- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
zor bizim bide çok problemli oldu nişan atmaya kadar gitti kötü bir dönemdi bizim için
nişanlım 24 yaşında şükür atlattık askerliği de şimdi daha rahat bakıyoruz önümüze askerlik hep engeldi bizim için
evet dediğin gibi devamlılık önemli sanırım bende platese başlamıştım o zaman iyiydi karnım sonra bıraktım yine göbek oldubide mekiği deneyeyim bakalım
WOOOWWWWEEE beğenmeyip napsın yavrum taş gibi hatunsun baksana maşallah
ama bende 1,68 boyum 59-60 kiloyum ve 55 olmak istiyorum ama sevgilim 55 kilo olmamı istemiyoru çok zayıf olurmuşummm biraz kilolu olcakmış bir kız diyor :)
Ben kendimi evliliğe hem bedenen hem ruhen hazırlıyorum kızlar farkındaysanız
sen askere gönderdin mi cnm ya da daha bekleyecek misin:26:
bende korkuyodum da bizimki zaten askere gitmeden hemen önce oldu nişanlılığın bi kısmı askerliğine denk geldi düğünümüz daha erkendi de olmadı nasip martaymış
hiçte çok değil cnm inan ki çabuk geçiyor ben daha ünv yeni başladım diyordum okul bitmiş ben nişanlanmışım üstüne işe başlamışım kısa bir süre sonrada gelin olacağım çok hızlı akıp geçiyor zaman uzak dediğin yakın aslında
bende çok korkuyorum şu nişanlılık döneminden nedense hep ayrılıklar oluyor aillelerin devreye girmesi ile alakalaı sanırım .
Nasıl imrendim ya
Bende vermem gereken kilolarımdan kurtulup bedenende hazır olabilsem evliliğe
aynen aileler araya girince her kafadan ses çıkma olayı oluyor birde kültür farkı varsa daha da sorun oluyor :26: siz birbirinizi istedikten sonra ailelerde araya girse bir şekilde ortam sakinleştirilir cnm yeter ki aradaki saygı kaybolmasın en önemlisi o bence...
çok şükür biz hiç problem yaşamadık biz karar aldık ailelerimiz onayladı herşeye biz karar verdik aslında :)
eheheh kıyamam kız
Ha yalnız bir tek ben böyle yapmıyorum yani bir tek ben kendimi kocama hazırlamıyorum
sevgilim de vucüt yapıyor
karşılıklı birbirimizin hoşuna gidecek şeyler yapıyoruz
Askerliğini kaç ay yaptı canım?
Ben evlendikten sonra askere göndereceğim (bedelli filan cıkarsa göndermeyecegim)
1.5 yıl geçer mi kuzu yaa geçer di mi?
hem bu süre evlilik hazırlıkları ile geçecek zaten değil mi çabuk geçer değil mii :84::84::84:
Benimkinin derdi yokki onunda maşallahı varben üniversite son sınıfta proje çizicem derdine otur ye otur ye aldım kiloları şimdide gitmiyorlar
kısa dönem yaptı cnm ama o bile bizim için zor oldu herkes için aynı şey geçerli değil tabi ki ama genel olarak asker beklemek zor bide evliyken çok daha zor askerlik topiklerine göz attın mı hiç aynı dönem evli bir arkadaşım bekledi en çok oydu aramızda zorlanan her sabah birlikte uyandığı ve her gece beraber uyuduğu insan yoktu yanında her gece ağlıyordu nacizane tavsiyem askere gidip gelsin öyle evlenin ailenin yanında beklersin askerini:26:
geçer cnm isteme söz nişan telaşına girince zman nasıl geçiyor anlamayacaksın bile sonra düğün hazırlığı derken bi bakmışın evlisin
kız niye nişan atmaya kalktınız o zaman? :44:
Spor yap gider onlar
Kuzum askerliğe gitmesi en son çare, yani biz gitmemesi için uğraşacağız, zorunlu askerlik kalkabilir, sağlık problemi olur gitmeyebilir, bedelli çıkabilir bakalım nasip
Zorunlu askerliğe karşıyım ben
benimki de 55 altına düşmemi istemiyor, kilon iyi senin canım ya, cidden ne çok zayıf olmalı ne de çok kilolu olunmalı
Biraz da dolgun olacaksın çok da minyon olmayacaksın
Boyumu uzatmak için de boy uzatma egzersizleri yapıyorum 5 cm uzamak için
Bakalım olur inşallah
6 ay filan sürecek bu egzersizler
aynen aileler araya girince her kafadan ses çıkma olayı oluyor birde kültür farkı varsa daha da sorun oluyor :26: siz birbirinizi istedikten sonra ailelerde araya girse bir şekilde ortam sakinleştirilir cnm yeter ki aradaki saygı kaybolmasın en önemlisi o bence...
çok şükür biz hiç problem yaşamadık biz karar aldık ailelerimiz onayladı herşeye biz karar verdik aslında :)
bizim problemlerimiz vardı o orda askerlik psikolojisi altındaydı ben burda bekleme sağlıklı bir iletişimimiz olmadı malesef birbirmizi incitecek sözler sarfedildi toparlayamadık normalde hiç davranmadığı gibi davranmaya başlamıştı koptuk kısacası... sonra özürler dilendi pişmanlıklar anlatıldı askerliğe alıştıkça biraz düzeldik ama yinede göndermeden önceki gibi değildi öyle geçti zaman işteşükür ki atmadık nişanı şu an da herşey yolunda
Yani o da doğru ama bu göbek çıkıyor sinir oluyorum ben
hadi bakalım 6 ay sonrasından sonucu merak ediyorum
maalesef . kültür farkından ziyade ben herşeye karışılmasından korkuyorum benim ailem karışmaz ama sevgilimin annesi babası samsunda yaşıyorlar..ablası ve abileri burada , hani ablası biraz annelik konumunda olurda eşyasıydı kıyafetti felan karışır diye korkuyorum ben .
sadece iki insan birbirini dinleyip yapmaya çalışsa , kimse karışmasa işleri zorlaştırmasalar ne güzel olur.
ne güzel güzel bir nişanlılık dönemi geçiriyorsunuz o zaman balayını felan ayarladınız mı canım?
inşallah herşey istediğiniz gibi gider cnmkısa dönem mi yapacak uzun dönem mi giderse eğer
Yani o da doğru ama bu göbek çıkıyor sinir oluyorum ben
hadi bakalım 6 ay sonrasından sonucu merak ediyorum
maalesef . kültür farkından ziyade ben herşeye karışılmasından korkuyorum benim ailem karışmaz ama sevgilimin annesi babası samsunda yaşıyorlar..ablası ve abileri burada , hani ablası biraz annelik konumunda olurda eşyasıydı kıyafetti felan karışır diye korkuyorum ben .
sadece iki insan birbirini dinleyip yapmaya çalışsa , kimse karışmasa işleri zorlaştırmasalar ne güzel olur.
ne güzel güzel bir nişanlılık dönemi geçiriyorsunuz o zaman balayını felan ayarladınız mı canım?
amiiiin cnm hepimiz mutlu olalım inşallahoh iyi olmuş kuzum.. hep problemsiz kalın inşaAllah
evet canım giderse kısa dönem yapacak üni okuyor çünkü şimdi
hakkınızda hayırlısı olsunhangi bölümde okuyor
İşletme okuyor canım 4. sınıf ama okul uzattı bu sene bitince 1 dönem daha okuyacak
Ben de hukuk 3. sınıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?