benim en yakın canımmm ben kabul ediyorum ve bu gece başlıyorum kısmetse.Kızlar bu arada p.tesi akşamı trafikte ufak bir kaza geçirdik kendini bilmezin biri arkadan çarptı insanlar kendi canının kıymetini bilmiyor dışardakinide düşünmüyor çok dikkatli olmak lazım trafikte canavarlar kaynıyor.
sen adet biter bitmez mi başlıyorsun çalışmaya ? Ben adetten sonra 3-4 gün bi boşluk bırakıyorum, sonrasında yumurtlama günüme göre beraber oluyoruz..
Başlayalım bencede :))
İlk sıradaki arkadaşa okuyalım o zaman.313 Ayetel kürsi.
Tamam teşekkür ederim. Sizler de kaybetmeyin.Ben ilk kez bu ay deniyorum.Birçok konuda da bilgim yok.O yüzden pek fazla sohbetlere katılamıyorum ama okuyorum.Güzel haberlerinizi bekliyorum.Rabbim gönlünüze göre versin.
evet canım, babaannemden ve bi kaç büyüğümden duymuştum adet sonrası çok verimli bir zamanmış, bu dönemde de hamile kalmak kolay oluyomuş
inşallah hemen gelir kırmızılar da hemen başlar hemen hamiş olursuntedavi kararı alıp başlamayı beklemek bile önemli bi aşama bence
Canım bence şöyle yapalım yine liste yapılsın ama katılanada katılmayanada okuyalım.Baktık ki yetişmedi ama regl günü yaklaştı arkadaşın ve duaya katılan bir arkadaş bu ona öncelik verelim. Her gün okuyalım dileğimiz kabul olur bilmeden bir başkasına yapılan dua daha makbul olsun okuyalım herkese ne dersiniz.abla bence bunun için bir liste hazırlayalım, bizim listemizden belki katılan olur katılmayan olur
bi düzene sokalım sonra başlayalım
Canım sen bir kısmını okuyacaksın paylaşacağız.İlk sana başlayalım o zaman.Azar azar bölüşeceğiz.Ne kadar çok kişi okursa o kadar iyi.
ben öle yapmadım tüh yaaa üzüldüm bak şimdi boşa mı uğraşıyorum yoksa ???
aaaaaaa çok sevindim...iki tane genç kız haaa hemde bu yaşta süpersin...darısı başımıza inşallah yaaa ,bir senedir uğraşıyorum bebek sahibi olabilmek için inşallah anne olabiliriz,bi olsam düğünü bile beklemeden halay çekerim ben te te te te bi olsunlarBenim iki tane genç kızım var canım. 12 ve 10 yaşlarında. O yüzden acele etmedim. Ama dört yıldır ailecek bebek istiyoruz malesef kendiliğinden olacağı yok. Pko sağ yumurtalığı ele geçirmiş durumda. Belki hiç çocuğum olmasaydı bu zamana kadar beklemezdim. Burda yazan kardeşlerimi okuyorum da, Allahım diyorum senin verdiğin hediyelerin kıymetini bilmemişim ben. Hiç uğraşmadan olunca insan kıymet bilmiyorBurada yorumları okuyup ağladığım çok olmuştur. Ama neleri de gördük okuduk. Allah ol desin yeter. İnşallah sen de en hayırlı zamanda bebeciğini kucağına alırsın, büyütür düğünün de halay çekersin canım:)
Canım bence şöyle yapalım yine liste yapılsın ama katılanada katılmayanada okuyalım.Baktık ki yetişmedi ama regl günü yaklaştı arkadaşın ve duaya katılan bir arkadaş bu ona öncelik verelim. Her gün okuyalım dileğimiz kabul olur bilmeden bir başkasına yapılan dua daha makbul olsun okuyalım herkese ne dersiniz.
Canım bence şöyle yapalım yine liste yapılsın ama katılanada katılmayanada okuyalım.Baktık ki yetişmedi ama regl günü yaklaştı arkadaşın ve duaya katılan bir arkadaş bu ona öncelik verelim. Her gün okuyalım dileğimiz kabul olur bilmeden bir başkasına yapılan dua daha makbul olsun okuyalım herkese ne dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?