2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ben de aynı şekilde, oluruna bıraksalar keşke o da yeter benimkiler de köstek oluyor...
Hep erkek ailelerinde sorun zannederdim ama kız aileleri de az değilmiş

galiba en iyisi aileeleri çok fazla karıştırmamak.

selam kızlarr ben geldim.

Bence en iyisi aileleri karıştırmamaktan ziyade nişanlılık dönemini fazla uzatmamak , ciddi anlamda nişanlı dönemi uzatıldığında herkes birbirleriyle yüzgöz oluyor ve evlenecek insan da ister istemez her ik tarafı hoşnut etmek için ortada kalıyor zor bir durum gerçekten.

bakalım biz neler yaşayacağız. anneme göre hiçbir şekilde sorun yok çok beğeniyolr damadını aynı şekilde teyzem de çok yakıştırdı bizi ama bakalım babam ve abimin durumu nasıl olur bilmiyorum açıkçası babamın pek sorun yaratacağını düşünmüyorum ama abim için aynı şeyi düşünemicem malesefki

Selam kizlar
askiinan baban vrrmiyomu seni. allah yardimcin olsun guzelim. ben olsam diretirim kimseyi takmam ama tabi oda senin baban. zor gercekten

İyi aksamlar hepinize kizlar :)) haftanin ilk gunu ve tatil donusu baya zorlu gecti bugun eminim tum calisanlarinda oyle gecmistir am olsun cok sukur diyelim :)) sevdigimin askerligini nerede yapacagi aciklanacak son 4 gun Cuma gunu aciklaniyor dualarinizi eksik etmeyin kizlar yakin uzak farketmez rahat olsun hergun sesini duyayim yeter bana simdiden sardi stresi bizi kisa donem yapacak ama 5 ay nisanlim olmadan napicam bilmiyorum cunku o benim hem nisanlim hemde en iyi arkadasim ( buraya sonradan katildim bu kadar samimi bi ortamda olmayi cok istedim gecmis yazilari okudum elimden geldigince; Nihan arkadasim, acikcasi konunun detayini bilmiyorum ama "kaderdasim" sen hic merak etme o babacigin seni oyle guzel verecek ki kendi elleriyle takacak o yuzugu parmaginiza.. Ben ve nisanlim bu donemde babamdan neler cektik bir bilsen senin babanin yaptigi yaninda hic kalir..sana eger yardimci olucaksa tek tavsiye arkadasim; sakin ol sabirli ol duani eksik etme sevdigine guveniyosan herseyiyle eminim raziyim diyosan arkanda dur asla vazgecme.. Biz sevdigimle o zamanlari kendimize sinav herhalde dedik sevgimiz sinaniyo dedik ve simdi 2 aya yakindir nisanliyim hemde alyansimi bana en kotu zamanlarimi yasatan babam kendi elleriyle takti.. Sakin karsina alma aileni sakin kirma kararli oldugunu goster emin ol yetiyor Allah yardimcin olsun

oLmadı işte,yine konuşulamadı düğün,ev meseleleri

İnsanlar kalktılar,geldiler sırf konuşmak için,hatta akşam kayınpederim dedi ister siz gelin,ister biz gelelim, konuşulsun bu konular dedi.
Babamda söylene söylene davet etti..
Geldiler,onlar konuyu açıyor babam kapatmak için ne bahaneler uyduruyor
2 yaşında kuzenimide getirdiler,zaten yanımdan ayrılmıyo onunlamı uğraşsam, misafirleremi dikkat çevirsem, arada kaldım:26:
ev oldu kreş gibi, birşey konuşulamadı yine

Babam zaten gidiyor yine işe,ne zaman gelirde ne zaman konuşulur ki.

Ne duruma düşürdü insanları.

Gittiklerinde annemle gülüyolar, ''oLmadı yine işleri,konuşamadılar'' dediler:95:
babamda '' ben onları sadece kahve içmeye,öyle havadan sudan konuşmaya çağırdım'' dedi, halbuki akşam konuşulur demişti

İnsanda biraz utanma olur ya biraz, tanıyamıyorum ailemi

ailelermiz şu konular gelince sağır dilsiz oluyorlar durduk yere bizi üzüyorlar eninde sonundaa olacak bişeyi dahaaa uzatıppp çirkinleştiryolar .. babamda dün bana SANKİ ORA CENNET Dedi töve tövbe napim şimdi :) amannnnnnnnnnn offffffffffff tutkuu biz evlenicez onlarda ettikleriyle kalacaklar

ne doğru dedin..
paşa,paşa öyle bir takıyolarki parmağına, inşallah zamanı geldiğinde kırmızı kurdeleyide bağlayacaklar..

olan gençlere oluyor,o kadar yıpranıyoruz ki..
sonra neymiş anlaşamıyo bunlar,bilmem ne..

Rabbim sizede sabır versin canım,inşallah hayırlı yerde yapar askerliğini sağ sağLim kavuşursunuz

of deryam öyle ama nasıl unutulur ki bu yaptıkları..:26:
herdefasında ailemin yerine ben utanıyorum,çok utanıyorum yaptıklarından ailemin.

babanda ne laf etmiş
inşallah hepimiz huzurlu oluruzda, kimseye söylenecek söz bırakmayız

Amaç naz yapmak sanırım...
Ben de babamı surat asar, konuşmaz gibi düşünmüştüm ama tam tersi. Gitti havaalanında karşıladı, otele götürdü, geldiklerinde aoartmanın girişinde bekledi. Konuştu falan. Kayınpeder beni istedi, babam bir şey demedi, dur biraz öyle hemen veremem dedi. 10 saniye sonra hayırlı olsun dedi. Buymuş nazı
Benim de annem fena işte, babamı da fişekleyip duruyor ya da söylemediği şeyi söylüyormuş gibi anlatıyor bana.

