- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
Merhaba
Can sıkıntısı sessiz ıssız buralar
Edacım senin de nişan tarihin belli olmuş. stickerını yeni farkettim de. :)
Hayırlı uğurlu olsun.
Ben daha bir girişimde bulunmadım.
Ama hatıra olarak stüdyodada olsa bir düzgün fotoğraf çektirmeye karar verdim.
Nişan pastamı belirledim sayılır. 1 hafta önce siparişini vericem.
Onun dışında bir şey yapmadım daha. Elbise bakmaya başlamadım.
Hoşbulduk canımcım nasılsınhosgeldinnn
Hoş geldin canım.
Canım aklımızdaki tarih o inşallah belki 1 hafta sonrada olabilir ama geri sayım mutlu ediyor diye yaptım
Sende istemiyordun benim gibi ama kararımız iyi oldu sanırım..Tamam arkadas cekecek ama dedim yinede düzgün poz olsun dedigin gibi..
Ne kadar güzel canım bende begenmiştim ama baska yere sorucam tanıdık daha uygun yaparsa ona yaptırırım sanırım..
Başla canım elbiseni ayakkabını al rahatla
Bohca falan olacakmı
Daha alyanslar varr 18 gün kalmıs
İnşallah ilk gördüklerin içine hep sinerde çok kafa yormadan bitirirsin alışverişi
Hoşbulduk canımcım nasılsın
Hoşbulduk canım keyifler nasıl
Hoşbulduk canımcım nasılsın
Hoşbulduk canım keyifler nasıl
Oh o zaman cok güzelSağol canım.
Yarın elbise bakarız dedi annem. genelde bu tarz işlerde bir kere de beğenir alırım.
Gene öyle olacağını düşünüyorum.
Sandık için de nişandan 1 hafta önce alışveriş edicez inşallah. kayınvalidem ben annem ve müstakbel nişanlım.
2 günde hallederiz diye düşünüyorum.
Aslında kağıt kalem alıp elime liste yapsam iyi olacak. :)
yardıma geleyim mi
İyiyim canım sen nasılsın
Oh o zaman cok güzel
İnşallah canım..
Ooo siz toplucaymısben sevdigimi alıp gidicem hatta bir iki kücük parca aldık yavas yavas
Ben yaptım liste annem görse konusmaya baslar yine bohca öyle olmaz diye :26:
İyim bende canım çok az kalmış nişanına heyecan durumları nasıl sorunsuz halledilir herşey inşallahiyiyiz canım teşekkürler. senin keyifller nasıl?
Oh o zaman cok güzel
İnşallah canım..
Ooo siz toplucaymısben sevdigimi alıp gidicem hatta bir iki kücük parca aldık yavas yavas
Ben yaptım liste annem görse konusmaya baslar yine bohca öyle olmaz diye :26:
GEL CANIM GEL AMA BİTMEZ İŞLER YA 1 HAFTATLIK TATİLİN ARDINDAN ÇOK KÖTÜ OLDU
çok uykum var gözlerim kapanıyor ya
neler var o bohçada canım banada lazı o liste :)
İyim bende canım çok az kalmış nişanına heyecan durumları nasıl sorunsuz halledilir herşey inşallah
inşallah canım.
Valla güzel duygular var içimde ama daha girişime başlamadığım için heyecan yok ama başladık mı nişan alışverişine heyecan da başlar herhalde. :)
Selam kizlar
yeni nisaNlanicak olalara hayirli olsun diyorum. Ayy bizde bi kavusup alisveris yapsaydik. yani gitmeden once yaparz artik. ah bi evlenseydik bekliycez bakalim az kaldi
Bohca evet canım en büyük sorunum canta ve cüzdan ( bu ikisini bi türlü begenmiyorumİyim bende canım çok az kalmış nişanına heyecan durumları nasıl sorunsuz halledilir herşey inşallah
Bende iyim canım bohçayamı başladın bakıyım nasıl gidiyor hazırlıklar
Hem sandık listedi hem de yapılacaklar listesi ayarlıyalım. :)
Siz de kaç kişi olcak nişanda canım kısmetse?
inşallah canım.
Valla güzel duygular var içimde ama daha girişime başlamadığım için heyecan yok ama başladık mı nişan alışverişine heyecan da başlar herhalde. :)
Bohca evet canım en büyük sorunum canta ve cüzdan ( bu ikisini bi türlü begenmiyorum)bakalım nasıl birsey cıkacak
Bohca evet canım en büyük sorunum canta ve cüzdan ( bu ikisini bi türlü begenmiyorum)bakalım nasıl birsey cıkacak
Haklısın canım ayarlamak lazım :44:bizde orası ayrı sorun işte..evimiz kücük sürekli söyledigim gibi ben en fazla 30 olalım sıkısırız falan idare ederiz dedim ama bizimkiler ya kimse gelmesin ya şuda gelsin bunada ayıp demeye basladı böyle giderse 50 kişi olsak yine iyibide damat tarafı en fazla 10 kişi gelsinmiş cünkü sadece biz 25-30 kişi olurmuşuz olduu :44:15+15 diyorum ama kesin gececek..şimdiden baba tarafım basladı bizi cagırmayacakmısın vs kırılmalara aile arası ahh ahh sizin kac kişi olur canım ev gecniş mi?
Başlar canım başlar tabiki nişan yapmıycaz bizde ama söz heyecanını merak etmiyor degilimbende hani kalpten gitcek gibiyim o gün
Begenirsin canım aslında çanta cüzdan daha basit geldi gözüme nedense çabuk begenilcek birşey ama sen heyecandanmı begenemiyorsun acaba
Başlar canım başlar tabiki nişan yapmıycaz bizde ama söz heyecanını merak etmiyor degilimbende hani kalpten gitcek gibiyim o gün
Begenirsin canım aslında çanta cüzdan daha basit geldi gözüme nedense çabuk begenilcek birşey ama sen heyecandanmı begenemiyorsun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?