2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Selam kizlar iyi geceler
oo tutku hanim nisanlin birakiyo okula ... ne guzel ozendim sana. benimkide binlerce km uzakta. bizde burda vize bekliyoruz. himmmm guzel guzel okuluna git. babana sasirdim ne guzel iste nisanlin sana goz kulak olur korur gerekirse. allah korusun basina bi sey gelse mesela yolda. otobuslerden iyidir yani seni birakmAsi. amaaaannn bu ebeveynlerde bi garip.

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr hadi dolsun taşsın bugün sohbetimiz
Yok be ne rezil olcan. Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün

Amin cümlemizi

He bide tanıdıkmı ona ragmen hee :44:Ama olsun kesinlikle olmaz dememiş kendince naza cekmiş tabi ne gerek varsa..zaten kararlar verilmiş usulen evet diyin gitsin
Evet kuzum kısaca özet geceyim
Sevdicek bayramın 3. günü yani perşembe geldi tanıstı olumlu gecti çok şükür
Babam o gün dedi gelsinler diye gün verdik işte bu pazar ailecek gelecekler abisi ablası falan inşallah Ardından biz gidicez 2 hafta sonra falan olur sanırım ve en sonda isteme+nişan inşallah
Elbise olarak tanışma için lacivert dizin hafif üzerinde 2-3 parmak kadar bir elbise aldım sade sadece belinde fiyonklu kemer var etegide bol bu arada kısa durmuyo hee bide sıfır kol birde babet
İsteme-nişan için aklımda hic uzun yokken burada boncugun ilk aklıma koymasıyla uzun aldım balık model hemide saks mavisibirde babet aldım yine nişanda ne dagıtıcam olayına gelince offf orası en cok can sıkan bölüm yani aslında kim gelecek bölümü evimiz malum kücük hadi sınırları zorlayıp toplam 30 kişi diyoruz ama bizimkilerin listeye bakarak 50 kişiyi geceriz :18:yok ona ayıp yok şuna ayıp olur...işin kötü tarafı anne tarafından ilk ben evlenicem kısmet olursa baba tarafımdanda kız olarak yine ilk evlenen benim yani iki tarafta ilk defa kız verecek bense o gün bana yardım edecek varlıklarıyla mutluluguma mutluluk katacak yakınlarımı istiyorum çokmu şey istiyorum gecen baba tarafı kuzenlerim dakka bir gol bir canımı sıktılar onlar gelirse kesin ben sinirli olurum istemiyorum ama ne haliniz varsa görün diycem bende sevdigimle anımı yasamama bakıcam ne diyim artık buna şükür tabi o ayrı işte bende o yüzden birsey dagıtmaktan iyice vazgectim yavas yavas hazırlamak istiyordum ama..bu arada fotografcılarla gittik konustuk yani aklımda olan 2 yerle..4 adet cektirmek istiyoruz ayrıca 1 resmide aileler için birer tane cogaltmak istiyoruz..bi fotografcı tane 20 dedi cogaltma 5 ama klasik stüdyo cekimleri olan bir resim gösterdi örnek olarak :44:digeri 30+ cogaltma basına +10 istedi büyütmek istersende +40 tl demişti sanırım :44rada en cok dügün fotograflarımızı cektirmek istiyorum dış cekim gibi olur stüdyo cekimleri :44:ama nişanda tane bası olunca nasıl olur anlamadım 2 tane farklı stüdyo var secimi siz yapıyorsunuz dedi vee 1 ay önceden randevü alın dedi :44:böyle işte gönlüm daha çok 2. de ama tekrar gidicem oraya :44:birde kuaför meselesi var büyük nişan yapmıyorum ki kuaföre bahşiş bırakayım :44: nişan bası olarak gitmek istemiyorum ama bu sefer gidecegim yer her zaman gittigim kuaför ( kına ve dügün için ona gitmem ama nişanda gideyim dedim off onuda bilmiyorum) önemli bir günüm var dicem makyaj önemli benim için olabildigince sade olmalı abartmasın az sürsün yeter çok makyaj yapınca gözüme çok komik oluyo gözüm sanki kapkara içine çökmüş oluyo birde nihanım düşüncelerim bitmiyo elbiseyi nerede giyicem balık model ve alt tarafı hafif kabarık o yüzden kuaförde giyemem diyorum fotografcılarda varmıdır giyinmek için yer? ayrıca ayrıcaaa sevdigim özel aracla buraya gelmesi 1-1.5 saat sürer tek gelirse arkadasıyla gelir ve ben 3 de kuaförden cıksam fotografcıya gitsek sevdigim evine geri dönse ailesini alıp tekrar gelse saat 6-7 olur benim makyaj ve sac bozulur mu :44: yada nasıl yapabiliriz bunu ? (misafirler gelince gidemeyiz bosa zaman kaybı olur :44:)offf kısacık anlatayım dedim yine düştü çenem

