hhuuuhhuuu ben geLdiim
nihanım ya üzüldüm şimdi:26:
sen o kadar hazırlan,herşey isteme olacakmış gibi olsun ki son anda bomba patlasın
İnşallah baban fazla naz yapmaz canım ya, o böyle yapınca senin değerini anlasınlarda istiyo,hani bizde hemen verecek kız yok öyle gibisinden.
Naz konusu konuşulmuş, babam demişti kayınpedere ''oo biz hiç naz yapmadıkki'' demişti
yaptıklarını saysam,kalın bir roman yazarım herhalde,adınına ''Babanın nazı'' koyarım
kp hala anlatır,güleriz
Yani babalar herşeyi tam yerinde yapıyorum sanıyo ama karşıdan bakınca öyle komik oluyolar ki..
Üzülme
şimdi mayısa doğru düşünüyoruz düğünü de de yığılıp kalayım şuraya
öyle bişi varmı
edam iyi yaşa emi
hiç gülesim yoktu
Buarada yemeksiz 13000 ne öyle ya,çok geldi bana:44:
Keşke bizim buralarada gelse bu yemeksiz düğün adeti,masaların üzerinde örtü gorunmuyo yemeklerden:95:
gelen düğüne değil,tıkabasa karnını doyurmaya geliyo
--
Kızlar bu arada yemekli düğün işte nerden baksan 7 000-9 000 arası çıkıyo, kız taraf ve erkek taraf yarı yarıya ödüyo bunu, ama bizimkiler pahalı olucak diye menüye hep ucuz şeyler koymak istiyolar.
Ne yapsak beğenmiyo ailem,iyice parada kaldım
Şimdi bu akşam konuşmaya gelecekler,ne nasıl olacak,inşallah tatsızlık çıkmaz
Babam yüzlerine gülüyo,ardından neler söylüyo onlar için,halbuki çok iyi insanlar,herşeyin en güzeli olsun istiyolar o yüzden üçe beşe bakmıyolar.
Evlilik sürecinde ailemi tanıyamaz oldum:26:
hhuuuhhuuu ben geLdiim
nihanım ya üzüldüm şimdi:26:
sen o kadar hazırlan,herşey isteme olacakmış gibi olsun ki son anda bomba patlasın
İnşallah baban fazla naz yapmaz canım ya, o böyle yapınca senin değerini anlasınlarda istiyo,hani bizde hemen verecek kız yok öyle gibisinden.
Naz konusu konuşulmuş, babam demişti kayınpedere ''oo biz hiç naz yapmadıkki'' demişti
yaptıklarını saysam,kalın bir roman yazarım herhalde,adınına ''Babanın nazı'' koyarım
kp hala anlatır,güleriz
Yani babalar herşeyi tam yerinde yapıyorum sanıyo ama karşıdan bakınca öyle komik oluyolar ki..
Üzülme
şimdi mayısa doğru düşünüyoruz düğünü de de yığılıp kalayım şuraya
öyle bişi varmı
edam iyi yaşa emi
hiç gülesim yoktu
Buarada yemeksiz 13000 ne öyle ya,çok geldi bana:44:
Keşke bizim buralarada gelse bu yemeksiz düğün adeti,masaların üzerinde örtü gorunmuyo yemeklerden:95:
gelen düğüne değil,tıkabasa karnını doyurmaya geliyo
--
Kızlar bu arada yemekli düğün işte nerden baksan 7 000-9 000 arası çıkıyo, kız taraf ve erkek taraf yarı yarıya ödüyo bunu, ama bizimkiler pahalı olucak diye menüye hep ucuz şeyler koymak istiyolar.
Ne yapsak beğenmiyo ailem,iyice parada kaldım
Şimdi bu akşam konuşmaya gelecekler,ne nasıl olacak,inşallah tatsızlık çıkmaz
Babam yüzlerine gülüyo,ardından neler söylüyo onlar için,halbuki çok iyi insanlar,herşeyin en güzeli olsun istiyolar o yüzden üçe beşe bakmıyolar.
