Yok be ne rezil olcan. Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün
Öyle çok şükür, yoksa halimiz nasıl olurdu bilmemDua edin bana nolur nolacağız belli değil
Ben de bilsem sanki tanımıyor bi de edam ya.. Bildiği kişiler işte.
Sen naptın kuzum ya uzak kaldım ben tanışma olacakmış ayyyyyİsteme+ nişan filan ne olacak, kıyafetini aldın mı ne aldın, ne dağıtacaksıııın
hhuuuhhuuu ben geLdiim
nihanım ya üzüldüm şimdi:26:
sen o kadar hazırlan,herşey isteme olacakmış gibi olsun ki son anda bomba patlasın
İnşallah baban fazla naz yapmaz canım ya, o böyle yapınca senin değerini anlasınlarda istiyo,hani bizde hemen verecek kız yok öyle gibisinden.
Naz konusu konuşulmuş, babam demişti kayınpedere ''oo biz hiç naz yapmadıkki'' demişti
yaptıklarını saysam,kalın bir roman yazarım herhalde,adınına ''Babanın nazı'' koyarım
kp hala anlatır,güleriz
Yani babalar herşeyi tam yerinde yapıyorum sanıyo ama karşıdan bakınca öyle komik oluyolar ki..
Üzülme
şimdi mayısa doğru düşünüyoruz düğünü de de yığılıp kalayım şuraya
öyle bişi varmı
edam iyi yaşa emi
hiç gülesim yoktu
Buarada yemeksiz 13000 ne öyle ya,çok geldi bana:44:
Keşke bizim buralarada gelse bu yemeksiz düğün adeti,masaların üzerinde örtü gorunmuyo yemeklerden:95:
gelen düğüne değil,tıkabasa karnını doyurmaya geliyo
--
Kızlar bu arada yemekli düğün işte nerden baksan 7 000-9 000 arası çıkıyo, kız taraf ve erkek taraf yarı yarıya ödüyo bunu, ama bizimkiler pahalı olucak diye menüye hep ucuz şeyler koymak istiyolar.
Ne yapsak beğenmiyo ailem,iyice parada kaldım
Şimdi bu akşam konuşmaya gelecekler,ne nasıl olacak,inşallah tatsızlık çıkmaz
Babam yüzlerine gülüyo,ardından neler söylüyo onlar için,halbuki çok iyi insanlar,herşeyin en güzeli olsun istiyolar o yüzden üçe beşe bakmıyolar.
Evlilik sürecinde ailemi tanıyamaz oldum:26:
günaydın canım nasılsın
iyiyim canım okudum yazdıklarını yine kafan karman çorman olmuş.
Tanışmaya annesi babası gelmiycekmi
Ben takacak birseyler mutlaka bulurum
Gelecek canımöyle durmus dimi abi abla diyince hani onlar evli yuvaları ayrı diye ayrıca yazdım inşallah sevdigim,annesi,babası,ablası,eniştesi,abisi, yengesi( bebegi var 2 aylık belki gelemeyebilir) birde gelirse diger abisi :44:
Hazır hepsi geliyo isteyi versinler ya
kız aileleri öyle oluyo ya sonuçta kız vercekler ya hem kız verip hemde birsürü şeymi yapcaz moduna giriyolar galiba.Dimi yahee bak can sıkan baska konu ne yemek yapıcaz..bizimkiler misafire cok özenir hatta annem günler önceden düşünür ama iş buna gelince ne acelemiz var pazara daha cok var diyo :44:bana belli etmek mi istemiyo nedir
Sadece gecen konustugumuzda zorla agzından aldıklarım
Karar veremedigimiz corba
etli nohut yemegi
pirinç pilavı
Tavuk sote
Sarma
Salata
Börek
Bide ayrıca ben havuclu kabaklı yapılan salata varya ondan mı yapsak diyorum :44:
Çayın yanınada revani tatlısı..
Ameninnnokuyunca gözüme ne cok geldilerr nasıl sence menü :44:
kız aileleri öyle oluyo ya sonuçta kız vercekler ya hem kız verip hemde birsürü şeymi yapcaz moduna giriyolar galiba.
Bence menü gayet ideal çok felan değil. Çorba olarak mercimek daha risksiz sanki herkez içer.
Sarmayla böreği zaten ortaya koyarsın. Havuçlu kabaklalı salatayıda az bişey görüntü olsun diye yap istersen zaten normal salata yapcağın çok gerekli değil ama zengin gösterir sofrayı
acıktım ülennnn:125::125: ama ben rejimdeyim
Olabilir :44:
Sanırım öyle olacak dedigin gibi herkes sever..tavuklu corba yapıyoruz tavuk parcaları oluyo içinde tadıda güzel sunumuda üzerine sos gezdirince güzel oluyo ama menüyle uyduramadım :44:
Aynen öyle onlar zaten olmaazsada olmazbenim amacımda zengin olsun
Bende valladiyett hım güya bende diyetteyim ama dün pizza yedik sevdicekle :26:
tavuk sote var zate bide tavuk çorbası olurmu bilmedim.
pizzaaaaaa
Buaralar kimsecikler uğramıyo topiğe edacan farkındamısın
selam kızlarrrrrr napıyuosnuz
ohh sonunda yazdın iyi canım napıyım sıkılıyorum sen napıyosun ?
Merhaba gelin adayları
Neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?