2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bitirsinde uzasın bir yıl daha cnm

hukuk da zor bir alan yasalar değişen yönetmelikler epey kafa yormak gerekiyor :26: biraz ilgileniyorum da işimden dolayı kafam şişiyor bu işlerle uğraştığım gün

zor valla ya dışı seni içi beni yakar
bir de avukatlık sınavı geliyor bakalım beni vurursa o sınav işimiz zorlastıracak
çünkü mezun olur olmaz avukatlık stajına baslayacaktım.. ama sınav olur sınav tarihi beklenecek sınav sonucları acıklanması beklenecek

sevgilimin mezun olabileceğini pek sanmıyorum tembel bir insan bitiremezse hiç acımadan 15 ay göndereceğim askere çeksin cezasını

ha döndüğünde ise ben onu bekliyor olmayacağım
ben böyle katıyım biraz ona da dedim o okul 1 dönem uzadı tamam 2 ye uzarsa senden ayrılacağım diye

artık ona kalmış

hatun eli maşalı
evet o sınav tarihi bekleme sonra ertelenme açıklanması insanı germekten başka bir şey yapmıyor inşallah denk gelmezde rahat rahat bitirirsin stres yaşamadan
olur cnm nişanlım şükrediyor haline iyi ki kısa gitmişim 15 ay hiç çekilmez diyor boş boş zaman kaybı ona göre en güzel çağından kayptı hepsi kısalsa keşke diyordu bence bunun zorluğunu yaşayan biri anlatsa büyük etkisi olur

ya işte okul biter aslında ama 6-7 yılda anca bitirir ben de böyle yapmasın diye gözdağı veriyorum
zaten okulu uzattı diye aramızda çok problemler oldu

ben kabullenemiyorum
o ne olacak ya herkes uzatıyor diyor
ama ben kabul etmiyorum

ben paşanın keyfini bekleyecek değilim

ama haksız mıyım kuzum

15 ay bi yakını gitse de anlatsa ne zorluğu olduğunu. Çünkü giden bin pişman ya kimse 15 ay yaptığına mutlu olmuyor ya da ben mutlu olanı görmedim

fikir verilsin tabi ama önümüzü kesip de yapmak istedğimiz şeyi mani olurlarsa işte o zman bana gelen gelir yani

Ben çabuk sinirlenen ve o anda ne dediğimi bilmeden kalp kıran insanım ya . o zamanda sinir hapı sakinleştirici kullanırsam kimseyi kırmam herhalde vayy Maldivleri çok güzel diyorlar
Yurdışına giderken de işte dil şart , bende gitmek isterim ama dilin de olması şart.

yz kızlar bişe soracağım bugün sevdicekleydik abisiyle telefonda konuşurken beni felan sordu hani gelseydiniz diye sevgilimde yolumuz düşerse birgün geliriz dedi selam söyledi abisi bana felan ayyy bi heyecanlandım ben şimdi abisinin eşi doğum yapacak 21 ekimde gün vereceklermiş .sevgilime de diyorum hani bebek dünyaya geldiğinde gidersin artık abine diyorum sende gelirsen beraber gideriz diyor ne yapsam beraber mi gitsek eee eli de boş gitmek olmaz tulum felan alınır da . veya ben hediye mi alıp sevgilime versem nasıl yapsam bilemedim acaba farklı bir şey düşünürler mi ? dünden razıymış meraklıymış gibi bir düşünceye kapılırlar mı acaba ? fikrnize ihtiyacım var , yanlış anlaşılmaktan korkuyorum ben

ben 6. veya 7. ayımızda sevgilimin dayısının oğlunun sünnetine gitmiştim
kv adayım çok mutlu olmuştu gelmeme inşaAllah sen de oğlunun sünnetini görürsün diye dua etmişti

adamların niyeti iyi ise sevinirler geldiğine
kız git bebek gör de evlenesin gelsin sevgilin bence canını çektirmek istiyor
evet eli boş gitme hediye al ama sor neye ihtiyaçları varsa onu al

çünkü yeterince zıbın tulum almışlardır

15 ay birini beklemiş olarak söylüyorum beklemek çok güzel fakat gerçekten çok zor , bir kere erkeğin 15 ay gibi zman dilimin askerlikte geçirmesi çk yanlış yani . çok büyük bir kayıp oluyor onun için .

