2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

inşallh canım zaten fazla bişe almicam temel mazemeler sadece çünküü 2 yıl birlikte yaşicaz aileyle

neden 2 yıl beraber yaşıyosunuz ki canım :44::44:

tatlım fırtına çıktı yine yazdıklarına cevap veremezsem sakın darılma olur mu :2::2:

selam kızlar

hiiç moralim yok ,boğazım düğüm düğüm ya,ağlayasım,bağırıp çağırasım var

neden 2 yıl beraber yaşıyosunuz ki canım :44::44:

tatlım fırtına çıktı yine yazdıklarına cevap veremezsem sakın darılma olur mu :2::2:

tamam canım önemli değill sıkıntı yapmaa 1. ailesini çok seviyorum <3 onlarda beni çok seviyolar birlikte o rahatlığı yaşamak isityorumm 2 sebeb kirada oturmak istemiyorum ev alma imkanımız olucak birlikte yaşarsak 3 nişanlım evlendikten sonra askere gidicek 2 yıl sonra 5 ay da olsa tek evde kalmak istemiyorum .. birdee daha 21 yaşımızdayız ikimzde evliliğe alışırızz rahatça gezeriz hayatı yaşarız srumlulumuz olmaz şimdilik sebeplerim bunlar inşallh herşey yolunda gider

bilmiyorumki canım ya, bende hastamı olucam nolucam
çok üşüyorum,ama boğazım neden öyle oldu anlamadım:26:

sen nasılsın canım,napıyosun

bende başına bişey geldii sandımm telaş ettim biiannn ( ufff hepimiz hastayız noluyoo böylee havalardan herhalde erzincana kar yağmış bu ayda daha nolsun ....

december hoşgeldin canım

bende başına bişey geldii sandımm telaş ettim biiannn ( ufff hepimiz hastayız noluyoo böylee havalardan herhalde erzincana kar yağmış bu ayda daha nolsun ....

karmı yağmışş.. aboouuu
dünyanın sonu geliyo he:18:

karmı yağmışş.. aboouuu
dünyanın sonu geliyo he:18:
[/QUOTE]

evetttt yaa bizz aşkımıza doyduktan sonra gelsin oo sonnnnnnnnn :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…