Evlilik sürecinde ailemi tanıyamaz oldum:26:
Tutkucum hoşgeldin...evet yaa öyle oldu işte, yüzüğümü takamadan döndüm... Yarimin boynu büküldü çok üzüldüNe hayaller kurmuşuz saf saf... Yıkıldı işte.Ne doğru dedin.. Onlar usulünce olsun diyor, usul böyleyse olmasın efendim ya usulü bizim gözyaşı dökmemiz mi Benim iyiliğimi istiyor babam evet anlıyorum ama ben buralarda bir başıma çok mu rahatım,çok mu mutluyum görmüyor mu bunu? Kesinlikle evlilik sürecinde aileler bir değişiyor, herkes ayrı bir şey diyor kimseye yaranılmıyor ve kimse ya bu iki genç insan ne düşünüyor, ne istiyor diye sormuyor.Sizin de Allah yardımcınız olsun, orada yemekli düğün uygunmuş yine, üstelik iki tarafta karşılıyormuş ne güzel. Orta yolu bulursunuz inşallah
oLmadı işte,yine konuşulamadı düğün,ev meseleleri
İnsanlar kalktılar,geldiler sırf konuşmak için,hatta akşam kayınpederim dedi ister siz gelin,ister biz gelelim, konuşulsun bu konular dedi.
Babamda söylene söylene davet etti..
Geldiler,onlar konuyu açıyor babam kapatmak için ne bahaneler uyduruyor
2 yaşında kuzenimide getirdiler,zaten yanımdan ayrılmıyo onunlamı uğraşsam, misafirleremi dikkat çevirsem, arada kaldım:26:
ev oldu kreş gibi, birşey konuşulamadı yine
Babam zaten gidiyor yine işe,ne zaman gelirde ne zaman konuşulur ki.
Ne duruma düşürdü insanları.
Gittiklerinde annemle gülüyolar, ''oLmadı yine işleri,konuşamadılar'' dediler:95:
babamda '' ben onları sadece kahve içmeye,öyle havadan sudan konuşmaya çağırdım'' dedi, halbuki akşam konuşulur demişti
İnsanda biraz utanma olur ya biraz, tanıyamıyorum ailemi
İyi aksamlar hepinize kizlar :)) haftanin ilk gunu ve tatil donusu baya zorlu gecti bugun eminim tum calisanlarinda oyle gecmistir am olsun cok sukur diyelim :)) sevdigimin askerligini nerede yapacagi aciklanacak son 4 gun Cuma gunu aciklaniyor dualarinizi eksik etmeyin kizlar yakin uzak farketmez rahat olsun hergun sesini duyayim yeter bana simdiden sardi stresi bizi kisa donem yapacak ama 5 ay nisanlim olmadan napicam bilmiyorum cunku o benim hem nisanlim hemde en iyi arkadasim( buraya sonradan katildim bu kadar samimi bi ortamda olmayi cok istedim gecmis yazilari okudum elimden geldigince; Nihan arkadasim, acikcasi konunun detayini bilmiyorum ama "kaderdasim" sen hic merak etme o babacigin seni oyle guzel verecek ki kendi elleriyle takacak o yuzugu parmaginiza.. Ben ve nisanlim bu donemde babamdan neler cektik bir bilsen senin babanin yaptigi yaninda hic kalir..sana eger yardimci olucaksa tek tavsiye arkadasim; sakin ol sabirli ol duani eksik etme sevdigine guveniyosan herseyiyle eminim raziyim diyosan arkanda dur asla vazgecme.. Biz sevdigimle o zamanlari kendimize sinav herhalde dedik sevgimiz sinaniyo dedik ve simdi 2 aya yakindir nisanliyim hemde alyansimi bana en kotu zamanlarimi yasatan babam kendi elleriyle takti.. Sakin karsina alma aileni sakin kirma kararli oldugunu goster emin ol yetiyor Allah yardimcin olsun
ailelermiz şu konular gelince sağır dilsiz oluyorlar durduk yere bizi üzüyorlar eninde sonundaa olacak bişeyi dahaaa uzatıppp çirkinleştiryolar .. babamda dün bana SANKİ ORA CENNET Dedi töve tövbe napim şimdi :) amannnnnnnnnnn offffffffffff tutkuu biz evlenicez onlarda ettikleriyle kalacaklar
İnsanlar kalktılar,geldiler sırf konuşmak için,hatta akşam kayınpederim dedi ister siz gelin,ister biz gelelim, konuşulsun bu konular dedi.