Hhergün telefon bekliyorsun her telefon çaldığında o arıyor diye telefona bakıyorsun ama olmayınca dünya başına yıkılıyor sanki öyle zor bir süreç o 15 ay..

haklısın cnm bir süre sonra beklemekte sıkıyor sinirler geriliyor... dilinden sen anlarsın tabi sıkıştırmak işe yarıyor dersen devam en azndan yaparsa da 6ay yapar hayatından sadece 6ay kayıp gder okumazsa 15ay az buz bir zaman değil beklemekte zor gitmesi de zor umarım anlar da bir an önce bitirir okulu mutlu son olur

daha çok yeni bir ilişkide olduğunuzu düşünüyorum o yüzden gitmesen daha iyi ben olsam gitmezdim yani en azndan 1yıl geçsin sonra yavaş yavaş dahil olursun aileye şimdilik tebrik iletmen yeterli diye düşünüyorum...

kimi bekledin kız 15 ay
ben zorunlu askerliğe karşıyım hukukçu olarak bunun hakkında okulda ödevler makaleler bile yazdım

askerlik dediğin profosyonelce olacak. herkes asker olamaz. anayasada zaten vatan hizmeti olarak geçiyor askerlik olarak değil
herkes becerisi neyse öyle vatana hizmet etmeli

bir hukukçu olarak ben de vatana hizmet etmeliyim ücretsiz dersler verebilirim seminerler verebilirim
doktor olan bir kaç ay ücretsiz görev yapabilir vs

ama doktoru 6 ay sen esir olarak tutmamalısın

ayy beni konuşturmayın

Hadi ya kayınvalide hemen de oğlan torun beklediğini de belirtmiş orda

Canım ben bunu ablası içinde söylüyorum git ablana zaman geçir yiğenlerinle diye senle beraber gidelim diyor deli ediyor beni

yok eli boş gitmem zaten de ama kalkıpda sorulmazki şimdi ne eksiğiniz var diye tulum alırım birde erkek çocuğu biliyor musun dişim

ben bebekleri çok severim zaten bugünde yolda baksana şu tatlığna ya diyor benden beter sevgilim

dimi ne masumda oluyor onlar öle kız kanıma girme ya

kesinlikle katılıyorum cnm 15ay çok uzun ve gereksiz temel eğitimi versinler yollasınlar orda tutmanın ne anlamı var anlamıyorum bende bu düzeni:26:

senin yarın kadar bir süre bekledim bana bu bile zor geldi seni düşünmek bile istemiyorum cnm telefonla yapışık ikiz gibi olmuştum bende... hep gözüm tel.de arar da duymazsam diye vicdan yapıyordum kendime of of o dönem geldi aklıma

Kuzenim oyun bağımlısı oldu okulu bitiremedi.. yaş oldu 29.. 15 ay askere gidecek (düşerse 12 ay)
çok üzülüyor başını taştan taşa vuruyor...

bu arada sevgilim bayramdan sonra istemek konusunda ciddiymiş
ciddiyim diyor babanla konuşacağım diyor

göbek kası işe yarıyor hakkaten

son pişmanlık neye yarar dimi cnm ...

hayırlısı olsun cnm bir an önce başlansın bir şeylere yavaş yavaş olur tabi dersleri aksatmak yok

benim erkek cocuk delisi olduğumu herkes biliyor kuzum demek kv de o zaman anlamış
ben çocuk sünnet olduğunda ona oyuncak götürmüştüm oğlanın küçük kız kardeşine de oyuncak almıştım

birine alıp diğerine almamazlık olmaz diye düşünmüştüm
çok hoşlarına gitmişti

kız bnm gibi gelin zor bulunur ha.. ben anneler gününde kv adayıma çiçek göndermiştim (evine)
kadın oturmuş ağlamış

daha önce ne kocası ne cocukları kimse ona çiçek almamış

ilk defa gelinim aldı diye mutluluktan ağlamış. bunu duyduktan sonra her sene çiçek gönderdim
umarım kıymetimi bilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…