insanın aklıdan her şey geçiyor
tamam daha çok yeniyiz 4 yıllık evliyiz, 2 yıldan daha az bir süredir çabalıyoruz bebiş için ama dediğim gibi insan her şeyi düşünüyor
burda evlat edinme konusuna denk geldim ve düşündüm
her yolu denersek de yine de olmazsa biz böyle bişeye adım atar mıyız diye, benim hala tereddütüm varken eşime sordum bu düşünceme nasıl yaklaşıyor, tepkisi ne olur diye merak ettim..
ve inanır mısınız tereddüt etmeden "tabiki" dedi, o kadar candan söyledi ki inanamadım, gözlerim doldu ki ben bile onun kadar olabilir gözüyle bakmazken
neyse lafı çok uzattım ama inşallah bunlara gerek kalmadan hepimizin olur bebecikleri
bu arada rainbow applaaaa biz de dua okusak ya, şöyle güzel bir dua bulup
Kızlar hepinize merhaba bir şey sorabilir miyim?
Kabızlık hamilelik belirtisi midir?Neredeyse bir haftadır süren bi durumum var.
İlaç aldım ama eczacı hamile misiniz diye sordu bildiğim kadarıyla değilim.
Prospektüsü okudum hamileler kullanmamalı gibi bir şey yazıyo. Kullanmadım henüz. Hamile olabilir miyim?
Pek fazla belirti hissetmedim. Yorgunluk, uykuya düşkünlük var ama mevsimsel demiştim. :26:
Kızlar hepinize merhaba bir şey sorabilir miyim?
Kabızlık hamilelik belirtisi midir?Neredeyse bir haftadır süren bi durumum var.
İlaç aldım ama eczacı hamile misiniz diye sordu bildiğim kadarıyla değilim.
Prospektüsü okudum hamileler kullanmamalı gibi bir şey yazıyo. Kullanmadım henüz. Hamile olabilir miyim?
Pek fazla belirti hissetmedim. Yorgunluk, uykuya düşkünlük var ama mevsimsel demiştim. :26:
Böyle güzel yüreklere Rabbim vermezmi hemde çifter çifter verir inşAllah...Dua konusunu birazdan masaya yatırıyorum arkadaşlar...
Merhaba,kabızlığın hamilelik belirtisi olup olmayacağı bünyeye göre değişir diye okumuştum.Eczacı hamile olma ihtimalinize karşı sizi uyarmak için sormuştur.Bence ilacı kullanmadan önce hamile olup olmadığınıza emin olun .Umarım o ilacı kullanmak zorunda kalmazsın
canıımmm biz de hakkariden geldik 3 ay önce..allah yardımcınız olsun
olur mu olur valla, tek gecede hamile kalan bi sürü kişi var
tatlım tabi sizin düşünceniz ama hamileliğin de yanlız olacaksın, bunu göze alıyor musun
ablacım ben ayetel kürsiyi yatmadan 7 defa okuyup uyuduğumda çok çok huzurlu uyanıyorum
çok rüya gören biriyim ama okuduğum gecelerde melek gibi huzurlu olurum
yatmadan 7 defa okuduğunda evinin etrafı 7 kat surlarla çevrilirmiş
ama bu ağır duayı çok okumak da iyi değilmiş diye duymuştum ne kadar doğru bilemem
ama katılım olursa ben de katılırım
başka hangi dualar olabilir peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?