kız ne bileyim ayrıca pis diye okudum bende kendime baya güldüm
Kuzum Rabbimin bizi utandırmasın inşallah biz nisan yada mayıs ayında istiyoruz inşallah hatta daha erken istiyoruz ama hem kıs hemde zaman yetersiz kalırmı diye düşünüyoruz :44:dur ama bişey olmasın sana

iyiyim canım okudum yazdıklarını yine kafan karman çorman olmuş.
Tanışmaya annesi babası gelmiycekmi

Ben takacak birseyler mutlaka bulurum
Gelecek canım öyle durmus dimi abi abla diyince hani onlar evli yuvaları ayrı diye ayrıca yazdım inşallah sevdigim,annesi,babası,ablası,eniştesi,abisi, yengesi( bebegi var 2 aylık belki gelemeyebilir) birde gelirse diger abisi :44:

Hazır hepsi geliyo isteyi versinler ya

Hazır hepsi geliyo isteyi versinler ya

Dimi ya hee bak can sıkan baska konu ne yemek yapıcaz..bizimkiler misafire cok özenir hatta annem günler önceden düşünür ama iş buna gelince ne acelemiz var pazara daha cok var diyo :44:bana belli etmek mi istemiyo nedir
Sadece gecen konustugumuzda zorla agzından aldıklarım
Karar veremedigimiz corba
etli nohut yemegi
pirinç pilavı
Tavuk sote
Sarma
Salata
Börek
Bide ayrıca ben havuclu kabaklı yapılan salata varya ondan mı yapsak diyorum :44:
Çayın yanınada revani tatlısı..
Ameninnn okuyunca gözüme ne cok geldilerr nasıl sence menü :44:

kız aileleri öyle oluyo ya sonuçta kız vercekler ya hem kız verip hemde birsürü şeymi yapcaz moduna giriyolar galiba.
Bence menü gayet ideal çok felan değil. Çorba olarak mercimek daha risksiz sanki herkez içer.
Sarmayla böreği zaten ortaya koyarsın. Havuçlu kabaklalı salatayıda az bişey görüntü olsun diye yap istersen zaten normal salata yapcağın çok gerekli değil ama zengin gösterir sofrayı
acıktım ülennnn:125::125: ama ben rejimdeyim

Olabilir :44:
Sanırım öyle olacak dedigin gibi herkes sever..tavuklu corba yapıyoruz tavuk parcaları oluyo içinde tadıda güzel sunumuda üzerine sos gezdirince güzel oluyo ama menüyle uyduramadım :44:
Aynen öyle onlar zaten olmaazsada olmaz benim amacımda zengin olsun
Bende valla diyett hım güya bende diyetteyim ama dün pizza yedik sevdicekle :26:

Son düzenleme:

tavuk sote var zate bide tavuk çorbası olurmu bilmedim.
pizzaaaaaa
Buaralar kimsecikler uğramıyo topiğe edacan farkındamısın

tavuk sote var zate bide tavuk çorbası olurmu bilmedim.
pizzaaaaaa
Buaralar kimsecikler uğramıyo topiğe edacan farkındamısın

Dimi oda var tamam vazgectim

Bende anlamıyorum canım bizim topigi bi ara bakıyosun o kadar hızlı ilerliyoki cevap yetiştiremiyosun ve şuan oldugu gibi bi arada in cin top oynuyo :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…