2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

Yanlış anlamadıysam Feryalnur için başlıyoruz Ayetel kürsi bendende 20 olsun herkez katılabilsin kaldı 280

böyle olmayacak kım war kım yok bılmıyoruz kı bölüşelimm bi liste mı yapsak acaba yada herkes bu topic için okusun 313'ü yanı herkes bırıne degl herkes herkese nasıl ?? sacma mı

evet bende bakıyorum bazı arkadaşlardan hiç ses yok şuan ulaşabildiğimiz arkadaşlarla başlarız sonra zamanla listemize ulaşanları ekleriz olmazmı?

benden başladığımız içinde teşekkür ederim benim ne kadar almam gerekiyorsa alırım

bende okuyabilirim arkadaşlar sayı vermiyorum ne kadar çok kişi katılırsa okadar az okurum ama katılım az olursa bi okadarda çok okurum.

ben de okurum arkadaşlar 33 tane beni de listeye yazın ...ama bişey söyleyeceğim,acaba toplu okusak ,yani dua ederken toplu isim versek olmaz mı acaba??
canım ben küsüratı düzenlemek için aldım 33 mümkün olduğunca küsürat almayalım hesaplama kolay olsun.

niyeti değiştirelim ama kişiye özel okuyalım bu okunan kişinin ruh halinide çok iyi edecek..

canım hepsi aktı gitti diye üzülme ,tutunan tutunuyomuş bildiğim kadarıyla :)

böyle olmayacak kım war kım yok bılmıyoruz kı bölüşelimm bi liste mı yapsak acaba yada herkes bu topic için okusun 313'ü yanı herkes bırıne degl herkes herkese nasıl ?? sacma mı

bende katılıyorum herkes uygun olduğu zamanda başlasın yavaş yavaş okuruz karışmaz hem.çünkü çoğu kişi günü geçince yok oluyor :):)

Arkadaşlar feryalnur için okunacak ilk ve biz başladık sizde yardımcı olmak isterseniz çok hoş olurrrrr

Feryalnur

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

RainbowColors:33
seaside:20
asbelove:50
oz_lem:30

Kalan:200

Son düzenleme:
rainbow bnce senın hazırladıgın lısteye hepimiz okuyalım böylece sonradan gırenlerde katılmış buyuk bı dua halkası oluşmuş olur ınsan her gun gıremıo nete ama böle herkese okumus oluruz istersek ıkı uc kez okuruz ama teker teker ısımlerımızı solylerız oradan okuyup..

Allahım razı olsun senden canım tez zamanda bebişine kavuştursun hayırlısıylaa

Arkadaşlar bu şekilde devam edelim baktık yetişmiyor çaresine bakarız olmaz mı.Lütfen biraz böyle devam edelim kişiye okunması bana göre daha güzel oluyor.Vaktimiz olursa gelmeyenede okunsun.Zannetmeyinki o arkadaş gelemdi boşa gidiyor dualar.

Unutmayalım bir başkasına yaptığın dua aslında kendine ettiğindir.

selam kızlar
iyi akşamlar Ayetel Kürsiye başlamak çok güzel bir fikir
ben de 50 tane okurum

Feryalnur

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

RainbowColors:40
seaside:20
asbelove:50
oz_lem:30
rmzeynep:30
kiraztepe:50
alaluna:33

Kalan:80

Son düzenleme:

Bende herkez katılsın die cimri davranmışım 20 ne ya utandım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…