hiç farkımız yok cnm aynı ben :)))cnm bir yandan evişi biryandan dua biryandanda bilgisayar başındayım bu uçgende
koşturuyorum haftasonu ev serilecek kadın gelecek perdeleri yıka utu yap işteböyle sormasaydım dediğini duyar gibiyimmm
Kızların 10 arda 20 adet okudum 10 tane kaldı.Öğle yemeğinde bitiririm :) rainbow ben 10 arlı toplamda 30 demiştim sen bana 40 yazmışsın napayım bi 40 fazladanmı okuyayım?
Canım şöyle yapalım muhtemeln yarına eklenmez ama olurda eklenirsede sen çok az al.Okumanın 1ide binide bir.
Ben müsaitim cnm. Kime kaç tane borcun var bölüşelim .
Canım bilgisayarım sürekli açık bulduğum her fırsatta gelip bakıyorum :)) Ev iş güç o kadar çokki.nevresimler değişti yıkanıyor ortalık siliniyor paspas vs. bugün işim haylice dinlenmeye buraya geliyorum :)
Canım şöyle yapalım muhtemeln yarına eklenmez ama olurda eklenirsede sen çok az al.Okumanın 1ide binide bir.
Ben müsaitim cnm. Kime kaç tane borcun var bölüşelim .
kızlarrr selam yenı geldım bu topıge bende kasımda hamıle kalmak ısteyenlerdenım benıde eklermısnız, sat 23 ekım , bat 24 kasım 29 yasındayım adanadan. ıkı dususgum oldu, ekımde olamadım hayırlısıysa allah nasıp ederse kasımda olsun. sımdı calışmalara basladık. buarada hangı dualrı okuyosunuz bende okumak ısterım
hiç farkımız yok cnm aynı ben :)))
Canım sen kime fazla yazdıysam hemen söyle düzelteyim ben..
cnm oağrılar yumurtlama gunlerinde olur iyi bşey çok olmadıktan sonra çalışmalara devamMaaşalah maaşallah hamarat hatunsun vesselam ben de işteyim fırsat buldukça geliorum bakıyorum işte bu arada da okuyabildiğim kadar okuyup arkadaşların duasını ediyorum işte ama acaip stres bastı beni bu 2gün kasıklarımda ağrı var bata daha var aslında ama neden olduğunu anlayamadım işte gerio beni eşimde bu kadar takviye yapmışken benim yumurtlamama durumu olursa yıkılırım herhalde
hemşoooooooooooommmm
ayetel kürsiyi okuyoruz rainbow listeyi yayınlıyor zaten
ooo hemsoooo :)) benıdee ekleyın lısteyeee, kackeree okuyyosunuzz
seaside canım arkadaşın duası bittiği için düzeltemiyorum onu fakat ben 30 unu bitirdim kalan 10uda şimdi okuyorum cnm.Allah kabul etsin inşAllah
ezber bilince okumakta hızlanıyor çok şükür.40ı tamamladım cnm Allah kabul etsin.Allah kabul etsin sen hızlısın ben kağıda yazdım okudukça tik atıyordum :)))o halde sen bitirdin sayılır.
cnm oağrılar yumurtlama gunlerinde olur iyi bşey çok olmadıktan sonra çalışmalara devam
evet katılıyorum bende.ama söylediği gibi oran 75 falan.tutturan çok okudum ben.Arkadaşlar bir yazı okudum doğruluk payı var mıdır? merak ettim olduğu gibi kopyalıyorum
Cinsiyeti belirleme diye bir şey gerçekten var mı?
Aslında evet. Bebeğinizin cinsiyetini seçme yöntemleri %75 başarı vaat ediyor. Uzmanlar 'dişi' spermlerin daha yavaş, 'erkek' spermlerin daha hızlı yok olduklarını belirtiyor. Buna göre değerlendirirsek, erkek çocuk için ovülasyona en yakın zamanda, kız çocuk için de ovülasyondan 2 - 3 gün önce ilişkiye girin.
Arkadaşlar bir yazı okudum doğruluk payı var mıdır? merak ettim olduğu gibi kopyalıyorum
Aslında evet. Bebeğinizin cinsiyetini seçme yöntemleri %75 başarı vaat ediyor. Uzmanlar 'dişi' spermlerin daha yavaş, 'erkek' spermlerin daha hızlı yok olduklarını belirtiyor. Buna göre değerlendirirsek, erkek çocuk için ovülasyona en yakın zamanda, kız çocuk için de ovülasyondan 2 - 3 gün önce ilişkiye girin.
Arkadaşlar bir yazı okudum doğruluk payı var mıdır? merak ettim olduğu gibi kopyalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?