2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İlk fırsatta dene ozaman canım. Ama düğün tarihini yakın birşey söyleki ilgilensinler seninle
ilgi alaka çok allaha şükürde bizim problemimiz o izmitte ben sivasda babam da öyle bırakmıyor zaten babam neye bırakıyorki ailesiyle yıllara dayanan dostlukları olduğu halde babam ailesini sevdiği halde beni haps etmiş resmen bakalımmm 3 4 ay sonra denerimmm zaten kına mazemelermi hediye vs. aralıkda alcaz geriye bi işde gelinlk dmatlık kalıcak en önmli şey

bir süprizmi düşünüyor bilemedim ama görünşe aldanırsakk kızmakda çok haklısın

ya belki biraz sert bi eleştiri olcak ama kusura bakma senin herifte hiç çalışmaya heves yok yüzüğü geçtim evlenecen be adam git bi iş bul bi birikim yap... benimki işten çıkartıldı beni istedikten kısa süre sonra oturup ağladıydı şimdi ben senin ailenin yüzüne nasıl bakarım ne yüzle isticem seni diye.. azcık emek vermek zorunda sana nasıl bakacak hanımı olduğunda yada ilerde çoluk çocuk olacak sen mi çalışıp bakçan hem çocuğuna hem kocana.. o zamana daha çok var dememeli çalışcaksa şimdi çalışmalı şimdi birikim yapmalı ilerde herşey daha zor olacak...

Gelinlikçiler için dedim canım ben önümüzdeki sene diyince pek ilgilenmiyorlar çünkü.
Babalar böyle malesef sabret çok birşey kalmadı şurda bir süre sonra izin derdi kalmayacak

Gelinlikçiler için dedim canım ben önümüzdeki sene diyince pek ilgilenmiyorlar çünkü.
Babalar böyle malesef sabret çok birşey kalmadı şurda bir süre sonra izin derdi kalmayacak

üfüfüfüfüf moralmanım bozuldu yine sabır taşı oldum yıllardır babam sayesinde sonunda yüzüm gülecek inşallh

evet canım okudum yazılarını.. ben yerinde olsam alırdım ailemi karşıma düzgünce konuşurdum hem nişanlının ailesinin örf ve adetlerine hemde size göre birşeyler düşün ve herkesle otur sakince konuş bu kına gecesi senin hayatta yalnızca bir kez yaşayacağın bir gece ve neden sen dışında herkes karar veriyor? inan çok haklısın Allahıma bin şükür nişanlımın ailesinden yana sıkıntı çekmedim şimdiye kadar nişanlım tek çocuk ve ailesi ellerinden gelenin fazlasını yapıyolar bana ve aileme ama bu olaylarda kendi ailemden çok çektim onları tanıyamadım resmen.. dua ediyorum bol bol her güzel şeyin bi bedeli vardır diyorum napalım en büyük derdimiz bu şekilde olsun bunada şükür

anamm sen buralara gelin mi gelcen kocaeliden slmlar

dişiim üzülme

erkek işte,düşüncesizlik denince ilk sırada onlar gelmezmi.
Açık,açık söyle başka türlü anlamaz. Yüzsüzlük olur diyede düşünme, senin olay tam bebeğe oyuncağı gösterip,gösterip vermemek gibi olmuş.

Ya şakayla karışık söyle,yada ne kadar kırıldığını,gücendiğini anlayacağı şekilde söyle.
Ha söyledikten sonra yüzüğü almaya götürürse,ordada sıra sende olur,dilediğin kadar naz yap yani

Ama tutma içinde, erkeklere açık açık söylemezsen inan bana hiç birşeyin farkında olmazlar.

Ben olsam böyle yapardım canım,yinede sen bilirsin.

Kızların en zayıf noktası ki bu yüzük meselesi,sevdiğin adamın yüzüğünü taşımak çok başka bişi,duygularınla oynamış
:26:

İnşallah düzelecek herşey kuzum,sıkma canını o kadar

arkadaşıma katılıyorum aslında ilişkilerimize bakınca 7 ay olmuş en azıdan açıklama yapabilrdi sen sormadan bu böyle azına bal çalıp bırakmak gibi olmuş seni heveslendirp bırakmış .. benim nişanlımda okuulu bitince ne iş olursa olsun hemen çalışmaya koyuldu ve 1 hafta beni deli etti iş bulamadı diye ona bekle sabret demekten boğazım kurudu .. sonra ben bişey beğensem ahım şahım şeyler beğenmem ama ilgilenmiyomuş gibi yapıp kısa sürede halleder yada neden yapamadını açıklar ben o açıkladığı zamanlarda dahada mutlu olurum önmli olan düşünmek çünkü çabalamak ..ben o alsın diye göstermedim halde onu kayıt etmesi mutluluk verici tabi . biraz detaylı düşünmek lazım ve al karşına konuş derim

Son düzenleme:

ah ah neler yapmadımki nafile inadı inat benim ailenin tek umudum ablalarımın ikna etmesiydi onlar daha beter çıktı.. bazen benim evlenmemi istemediklerini düşünüyorum çünkü gerçekten çok acayip baskı var üstümde.. bi kavgada yatak odamı alırken etcez daha şimdiden renk verdiler onada.. insan el dediği insandan daha çok ilgi görüpte ailesinden bu tavırları görünce çok kötü oluyor ya nişanlımın aileside aynı senin dediğin gibi o kadar iyiler bi dediğimi iki etmiyorlar ben ne istiyorsam yapıyorlar hatta nişanlıma bile laf düşürtmüyorlar zaman zaman ama gelgelelim benim ailem sen karışamazsın diyor gerçekten tanıyamıyorum bende etrafımda görür inanmazdım ama oluyormuş asıl büyük problem kendi ailemizde çıkıyormuş... bende çok dua ediyorum rabbim hayırlısıyla şu işi bi sonuna erdirse mutlu huzurlu yuvamızı kursak bu günleride unutsak.. herşey çok güzel olacak inşallah o zaman..

evet evet evett olur valla süper olur ben 7 ay sonra ordayımmm 2 ay sonra falan buluşuruz çay içeriz tanışırız falan çok güzel olur ya

madem 7 ay sora burdasın itiraz yok benimle alışverişe gelirsin ona göre tam telaşımın olduğu zamanlar olcak iyi bari peşime sürüklicek birini buldum

şimdii ben çıkyıorummm sabahları erken uyanıyorum çalışmıyorum ama çalışan beyi uyandıryorum daha nolsn hepinize kocamannn öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iyi geceler kızlarrrr sevdiceklerinizi rüyanızda görünnnnnn

sanada iyi geceler tatlım rüya kesmez tez vakitte yanında gör sevdiceğini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…