vallahi soğuktan ölücezz bizz burdaaaayak üşümesiiiii uff karın ağrısı sonraaa sendee dikkat ettt
aynen ayaklarım yaa
en iyi çözümm patikk vee sıcak su torbasıı
kesinlikle katılıyorum yaa bi de regl yim var yaa sanki içimde ne kadar organ varsa üşüyo
evlenince nasıl kat kat giyineceğiz hiç bilmiyorum
şuan bende bu durumdaymmm renglm üşüyorummmmilaç içmesem hastanede olurum durumm kötüüüüü dünden berii deli oluyorummmm bu durumdan ilerde evlenince bu tiple aman tanrmmm ayda 5 gün ayrı durmak en iyisi
ayyy tipimizkesinlikle çok komik görünüyo oluruz yaaaa
düşünsene kat kat giyinmişiz ayaklarda patik sonra sıcak su torbası bi de grip olursak aynı anda tmm
rezil görünücez bari sempatik şeyler giyelimde şirin görünelim ama surat bembeyaz o nolcakaz allık ölü balıkkk gibiii
ölü balık hehehhhe
aaynen yaa şu ayıcıklı pijama olayına bu evrede geçilebilir
aynennn şirin durur aslında hastyzzz ağrı falann bence daha çok ilgii görürüzzz
ayyy evet nede güzel olur
insan huzur istiyo işte başka bişey değil
bak diyoruz ya anlatırken bile hayalde hasta oluyoruz ama yanımızda onlar var.. Rabbim onların eksikliklerini göstermesin inşAllah
aminnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gerçektennnn eşş çok kıymetli bişey ya çokkk sevgiliyken bilee neler ediyoruz evlenince hep yan yana ne kadarrrrrrr hoşşşşşşşş benm ağrım olunca uyumuyo bekiyo heppppp evleninceede başımda dururr artıkk
inşallah canım inşallahne zamandan beri berabersiniz
3 yılımız bitti 4. yılımızdayız temmuzda nişanlandıkkk mayısta da evlencezz ahh zaman geç geç geç çok zor çünküü oo ayrı şehirde baştan beriiii öyle estikçe özledikçe görüşmede yok aileler falan yazdan yaza 1 ay içinde canlı canlıı ooofff neyseki bitiyo bu hasretlikk sizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
4. yılmızı dolduruyoruz 3 kasım da 5 e gireceğiz nasipse canım
oyyy ne tatlıııaylarıı hergün saymakkk bi ay geride doldurup 1 ay daha sevdiğine yaklaşmak
anacım senin az kalmış benim daha var
evet yaa senin daha varmış gerçekten :18::18:zaman her türlü geçer o zamandaaaa aşklarımızzz hergün tap taze kalsınnn yeter
inşallah hep taze kalırçeyizin tamam mı neler aldın
çeyizimde şuann yataklarım hazırr porselen takımım hazır dedemm arabistandan getirmişş yıllarr önce ama çok modernndemekki araplar bizden öndelermiş patikler lifler havlular bunlar dışında bişe yook babamın genel fikrii para biriktiryorum işdee gider topdan alırız her dk onlamı uraşcazz hııhhhhh ii öyle olsun napalım
inşallh canım zaten fazla bişe almicam temel mazemeler sadece çünküü 2 yıl birlikte yaşicaz aileyleinşallah hayırlı olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?