2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

Canım sen bir kısmını okuyacaksın paylaşacağız.İlk sana başlayalım o zaman.Azar azar bölüşeceğiz.Ne kadar çok kişi okursa o kadar iyi.

bizimde bugu aksilik gunumuz esim arabanin anahtarini arabanin iicinde birakmis araba kendiliginden kilitlenmis..daha neler neler bugun bende okumaya basliyacam...

sen adet biter bitmez mi başlıyorsun çalışmaya ? Ben adetten sonra 3-4 gün bi boşluk bırakıyorum, sonrasında yumurtlama günüme göre beraber oluyoruz..

evet canım, babaannemden ve bi kaç büyüğümden duymuştum adet sonrası çok verimli bir zamanmış, bu dönemde de hamile kalmak kolay oluyomuş

abla bence bunun için bir liste hazırlayalım, bizim listemizden belki katılan olur katılmayan olur
bi düzene sokalım sonra başlayalım

Yazdıklarınıza baktım baktım gözyaşlarıma haklim olamadım.Ne kadar içten dualar temenniler.Rabbim bunların mükafatını verecek.Belkide burada buluşma gayemizde bu.Birbirimize edeceğimiz dua.neredeyse her cümle inşAllah la bitiyor.

Rabbim herşeyi en iyi bilen gören işitendir mükafatlarımız çok gecikmeyecek arkadaşlar..

Canım ben henüz hiç denemedim şu an araştırma geliştirme (ar-ge) aşamasındayım 1-2 ay içinde ilk denemem olacak .Bende fırsat buldukça burdan çok şey öğreniyorum.Allah herkezin gönlüne göre versin.

evet canım, babaannemden ve bi kaç büyüğümden duymuştum adet sonrası çok verimli bir zamanmış, bu dönemde de hamile kalmak kolay oluyomuş

ben öle yapmadım tüh yaaa üzüldüm bak şimdi boşa mı uğraşıyorum yoksa ???

inşallah hemen gelir kırmızılar da hemen başlar hemen hamiş olursuntedavi kararı alıp başlamayı beklemek bile önemli bi aşama bence

Benim iki tane genç kızım var canım. 12 ve 10 yaşlarında. O yüzden acele etmedim. Ama dört yıldır ailecek bebek istiyoruz malesef kendiliğinden olacağı yok. Pko sağ yumurtalığı ele geçirmiş durumda. Belki hiç çocuğum olmasaydı bu zamana kadar beklemezdim. Burda yazan kardeşlerimi okuyorum da, Allahım diyorum senin verdiğin hediyelerin kıymetini bilmemişim ben. Hiç uğraşmadan olunca insan kıymet bilmiyor Burada yorumları okuyup ağladığım çok olmuştur. Ama neleri de gördük okuduk. Allah ol desin yeter. İnşallah sen de en hayırlı zamanda bebeciğini kucağına alırsın, büyütür düğünün de halay çekersin canım:)

abla bence bunun için bir liste hazırlayalım, bizim listemizden belki katılan olur katılmayan olur
bi düzene sokalım sonra başlayalım
Canım bence şöyle yapalım yine liste yapılsın ama katılanada katılmayanada okuyalım.Baktık ki yetişmedi ama regl günü yaklaştı arkadaşın ve duaya katılan bir arkadaş bu ona öncelik verelim. Her gün okuyalım dileğimiz kabul olur bilmeden bir başkasına yapılan dua daha makbul olsun okuyalım herkese ne dersiniz.

Canım sen bir kısmını okuyacaksın paylaşacağız.İlk sana başlayalım o zaman.Azar azar bölüşeceğiz.Ne kadar çok kişi okursa o kadar iyi.

Şimdi anladım raibow ablacığım çok sevinirim ama sıra farketmez sen ayarla ben uyarım her türlü çok sevindim bende son bölümünde 2 kelimesini karıştırıyorum okuya okuya bunuda halletmiş olurum :)

ben öle yapmadım tüh yaaa üzüldüm bak şimdi boşa mı uğraşıyorum yoksa ???

canııııımmm olur mu boşuna lütfen böyle düşünme

yani biz ne kadar gün kollasak da çabalayıp uğraşsak da o günününe felan bakmaz
rabbim yazdıysa olur zaten

biz sadece elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz, yine her şey O'ndan unutma!

aaaaaaa çok sevindim...iki tane genç kız haaa hemde bu yaşta süpersin...darısı başımıza inşallah yaaa ,bir senedir uğraşıyorum bebek sahibi olabilmek için inşallah anne olabiliriz,bi olsam düğünü bile beklemeden halay çekerim ben te te te te bi olsunlar

Feryalnur

Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

RainbowColors:33

Kalan:300

Okumak isteyen arkadaşlar lütfen mesajı alıntı yapıp düzenlesin ki takip kolay olsun.

Son düzenleme:

ablacım tabi bir kişiye niyetle okuyacaz ama sonunda kendimize ve tüm isteyenlere dicez
ama seninde dediğin gibi yetişmez
isteyenler batıyla beraber sana özel mesaj atsın
bugün herkes burda sayılır
hemen bi listeyle sıraya koyup başlayalım

Valla ne fıstıklar ne fındıklar yediriyorum ne de vitaminler alıp veriyorum. Normal düzene akışına bırakıyorum. sadece ilişkiye girmeden 2 saat kadar önce sert kahve içiyor eşim. bunun dışında yaptığım bişe yok. ilişki sonrası da yarım saate yakın bacaklarımı uzatıp yatıyorum ve belime destek verip hoplatıyorum kendimi (komik bi görüntü oluyor ama ne yapayım) geçende çok tuhaftı ama. ilişki sonrası epey bi zaman yattım, sonra kalktım bir su içmeye. sanki içimde olanca ne varsa aktı gitti. içimdekinin hepsi mi çıktı yoksa fazlalıklar mı aktı anlamadım. acaba bende tutunamıyorlar mı diye aklım çok kurcalanıyor bu durumdan sonra..

Kesinlikle katılıyorum canım Okuyalım herkese elimizden geldiğince
Batı yaklaşana göre öncelik veriririz sorun ortadan kalkar
Zaten senin listen bata göre kasım başından itibaren başlayalım
Bi çok arkadaşımız var herkes elinden geldiğince okusa rahat rahat okuruz
Herkese 313ayetel kürsi mi?

Özlemcim şimdilik herkese diye niyetlenelim baktık yetişmiyor okuyanlara öncelik tanıyacağız deneyelim bak gör nasıl ilerleyecek..

ben de okurum arkadaşlar 33 tane beni de listeye yazın ...ama bişey söyleyeceğim,acaba toplu okusak ,yani dua ederken toplu isim versek olmaz mı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…