Harika yaa çok güzel bir adım atmışsın hamilelik yolunda.ben de çok istedim spora başlıyım diye hala istiyorum 59 kiloyum boyuma göre çok değil ama 2-3 kilo versem hamşlelik öncesi benim için de iyi olucak ama yoğun çalışıyorum işte...bi de benden sana nacizane bir tavsiye kafan rahat olsun.her ay kafayı takma ben ocak ayından beri istiyorum belki stres yapmasaydım olucaktı ama inanılmaz kafaya taktım...Amin canım hepimizin duaları kabul olsun inşallah:)
rimelcim yanlış anlamada cnm küsüratlı hesaplamak sorun oluyor.ya 5 yada 10 alsan kişi başı olurmu cnm.
okudum cnm allah kabul etsin aminnnnsevgi meleğim arkadaşımın 23 tane kalmış okurum ben şimdi okundu yazabilirsin cnm
cnm kiraztepe arkadaşıma sabah 20 okumuştum yineneşecim Allah kabul etsin cnm benim.
rimel canım ben şimdi 7 yazdım sen cavap vermeyince hesaplar karışmasın bir dahakine inşAllah.Allah kabul etsin.
Arkadaşlar ben aldıklarımı bitirdim.Rabbim kabul etsin inşAllah.
neşecim Allah kabul etsin cnm benim.
rimel canım ben şimdi 7 yazdım sen cavap vermeyince hesaplar karışmasın bir dahakine inşAllah.Allah kabul etsin.
neşecim Allah kabul etsin cnm benim.
biz burdayız tatlım sen nerelere gittin geldin
cnm bir yandan evişi biryandan dua biryandanda bilgisayar başındayım bu uçgendekızlarrr ses verin bakim..nerelerdesinizz..hu huu
biz burdayız tatlım sen nerelere gittin geldin
günaydın kızlar...bi bakıp çıkcam daha temizlik bekliyor beni
ablacım çok hızlı ilerliyoruz, böylesi bana biraz sıkıntı oluyor, malum verimli günlerdeyiz, herkese de okumak istiyorum zaten ama lütfen yavaş gidelim
ben daha sevgii, kiraz ve nisanı okuyamdım, alaluna da eklenice 80 tane yi birden okumak zor oluyor
bi de ezberden bilmiyorum daha ben
en azından yarına kadar kimseyi eklemeyelim lütfen
alaluna'ya da 20 okumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?