canım bana da ilk defa verdi doktor.tahlil sonuçlarım güzel ama yazın en son 8 ağustosta adet olmuştum kistlerim vardı inci gibi doktor tahlillere bakmadan pko teşhisi koymak istemedi.tarlusal kullandım 10 gün öyle 29 ekimde regl oldum.o yüzden verdi klomeni de.adetin 5. günü başlicam 5 gün kullanıcam.
Amin inşAllşah canım.O güne kadarda inşAllah senin duanda okunmuş olur..günaydın kızlar..hepinize hayırlı günler diliyorum.ben de akşama kadar 3 arkadasa 30 ar tane okurum inşallah..ama pazara kadar yokum :)umarım yarın regl olmam ve pazar hayırlı haberle dönerim...öpüldünüz
hiç bir belirti yok ama geçen ay 4 dünde olmuştum acaba gene uzarmi diyorum merakla beklicem.cokta umutlanmayayim diyorum çünkü çalışma çok azdı
Kirazcığım kendimize okumuyoruz cnm yani liste dahilinde okumuyoruz:)
alaluna cnm dün söylediğin gibi 3 kişiye otuzar yazdım.ayrıcamı diyorsun cnm
Anladım canım yani regl düzensizliğin varmış ve dr kist tedavin için gerekli gördü heralde.Ben konu hakkında tecrübesizim sandımki her tahlili iyi çıkana klomen veriliyorKlomeni bile yeni öğrendim... En kısa zamanda bebeğine kavuşmanı diliyorum :)
Rimelcim sıradaki arkadaşlar sevgimeleğim-kiraztepe-nisan bbu gece hangi arkadaşa kaç taneokuyabilirsin
amin canım inşallah sen de bebeğine kavuşursun...aynen dediğin gibi tedavi için verdi klomeni.ben de hep duyardım ne işe yaradığnı bilmezdim bu sayede öğrenmiş oldum:)sen ne zamandır istiyosun bebek?
Ben yaklaşım 1 aydır istiyorum ama sadece istiyorum henüz başlamadık.Ben hazırlık sürecindeyim hem fizyolojik hem psikolojik hazırlık önümüzdeki aylarda deneyeceğiz.3 Kilo fazlam var ondan kurtulmak için ve sağlıklı beslenmek için diet yapıyorum.Spor üyeliğimi güncelledim bebek için.Yeniden başladım platese...En önemliside sizlerden bilmediğim şeyleri öğrenmek adına buraya giriyorum.Bilgileniyorum :)Allah herkezin dualarnı emeklerini boşa çıkarmasın.
:))) pardon kirazcığım hatlar karıştı geriye dönüp kontrol etmem gerek şimdi.neden yazdımki öyle(
rimelcim yanlış anlamada cnm küsüratlı hesaplamak sorun oluyor.ya 5 yada 10 alsan kişi başı olurmu cnm.
Hiç topigimizi sizleri birakirmiyim benimki geçici heves değil umuda yolculukhiç karamsar olmadım hayatta bu konudada olmam ınş dualarimiz ve desteginiz sayesinde tabi
kızlar mrb butun okunacak arkadaşlara allah izin verirse20 tane okurum akşam mı okuyacağız gun içinde okusak olmazmı okumak için akşamımı bekleyeyim
Allah kabul etsin cnm.Rainbowcum sevgiye 30tane okudum ekler misin?
cANIM BEKLEMEYE GEREK YOK TABİKİ.sADECE ALDIĞIMIZ SURELERİ ERTESİ GÜNE BIRAKMAYALIM LÜTFEN O GECE SABAHA KADAR BİTİRELİM.pARDON BÜYÜK YAZMIŞIMOfffffffffffff hala büyük yazıyorum.Bir yandan işlerimide yetiştirmeye çalışıyorum kusura bakmayın arkadaşlar..
Canım şimdi ismen söylermiisn lütfen kime kaç tane okuyacaksın.Her arkadaşta olurda ismini unutursam hatırlat olurmu cnm.İnanki işlerimi yarım bırakıp geliyorum ara ara kaçırdığım unuttuğum olursa lütfen hatırlatın..
Allah kabul etsin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?