kızlar merhaba
bi kaç gündür netim yoktu, ben de sevgilimden girdim arada, ama saat başı kafamda dikilip, kadınlar kulübünü kapatıp uzaktan eğitimden tarih videolarını açınca yorum yazamadım bi türlü
perimmm tablo süper olmuşellerine sağlık
harmonymm kuzum geçmiyo valla ne yalan söliim :97: şu zamanı hızlı geçirmek için kendimizi bi yerlere vermemiz gerek. benim için en mantıklısı kpss ye çalışmak. test çözerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. ama o da her zaman olmuyo malesef bi düzene oturtmam lazım artık
kızlaarr bu arada bişi olduu
az önce aşkımla konuçtum..
onun anne babası neredeyse tüm ailesiyle tanıştım babasını çok sevmiştim o da beni sevmiş...
benimki bu akşam babasına sohbet ederken evlenmek istediğini söylemiş..
baban da ya okulu bırak ya da bir an önce bitir gidelim demişş
ama okulu bırakmak yok devam et bitir tamam demiş
çok mutlu oldum çünkü bnmki biraz ciddidir bu konuları pek konuşmazdı
anlatınca şok oldumm
canım benimmm, öyle sevindim ki
maşallahhhh
bak Allah gönlüne göre verdi kuzum, her şey doğru zamanda hemencecik olucak
veee bi bakmışsın nikah masasında ona gülümseyerek, sevinç çığlıklarıyla evet diyosunnnn
bu arada bizim sözü de babası pek istemiyodu ya, benimki de babasıyla konuştu
babası anlıyorum sizi, istediğiniz tarihte istemeye gideriz demiş
benimki de 10 hazirana hazırlan, kk da da yap çizelgeni azaldıkça söyle bana dedi, yaptım gitti ben de
inş bi pürüz çıkmaz :18:
10 haziran benim doğumgünüm o tarihe istiyoduk, ama pazartesiye denk geliyo, aileler haftasonu olsa daha iyi olur dedi, 9 haziranda da büyük ihtimal mezuniyetim var, yani bizim söz 8 haziranda olcak gibi duruyo, neyse o kadarı da kısmet
amin kuzum inşallah hepimiz için her attığımız adım hayırlı olsuninşallah canımmm hepimiz inşallahh :)
bak ben sana o kadar demiştim babası ikna olur diye gördün mü kuzum canını sıktığına değmedi
ne güzel babası anlayış göstermiş
çizelgeni yirim ben senin
o kadar tarih kayması olur bitanem hele bi sözünüz olsun söz fotoğraflarınızı görelim de, tarih oynasın boşver
çook sevindim bitanem hayırlısı olsun inşallah
amin kuzum inşallah hepimiz için her attığımız adım hayırlı olsun
valla ben şaşırdım babasına, açıkçası hiç inancım kalmamıştı, ama böyle demiş, 2 gün önce kalbindeki bi sorun yüzünden anju oldu, aradım ben de geçmiş olsun diye, çok sevindi
ahhh söz için fotoğraf makinesi bile alıcambizdeki benim doğumumdan kalma annem ille de kıyamıyo, anısı var seninle aynı gün doğdu bu foto makinesi diyo, her şeyi onunla çekiyo şimdi para topluyoruz onurla foto makinesi ve söz kurabiyeleri almak için. bi de hani extra bişey çıkar/isteriz diye bulunsun kenarda diyoruz.
en iyisini yapıyosunuz kuzum içinizde kalmasın bişicik :)
babasını araman çok iyi olmuş hem hoşuna gitmiştir hem de anlamıştır artık izin vermesi gerektiğini
ben de kandilde aradım çok sevindi konuştuk bayağı :)
sen yeni alıver bi makine anneninkini de elleme kuzum o kadar değer veriyo kıyamıyo demek ki
iyi yapmışsın sen de aramakla kuzum, heh işte ben de kandil günü aradım. hem kandildi, hem anju oldu, ben de ikisini birden çıkardım aradankonuşurken deli gibi heyecanlanıyorum, bayılcak gibi oluyorum ne zaman geçicek acaba bu heyecan :18: kayseriye gittiler anju için. ''onur bahsetmişti sizden'' diceğime ''onur bahsetmişti bizden'' dedim yaa
var mı önerdiğin bi foto makinesi kuzum?
