2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

akşmları giremiorm nete spordan anca 10,30 11gbi gelebiliorm ondn snrada girilmio yrn görüşürz mutlaka doya doya sarıl sewdicğne bzm gbi sarılamayanların yapamadklarını yap koş bekletme aşkını koşşşşş görüşrzzzz

Çok teşekkür ederim canım inşallah en yakın zamanda kavuşursun sende sevdiğine Zaman su gibi akıp geçsin inşallah
İzne gelmeyi istiyor mu canım? Yoksa kullanmayıp 1 ay erken mi gelmek istiyor/

Kimse gelmedi sanırım bu akşam
Bende çıkıyorum o zaman yavaştan iyi geceler herkese

bnkiyle konuşuyodum canm benim anca kapattım telefonu bugün biraz fazla çene yaptık :)
iyi geceler bebeğim öpüyorum çook
yarın gündüz karşılaşırız inşallah bugünkü sohbet süperdi

Ahh canım keşkee valla ben çok isterdim ama nasip işte.
Ooo güzelleşmeye gidiyorun demek gerçi zaten güzel benim arkadaşım

o senin güzelliğin perimmm
yok ben bişey yaptırmadım, burdaki ablamın saçını kestirmek için gittik, çok da güzel oldu valla
sonra biraz dolaştık veee tavsiye ettiğin kahve makinesini aldımmm
anneciğim çok sevindi, yarın kahvaltıdan sonra balkonda bol köpüklü bi kahve sefası yapıcaz sayende, teşekkürler tavsiyen için arkadaşım

Çok teşekkür ederim canım inşallah en yakın zamanda kavuşursun sende sevdiğine Zaman su gibi akıp geçsin inşallah
İzne gelmeyi istiyor mu canım? Yoksa kullanmayıp 1 ay erken mi gelmek istiyor/

amin inş gizemcim dua edin bnm içn kullanmıcz ddk giderkn ama bnmkine pek güwenemiorm gidelim 2ay oldu gelme muhabbeti yapıo haklı sıkılıodr ama mnsdan uşak nedirki 3saat wr aramzda bşi oldumu koşuğ gtck durumdayz

Yakınlıktan dolayı gerçektenn çok şanslısınz
Dediğin gibi canım allah korusun birşey olsa çıkıp gidilebilecek yol,
Aslında 2-3 haftada bir ziyaretine gitseniz çok mutlu olulr
Özlemde aza iner

bnkiyle konuşuyodum canm benim anca kapattım telefonu bugün biraz fazla çene yaptık :)
iyi geceler bebeğim öpüyorum çook
yarın gündüz karşılaşırız inşallah bugünkü sohbet süperdi

Karşılaşırız inş cnm

Canımm inşallah sizde memmun kalırsınız,
Dediğim gibi hafif köpürünce direk kapa o daha da köpürcek tahta kaşıkla karıştır biraz daha lezzetli oluyor
Birde aman sakın metalle karıştırmaa

Ben geldimmm :)

Gizemim tarihleri netten hesapladım aslında ama yanlışlık oldu demek ki ellerine sağlık iyi yapmışsın canım benim, ben her gün girdikçe düzenlerim tablomuzu ahh ahh bi an önce biter inşallah :)

Bende netten hesaplattım canım süre fazla olunca takvimlerde şaşıyor mu ne :))
Canımm hoş geldinnn
Nasılsın nler yapıyorsun anlat bakalım
Özledim seni şükür karşılaştıkta :))

GÜZEL GELİNCİKLERİN MURADINA ERME TABLOSU

NİCK - TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ - KALAN GÜN SAYISI

(Ammavelakin) 30 Mayıs 2015/1044
(Cesurcvcv) 1 Haziran 2014/690
(Ecm ) 10 Mayıs 2014 / 668
(Edss ) 1 Ağustos 2014 / 751
(Harmonyy) 29 Haziran 2015/ 1083
(İzmirperisi) 21 Eylül 2013 / 437
(Nylien) 14 Nisan 2014 / 646
(Opra ) 25 Mayıs 2014 / 683
(Sedefonur) 23 Temmuz 2015 / 1107
(SimgeD) 13 Eylül 2015 / 1158
( Yasmin89) 29 Haziran 2014 / 718

Bir gün daha azaldı şafaklarımız kızlarrrr

Ellerine sağlık canımmm
Maşallah da diyelim demii :))

Bende netten hesaplattım canım süre fazla olunca takvimlerde şaşıyor mu ne :))
Canımm hoş geldinnn
Nasılsın nler yapıyorsun anlat bakalım
Özledim seni şükür karşılaştıkta :))

Canımm seninki az biz napalım valla yaa
Ben de özledim canım yaa çok şükür karşılaştık :)
Bi yandan televizyon izliyorum canımm çok sıkıcı evdeyim ve yapıcak hiçbir şey yok ve çok sıcak
Sen neler yapıyorsun çeyiz hazırlığı ne durumda canım benimm:)

Gizemiiimm biz de cetvellerimizi düğün tarihimize göre yapalım mıı? :) Benim daha yıllar var gerçi

Ceyiz hazırlığına bir müddet ara verdim canım :)
Alıncak büyükler bitti çünkü bir günlük yemek takımı var onuda son zamanlar istiyorum ikimiz beğenelim diye:)
Para biriktirmeye çalışıyorum çalışıyoruz şuan tek cnm :)

Gizemiiimm biz de cetvellerimizi düğün tarihimize göre yapalım mıı? :) Benim daha yıllar var gerçi

Valla bende çok istiyorum aslında :)
Hayal kırıklığına ugramamak için yapmasam mı diyorum :)
Ama diyorum ya %90 dediğim tarih. Bizim ailede nişanlılık pek uzatılsın sevmiyorlar cnm o yüzden bir adımı atalım daha bile erken olabilir :)
Hadi yapak o zaman bende heveslendim :))

Eveeet hadi yapalımmmm Benimki de 2016'ya kalmaz inşallah Dua edelim de istediğimiz tarihlerde olsun kuzucummm.
Sen baya şey almıştın zaten canım benim kolayladın yani, son kalan eksikleri de zamanla alırsın canımm
Hepsini güle güle, iyi, muylu günlerde kullanın inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:

Olmuş mu canımmm
Güvercinleri koycaktım aslında ama bunu koydum nasıl sen söyle değiştirebilirim cnm :)
Dediğin gibi kolaylandı canım
Yatak odası için : yorgan yastık yatak örtüsü + halı perde yatak odası takımı falan kaldı onları zaten alamam
Mutfak: Çaydanlık gibi birkaç eksik var onları da para biriktireyim sonra inşallah cnm

Canımm süper olmuş pembe pembe çook tatlı bence böyle kalsın :) Ayy inşallah evlendik mutluyuzz cetveli yaptığımız günleri de görürüz en kısa zamanda :))
Baya kolaylamışsın canımm geri kalanları yavaş yavaş alırsın, halı ve perdeyi ev tutulduktan sonra alırsın zaten kuzum eve uygun olması açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…