2 yaşında kuzenimide getirdiler,zaten yanımdan ayrılmıyo onunlamı uğraşsam, misafirleremi dikkat çevirsem, arada kaldım:26:
Gittiklerinde annemle gülüyolar, ''oLmadı yine işleri,konuşamadılar'' dediler:95:
babamda '' ben onları sadece kahve içmeye,öyle havadan sudan konuşmaya çağırdım'' dedi, halbuki akşam konuşulur demişti
Selam kizlar
askiinan baban vrrmiyomu seni. allah yardimcin olsun guzelim. ben olsam diretirim kimseyi takmam ama tabi oda senin baban. zor gercekten
İyi aksamlar hepinize kizlar :)) haftanin ilk gunu ve tatil donusu baya zorlu gecti bugun eminim tum calisanlarinda oyle gecmistir am olsun cok sukur diyelim :)) sevdigimin askerligini nerede yapacagi aciklanacak son 4 gun Cuma gunu aciklaniyor dualarinizi eksik etmeyin kizlar yakin uzak farketmez rahat olsun hergun sesini duyayim yeter bana simdiden sardi stresi bizi kisa donem yapacak ama 5 ay nisanlim olmadan napicam bilmiyorum cunku o benim hem nisanlim hemde en iyi arkadasim( buraya sonradan katildim bu kadar samimi bi ortamda olmayi cok istedim gecmis yazilari okudum elimden geldigince; Nihan arkadasim, acikcasi konunun detayini bilmiyorum ama "kaderdasim" sen hic merak etme o babacigin seni oyle guzel verecek ki kendi elleriyle takacak o yuzugu parmaginiza.. Ben ve nisanlim bu donemde babamdan neler cektik bir bilsen senin babanin yaptigi yaninda hic kalir..sana eger yardimci olucaksa tek tavsiye arkadasim; sakin ol sabirli ol duani eksik etme sevdigine guveniyosan herseyiyle eminim raziyim diyosan arkanda dur asla vazgecme.. Biz sevdigimle o zamanlari kendimize sinav herhalde dedik sevgimiz sinaniyo dedik ve simdi 2 aya yakindir nisanliyim hemde alyansimi bana en kotu zamanlarimi yasatan babam kendi elleriyle takti.. Sakin karsina alma aileni sakin kirma kararli oldugunu goster emin ol yetiyor Allah yardimcin olsun
Amaç naz yapmak sanırım...
Ben de babamı surat asar, konuşmaz gibi düşünmüştüm ama tam tersi. Gitti havaalanında karşıladı, otele götürdü, geldiklerinde aoartmanın girişinde bekledi. Konuştu falan. Kayınpeder beni istedi, babam bir şey demedi, dur biraz öyle hemen veremem dedi. 10 saniye sonra hayırlı olsun dedi. Buymuş nazı
Benim de annem fena işte, babamı da fişekleyip duruyor ya da söylemediği şeyi söylüyormuş gibi anlatıyor bana.
Geçecek bu dönemler ama hoş bir anı olarak hatırlanmayacak, keşke biraz daha açık fikirli olsalar.
Tutkucum baban neden böyle bir şey yaptı kiii. Niye babalar bunu yapıyor, niye çocuklaşıyorlar. Oysa onların dik durması lazım,onların yardımcı olması lazım. Baban sanırım benimki gibi seni evlendirmeye hazır değil, bu da her şeyi zorlaştırıyor. Allah yardımcımız olsun canım. Bir kere de siz gidin baban gitmeden belki konuşulur.
İyi akşamlar kızlarbayramda sohbete katılamadım ama sohbeti okudum genelde
Kimler burada
tukucum üzüldüm ya niye böyle yaptılar ki. Sen bi konuşsan babanla
İyi akşamlar kızlarbayramda sohbete katılamadım ama sohbeti okudum genelde
Kimler burada
hoş geldin dişimm
çok sevindim birden seni gördüğüme he
denedim canım, ''peh, zaman var daha,aceleyle olmuyor bilmem ne diyo,öyle değil bu işler diyo.
Abuk subuk saçmalıyo işte.
Bir yandanda onlar böyle yapıyolar ki bizde nasip olursa çocuklarımıza nasıl davranacağımızı biliyoruz.
Ne hissettiklerini rahatlıkla anlayabiliriz sanıyorum
Yeni yeni nesiller çok şanslı valla
neyse kızlar, yarın okul var, çıkayım ben
ha birdebabam taktı ya illa bize, ben neden okula sevdicekle gidiyomuşum.
Otobüsle gitseymişim ya..
Sevdicek her sabah işe gidiyo öylede böyle,benide bırakıyo.
Takacak şey yok,bunlara sarıyo
--
kendinize iyi bakın,tatLı uykularr
inşallah geçecek bu günler..
bir gün daha bitiyor
iyi akşamlar kuzuu. Sen geldin ben kaçıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?