ayy ben de seni çok özlemişimmmahahaaaallah iyiliğini versin senin kuzuu :)
ayy bende de oluyo o heyecann bilmem ki ne zmana geçer ama çok kötü oluyo yaa
valla bitanem ben pek bi teknoloji özürlüyümdür ama sony veya samsung derim
özellikle foto makinesinde sony diyorum canım
ben yavaş yavaş yatayım çook uykum geldi
sohbete devam ederiz artık yarın
özlemişim valla bitanem ne zmandır böyle sohbet edemiyorduk
öptüm çok
Canımm tabloyu ben düzenledim istersen seni de ekleriz sen düşündüğün düğün tarihini söyle yeterli canımm :)kızlar merhaba
bi kaç gündür netim yoktu, ben de sevgilimden girdim arada, ama saat başı kafamda dikilip, kadınlar kulübünü kapatıp uzaktan eğitimden tarih videolarını açınca yorum yazamadım bi türlü
harmonymm kuzum geçmiyo valla ne yalan söliim :97: şu zamanı hızlı geçirmek için kendimizi bi yerlere vermemiz gerek. benim için en mantıklısı kpss ye çalışmak. test çözerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. ama o da her zaman olmuyo malesef bi düzene oturtmam lazım artık
Canımm tabloyu ben düzenledim istersen seni de ekleriz sen düşündüğün düğün tarihini söyle yeterli canımm :)
GÜZEL GELİNCİKLERİN MURADINA ERME TABLOSU
NİCK - TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ - KALAN GÜN SAYISI
(Ecm ) 10 Mayıs 2014 / 669
(Edss ) 1 Ağustos 2014 / 752
(Harmonyy) 29 Haziran 2015/ 1084
(İzmirperisi) 21 Eylül 2013 / 407
(Nylien) 14 Nisan 2014 / 643
(Opra ) 25 Mayıs 2014 / 684
(Sedefonur) 23 Temmuz 2015 / 1107
(SimgeD) 13 Eylül 2015 / 1159
(Sonsuzask55) 22 Haziran 2015 / 1077
( Yasmin89) 29 Haziran 2014 / 719
bnide ekleyn 1haziran 2014
Gizemcimmm canımm sizin tarihinizi de 21 Eylül olarak değiştirdim hemen geçsin inşallah bu günler :) Ben de seninle dertleşmeyi, düğünlerimiz hakkında konuşmayı çok özledim en kısa zamanda kavuşalım inşallah.
Bu arada bir sürü iş yapmışsın, harikasın ellerine sağlık enişte bey çok şanslı valla
kızlar merhaba
kızlaarr bu arada bişi olduu
az önce aşkımla konuçtum..
onun anne babası neredeyse tüm ailesiyle tanıştım babasını çok sevmiştim o da beni sevmiş...
benimki bu akşam babasına sohbet ederken evlenmek istediğini söylemiş..
baban da ya okulu bırak ya da bir an önce bitir gidelim demişş
ama okulu bırakmak yok devam et bitir tamam demiş
çok mutlu oldum çünkü bnmki biraz ciddidir bu konuları pek konuşmazdı
anlatınca şok oldumm
vuuuuuuuu 1113 gün
Allah 3 rakamlılara düşmeyi nasip etsin
gizem büşra we dha adını bilmedğm tanışmadğm aynı umutları taşıdğım bi çok arkadaşım günydn
GÜZEL GELİNCİKLERİN MURADINA ERME TABLOSU
NİCK - TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ - KALAN GÜN SAYISI
(Cesurcvcv) 1 Haziran 2014/691(Ecm ) 10 Mayıs 2014 / 669
(Edss ) 1 Ağustos 2014 / 752
(Harmonyy) 29 Haziran 2015/ 1084
(İzmirperisi) 21 Eylül 2013 / 407
(Nylien) 14 Nisan 2014 / 643
(Opra ) 25 Mayıs 2014 / 684
(Sedefonur) 23 Temmuz 2015 / 1107
(SimgeD) 13 Eylül 2015 / 1159
(Sonsuzask55) 22 Haziran 2015 / 1077
( Yasmin89) 29 Haziran 2014 / 719
Ekledim canım seni de.
günaydın gelinciklerrr
izmirperimmm çok teşekkür ederim canım inşallah bu benim için çok büyük bi gelişme bu kadar sevinmem ondanama hala babam konusunda çok dertliyim, bir erkek arkadaşım olduğundan şüpheleniyor ama bunu kabul etmek bile istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?