Feryalnur
Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
RainbowColors:33
Kalan:300
Okumak isteyen arkadaşlar lütfen mesajı alıntı yapıp düzenlesin ki takip kolay olsun.
ablacım tabi bir kişiye niyetle okuyacaz ama sonunda kendimize ve tüm isteyenlere dicez
ama seninde dediğin gibi yetişmez
isteyenler batıyla beraber sana özel mesaj atsın
bugün herkes burda sayılır
hemen bi listeyle sıraya koyup başlayalım
canım ben küsüratı düzenlemek için aldım 33 mümkün olduğunca küsürat almayalım hesaplama kolay olsun.ben de okurum arkadaşlar 33 tane beni de listeye yazın ...ama bişey söyleyeceğim,acaba toplu okusak ,yani dua ederken toplu isim versek olmaz mı acaba??
Feryalnur
Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
Kalan:300
Okumak isteyen arkadaşlar lütfen mesajı alıntı yapıp düzenlesin ki takip kolay olsun.
Valla ne fıstıklar ne fındıklar yediriyorum ne de vitaminler alıp veriyorum. Normal düzene akışına bırakıyorum. sadece ilişkiye girmeden 2 saat kadar önce sert kahve içiyor eşim. bunun dışında yaptığım bişe yok. ilişki sonrası da yarım saate yakın bacaklarımı uzatıp yatıyorum ve belime destek verip hoplatıyorum kendimi (komik bi görüntü oluyor ama ne yapayım) geçende çok tuhaftı ama. ilişki sonrası epey bi zaman yattım, sonra kalktım bir su içmeye. sanki içimde olanca ne varsa aktı gitti. içimdekinin hepsi mi çıktı yoksa fazlalıklar mı aktı anlamadım. acaba bende tutunamıyorlar mı diye aklım çok kurcalanıyor bu durumdan sonra..
Asbelove:50
Kalan:250
Allahım kabul etsin
böyle olmayacak kım war kım yok bılmıyoruz kı bölüşelimm bi liste mı yapsak acaba yada herkes bu topic için okusun 313'ü yanı herkes bırıne degl herkes herkese nasıl ?? sacma mı
Feryalnur
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
seaside:20
asbelove:50
oz_lem:30
Kalan:200
Feryalnur
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
seaside:20
asbelove:50
oz_lem:30
Kalan:200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?