Geçecek bu dönemler ama hoş bir anı olarak hatırlanmayacak, keşke biraz daha açık fikirli olsalar.

Selam kizlar
askiinan baban vrrmiyomu seni. allah yardimcin olsun guzelim. ben olsam diretirim kimseyi takmam ama tabi oda senin baban. zor gercekten

Öyle görünüyor, araştırcam diyor, araştırsın bakalım, ben kararlı olduğumu belirttim zaten...

exelanss merhaba... İnşallah yakın ve rahat bir yere çıkar askerliği hayırlı olsun nişanınız da. İnşallah öyle olur inşallah elleriyle takar yüzüklerimizi ve bunu canı gönülden isteyerek mutlulukla yapar inşallah. Onları kırmayı üzmeyi hiç istemiyorum ama bazen öyle bir söz duyuyorum ki ipler kopuyor bende. Yani çok şükür şimdiye dek kavga filan yaşanmadı ama hemen ağlıyorum dayanamayıp sözler içimde kalıyor ifade edemiyorum kendimi o stresle. Ama vazgeçemeyeceğimi, kararlı olduğumu söyledim anneme. Onlar da anladılar kararlığımı diye düşünüyorum. Biz de bu bir sınav diyoruz, Allah sabrımızı, kararımızı, sevgimizi sınıyor belki de. Hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin Allah. Çok teşekkürler desteğin için umarım sakin olmayı başarırım.

Tutkucum baban neden böyle bir şey yaptı kiii. Niye babalar bunu yapıyor, niye çocuklaşıyorlar. Oysa onların dik durması lazım,onların yardımcı olması lazım. Baban sanırım benimki gibi seni evlendirmeye hazır değil, bu da her şeyi zorlaştırıyor. Allah yardımcımız olsun canım. Bir kere de siz gidin baban gitmeden belki konuşulur.

Hepimiz aynı dertlere sahibiz bakıyorum da yazık bize yaa... Gerçekten her iki taraf da onca şey yapıyor, onca şey oluyor sonra da gençler anlaşamadı oluyor, e bizi bize bırakmıyor ki kimse

babamın yaptığı naz artık inan yaşadığım yeri bile usandırdı. Herkezin dilindeyiz.
Babamla, kp eski arkadaş, o yüzden laf muhabbet ne ararsan var onlarda.. amma işte iş evliliğe gelince bizimkilerin suratı mahkeme duvarı oluyor.
Nişanlıyız artık 4 aydır,sanki böyle sadece birbirimize gelip gidicez omur boyu..

Maşallah kıymetini bil babanın, annende kaynanalık yapıyor aklınca.
Valla benim bu işlerden tek anladığım anne-babalar hala eski kafadalar, hala el alem ne derki kafasındalar.
Buda işleri zora sokuyor işte

hiç hazır değil canım..
ama düşünsene 5 yıldır çıkıyosunuz,önünüzde hiç bir engel yok, abimin hala evlenicek kız yok ortada, sevdiceğin işi gücü var.. ee neden bekleyelim,ne diye birbirimizi yıpratalım,ne diye tüm gün beraberken akşam ayrı evlere gidelim.
Ha öyle ha böyle.

Ama yokki illa ciddiye binecek iş,illa adetine göre olacak.

Adamlar vakit varken konuşulsun,herkez duracağı yeri bilsin diye gelmişti.
Evde kim neyi yapacak gibi,onlar yavaş yavaş başlıcaklardı ama yok işte,yok,yok..

Neyse Allah büyük, hepimizin yardımcısı olsun inşallah

İyi akşamlar kızlar bayramda sohbete katılamadım ama sohbeti okudum genelde

Kimler burada

hoş geldin dişimm
çok sevindim birden seni gördüğüme he

tukucum üzüldüm ya niye böyle yaptılar ki. Sen bi konuşsan babanla

denedim canım, ''peh, zaman var daha,aceleyle olmuyor bilmem ne diyo,öyle değil bu işler diyo.
Abuk subuk saçmalıyo işte.

Bir yandanda onlar böyle yapıyolar ki bizde nasip olursa çocuklarımıza nasıl davranacağımızı biliyoruz.
Ne hissettiklerini rahatlıkla anlayabiliriz sanıyorum
Yeni yeni nesiller çok şanslı valla

neyse kızlar, yarın okul var, çıkayım ben

ha birde babam taktı ya illa bize, ben neden okula sevdicekle gidiyomuşum.
Otobüsle gitseymişim ya..

Sevdicek her sabah işe gidiyo öylede böyle,benide bırakıyo.

Takacak şey yok,bunlara sarıyo
--
kendinize iyi bakın,tatLı uykularr
inşallah geçecek bu günler..
bir gün daha bitiyor

ay canim benim ben de seni gorunce sevindim
bayram donusu sevgilimin yanina kostum hemen bugun bol bol sohbet ettik

napariz nederiz diye gelecegimizi dusunduk biraz

sen de dertlenmissin bugun kuzum ya
bakalim benim ailem evlilik yoluna girince neler yapacak cok merak ediyorum :18:

--------

Kızlar sevgilime hediye saat aldım cok yakisti bitaneme
Siz de beğendiniz mi

Nisanlin degil mi o senin, seni okila birakmamasi garip olurdu zaten
İyi geceler kuzum

iyi akşamlar kuzuu. Sen geldin ben kaçıyorum

tuh ya ikiniz de gidiyorsunuz
iyi geceler kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…