2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kız ben şu an kıpır kıpırım sevgilim ilk defa istemeye gelelim dedii
ciddiyim dediii

şunu da atlama derim cnm eğer ki sen tamam gel dersen ztn kabul ettiğini düşünüp okulu iyice boşlayabilir okul bitmezse iş sıkıntı aynı şekilde senin okulda tehlikeye girebilir bunun sınucunda iş hayatında bide üstüne ola ki askerlik yapmak zorunda kaldı 15ay beklemek var bu heyecanlar tatlı heyecanlar bende böyleydim hala da böyleyim ama mantığı da elden bırakma cnm en azndan annenin babanın emeğini düşün seni bu yaşa ve bu konuma kolay getirmediler -sakın yanlş anlama beni cnm nacizane fkrimi belirttim sadece-

Yani orası da öyle ama işte sevgilimin diretmesi böyle istemesi .bugün mevzu oldu ben senin her dediğini yapıyorum ama sen benim istediğim şeyi yapmıyorsun diye . hele şu tarih bir gelsin de bakarım canım duruma göre . .

şu an hayatımda olan bsevgilimden önceydi 1 ay konuşmuştuk 15 ay bekledim geldi 3 ay sonra ayrıldık .

yok kuzum konuş tabi böyle. evlendikten sonra ben onu ellerimle okula gönderirim. elinden tutar okula bırakırım
hadi oldu da babam kabul etti diyelim zaten düğün yaza olur 1 sene daha geçmiş olur
böylece onun son 1 dönemi kalmış olur

(ben 4 yıllık bölümü 3 yılda bitirmeye çalışıyorum tatlım bu sene bitebilir benim okul bitmezse de iki üç dersim kalır)

ha anladım kuzum tamam

dimi bekletip ne yapıyorsun

Gerçekten çok zordu 15 ayın her günü gözyaşı döktüm çok sorunlar yaşadık bitirmeye çalıştım ama psikolojisini düşündüm yapamdım 2 gün felan aramzdım ben aradım ulaşmaya çalışırdım . ama geldi 3 ay bile dğildi 2 ay sonra ayrıldık . hakkımı hiç helal etmiyorum . onca emeğin karşılığı bu olmamalıydı allaha havale ettim ..gerçekten çok zor allah sabır versin şu anda asker topicini okuyorum nasıl dayanmışım diyorum yani .

o zaman hayırlısı olsun diyelim şimdiden herşey gönlünüzce olur inşallah cnm

tebrik ederim harikasın hangi ünv de okuyosun cnm

iyi geceler kızlar

yavv bol bol oynasam seviyorum dügünü ama yok kısacık oynama zamanı kalıyo
Çok fark yok bence en fazla 1.5 saat fazla giyiyorsun ki nikahtan sonra direk eve gitmezsin

Yok kuzum ya bizim 2 düğün oldu biri ankarada diğeri kırıkkalede.. Yanlış hatırlıyor olabilirim 30bin toplandı galiba bilmiyorum canım:44:
peki nikah olsa ne kadar olurdu ki :44:

Hem evliyim hem nisanliyim ne biliyim hsyirlisi artik. ama kesinlikle tavsiye etmem. evkenmeden resmi nikah yapmayin.
Biz vize icin yaptik. bekliycez bakalim insalah hayrlisiyla evleniriz
tabi canım ya haklısın inşallah olur

adam baslarmıs tavsiyeleree
Aaaaa o zanman mendil olmaz :26: amaannn bu gidişle ben bişey bulup yapamam

hayırlısı böyleymiş cnm bak şimdi mutlusun boşver geçmişi önüne bak artık

Dişicim tebrikler çok sevindim hadi hayırlısı bakalım bak kuzum zamanlama planlama yapmayacaksın bu işler hiçbir zaman planla gitmiyor ben bunu anladım gerçekten akışına bırak gitsin

Dişicim tebrikler çok sevindim hadi hayırlısı bakalım bak kuzum zamanlama planlama yapmayacaksın bu işler hiçbir zaman planla gitmiyor ben bunu anladım gerçekten akışına bırak gitsin

ahah sevgilim döneklik yapmazsa tabi

--------

bu akşam sohbet iyi oldu kızlar ben bayramda gelemeyeceğim buralara özleyin beni

hahaha yaparsın yaparsın canım daha zaman bile değil dimi çok fazla şeylere bakıp durma canım kafanı karıştırma bişeye sabit kal aklın kalmasın

her özel okul bebesi böyle azimli olmuyor ama sen farkını ortaya koymuşsun

ehueh evet kuzum ben üstten ders aldım hep işte almaya devam ediyorum bu sene de 4. sınıf dersleri alıyorum ama hukukta 3. senem
hiç bir dersten kalmazsam okul bitecek

2-3 dersten kalırsam da canım sağolsun napayım ben elimden geleni yapıyorum

aynen öyle cnm sen yapabileceğini yapmışsın gerisi Allah'a kalmış dersin kalırsa da üzülme nazarlık olur

yapmaz canım baksana ciddiyim ben demiş :)

İyi geceler iyi bayramlar tatlım , arayı fazla açma kuzum

sağolasın kuzum size de iyi bayramlar

babamı nasıl ikna edeceğini düşünüyor şu an
ben de tavsiye verdim babama mektup yaz dedim bana alacağın tek taşı da yanında gönder dedim

mektupta da şunları bunları yaz dedim
(babamın endişeleri var bu endişeler için gönlünü rahatlatsın)

bakalım işe yarayacak mı

kzılar haydi uyuyalım artık
İyi geceler hepinize

veeee hepinize iyi bayramlar !!

Bayramdan sonra görüşmek dileğiyle, hoşçakalın

hahaha yaparsın yaparsın canım daha zaman bile değil dimi çok fazla şeylere bakıp durma canım kafanı karıştırma bişeye sabit kal aklın kalmasın

vazgectim gibi birşeylerden bilmiyorum belki malzemeleri görünce heveslenirim tekrar ben yatıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…