2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

canımm liste süpper olmuş eline sağlıkk
yaa tek kız kaldım sorma o da vermek istemiyo :)
valla canım bu yıl da bekleyeyim bir yıl sonra benimki okulunun son senesindeyken söylemeyi düşünüyorum yavaştan alıştırayım o da alıştırsın kendisini, bnmki mezun olunca da gelmek istiyorlar diyeceğim zaten ben o zaman bir yıl sonra mezun olacağım.. pat diye birden söylersem adamın yüreğine iner vallahi :)

Canım ben 7. sınıfı bitiriyor ken biz başladık malum :)
9. sınıftan sonra hep bak evlencem erkenden diyordum babam bozulur gibi oluyordu.
Atışıyorduk çocukça hani ben onu deniyordum. 1-1buçuk sene böyle geçti
Son 2 senedir kendi de alıştı :)
Damattan şunu isticem bunu isticem anca öyle veririm diyip dalga geçmeye başladı :))
5 kurban bayramı geçmeden vermem seni diyor vs gülüp geciyoruz ben bir nevi babamı dediğin gibi alıştırdım güzelde oldu bence daha açıldı bu konulara ki bizde ablamdan önce bu durumda ben evleniyor olcam
Senin önünde ablan vardı ablanda baban ne zaman öğrendi canım benim :))

canım ablam çıktı pat diye ilişkilerinin 9. ayında söyleyiverdi :)
babam şaşırdı önce izin vermedi koca kıza küçüksün dedi ama snra blam ikna etti ki ben babama gelecekler dediğim zaman ablamın sözlendiği yaşta olacağım.....
sen çok iyi yapmışsın gerçekten canım... annem babama küçük küçük laf dokundurup duruyo ne zamandır ama konu açıldığı anda annemi azarlayıp kapattırıyo konuyu... annem iki yıl önce falan söylemiş babama benimkini... üniversite okuduğunu ismini cismini memleketini vs. babam da kapat konuyu zamanı gelince konuşuruz demiş... ikna edeceğimi düşünüyorum ama bir yandan da korkmuyorum değil hani :44:

Ama canım annenin söylemesi o kadar güzel olmuş ki baksana babanda çok güzel bir tepki vermiş zamanı gelince konuşuruz demiş
Kabul etmiyoruz hayır ayrılsın gibi bir tepki gösterebilirdi.
İstemiyorum diyip seni üzebilirdi
Birde yanlış hatırlamıyorsam ablan 2 yıl oldu diymi?
O sıra hem kızını verdi hem de 2. kızının sevdiğini öğrendi haklı baban tabi canım ya :)
Babanda üniversitenin biteceği yılı bekliyordur canım :)
Annenlede konuşabilmen çok güzel birşey canım yaa

Son düzenleme:

evet canım haklısın o zaman daha sert tepki verebilirdi ben de ona dua etim zaten :) ablamın daiki yıl oldu canım zamanlama süper valla bana da üninin bitmesini bekliyor gibi geldi
hayırlsı bakalım kuzum yaa
bi şekilde ikna edicez artık o zaman

Edersin canım hiç üzme canını.
Hayırlısı inşallah canım.
Ee canım yiğen falan var mı planda :)

canım yaa bi bankaya kadar gidip gelmem gerekiyo sohbet de sarmıştı ne zmandır yakalayamıyordm seni 2 saat sonra falan burada olur musun ki :26:

canım yaa bi bankaya kadar gidip gelmem gerekiyo sohbet de sarmıştı ne zmandır yakalayamıyordm seni 2 saat sonra falan burada olur musun ki :26:

canım yaa aicl bankaya gitmem gerekiyo sohbet de sarmıştı ne zzamandır yakalayamıyordum seni böyle :)
2 saate kadar falan burada olur musun ki :26:

Hadi inşallah canım yaa sağlıklı olsunda ne zaman gelirse gelsin hayırlısıyla :)
Ahh ahh bende teyze olmak istiyorum yaa :))

hayırlısı canım inşallah :)
ben de o kadar çok istiyorum ki allah ikimize de teyze olmayı nasiip eder inşallah :)

hayırlısı canım inşallah :)
ben de o kadar çok istiyorum ki allah ikimize de teyze olmayı nasiip eder inşallah :)

tamam o zaman canım benim size iyi eğlenceler :)
akşam dokuzbuçuk gibi muhakkak buradayım !!!

İnşallah canım benim en kısa zamanda olmayı nasip eder allah teyze olmanıı
Akşama görüşürüz canım benim öpüyorum seni çok

tabloyu yapan gelin adayı arkadaşlarım, ellerinize sağlık
nasılsınız bakalım ben iyiyim çok şükür, birazdan kk da tanıştığım bi ablamla kuaföre gidicez keşke sizlerle de tanışma fırsatım olsa
hepiciğinizi öpüyorum

Ahh canım keşkee valla ben çok isterdim ama nasip işte.
Ooo güzelleşmeye gidiyorun demek gerçi zaten güzel benim arkadaşım

tşk edermmmm hem asker şafağı say hem düğün şafağı say zor bnm işimde wala

merhabaaaaa çk yoğun bi iş gnü geçiriorm bi an önce çıkmk istiorm fbrkdan snde ne wr ne yk

Malum okullar tatil canım + kpss hazırlığı(ortaöğretim olarak) ve sıcaklarla boğuşmakla geçiyor.
Birazdan da dışarı çıkıcam sevdiğimin çıkışına yetişicem.
Sende haklısın iş + sıcaklar hiç çekilmiyor diymi.
Kusura bakma canım 6 buçukta çıkmam gerekiyor. Ben kaçayım ama akşam ya da yarın burda olursan müsait olursan görüşürüz
Kendine dikkat et canım
Bu arada inşallah askerinle görüşüyorsunuzdur diymi Biraz streslidir arada problemde oluyordu bizde asker psikolojisi ile.
Yakalayınca birbirimizi sohbet edelim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…