İlk fırsatta dene ozaman canım. Ama düğün tarihini yakın birşey söyleki ilgilensinler seninle
Meraba kızlar bi konu hakkında yorum istiyorum
Tam tamına 7 ay önce sevgilimle kuyumcu gezdik yüzük baktık ve ben bir yüzük beğendim, sevgilimin durumu yok diye pırlanta istemedim swarowski taşından tek taş beğendim 350 lira
7 aydır almadı yüzüğüya madem almayacaksın niye bana yuzuk seçtirdin be adam
Beğendiğim yüzüğün şeklini şemalini unuttum ya artık
Adamın yaptığı ayıp değil mi kızlar siz ne düşünüyorsunuz :44:
Arada hatırlatıyorum ama yüzsüzlük oluyor böyle de
Ya insan 7 ayda 350 lira biriktiremez mi kızlar Allah aşkına
calismiyor ya su ana kadar coktan is bulabilirdi yani okula gitmiyor devam zorunlulugu yok bos yani asgari ucretle calisabilirdi bugune kadar
Onune bir cok is cikti garsonluk, kasiyerlik vs ama degerlendiremedi gitmedi ise
Yuzuk diyince ben bu sefer amma yuzuk diye tutturdun diyor beni anlamiyor
Ya pirlantadan vazgectim 350 liralik bi yuzugu de haketmiyor muyum artik
ilgi alaka çok allaha şükürde bizim problemimiz o izmitte ben sivasda babam da öyle bırakmıyor zaten babam neye bırakıyorki ailesiyle yıllara dayanan dostlukları olduğu halde babam ailesini sevdiği halde beni haps etmiş resmen bakalımmm 3 4 ay sonra denerimmm zaten kına mazemelermi hediye vs. aralıkda alcaz geriye bi işde gelinlk dmatlık kalıcak en önmli şey
Gelinlikçiler için dedim canım ben önümüzdeki sene diyince pek ilgilenmiyorlar çünkü.
Babalar böyle malesef sabret çok birşey kalmadı şurda bir süre sonra izin derdi kalmayacak
amin canım aynı düşüncelerle erken yaptık nişanı rahat görüşürüz ederiz diye ki öylede oldu çok rahatız ama bişi diyimmi düğün tarihi belli oldumuda ayrı bi sıkıntı oluyo bide böyle geniş bi zaman varsa dahada büyük sıkıntı her kafada ayrı ses.. daha sabah konuşuyorduk burda ailemle problem yaşıyorum kınam konusunda herşey bi karman çorman en çokta aileyle problem yaşanıyormuş bunu gördüminsan artık bi an evvel olsun bitsin istiyor herşeyi keşke diyorum herşey bianda olsa bitsede bütün bunların yaşanmaya fırsatı dahi olmasa oldu bittiye gelse..
belki bunlar tatlı heycanlar diyeceksiniz hatunlar ama inanın bu tatlının bazı yerlerine isot karıştırmışlar sanki zehir gibi acı veriyor zaman zaman.. herşeye rağmen sevdiğine bi adım daha yaklaşmış olmakta ayrı bi güzel tabi.. rabbim herkesi sevdiğine sorunsuz kavuştursun inşallah...
ilgi alaka çok allaha şükürde bizim problemimiz o izmitte ben sivasda babam da öyle bırakmıyor zaten babam neye bırakıyorki ailesiyle yıllara dayanan dostlukları olduğu halde babam ailesini sevdiği halde beni haps etmiş resmen bakalımmm 3 4 ay sonra denerimmm zaten kına mazemelermi hediye vs. aralıkda alcaz geriye bi işde gelinlk dmatlık kalıcak en önmli şey
Meraba kızlar bi konu hakkında yorum istiyorum
Tam tamına 7 ay önce sevgilimle kuyumcu gezdik yüzük baktık ve ben bir yüzük beğendim, sevgilimin durumu yok diye pırlanta istemedim swarowski taşından tek taş beğendim 350 lira
7 aydır almadı yüzüğüya madem almayacaksın niye bana yuzuk seçtirdin be adam
Beğendiğim yüzüğün şeklini şemalini unuttum ya artık
Adamın yaptığı ayıp değil mi kızlar siz ne düşünüyorsunuz :44:
Arada hatırlatıyorum ama yüzsüzlük oluyor böyle de
Ya insan 7 ayda 350 lira biriktiremez mi kızlar Allah aşkına
üfüfüfüfüf moralmanım bozuldu yinesabır taşı oldum yıllardır babam sayesinde sonunda yüzüm gülecek inşallh
ya belki biraz sert bi eleştiri olcak ama kusura bakma senin herifte hiç çalışmaya heves yok yüzüğü geçtim evlenecen be adam git bi iş bul bi birikim yap... benimki işten çıkartıldı beni istedikten kısa süre sonra oturup ağladıydı şimdi ben senin ailenin yüzüne nasıl bakarım ne yüzle isticem seni diye.. azcık emek vermek zorunda sana nasıl bakacak hanımı olduğunda yada ilerde çoluk çocuk olacak sen mi çalışıp bakçan hem çocuğuna hem kocana.. o zamana daha çok var dememeli çalışcaksa şimdi çalışmalı şimdi birikim yapmalı ilerde herşey daha zor olacak...
anamm sen buralara gelin mi gelcenkocaeliden slmlar
evet canım okudum yazılarını.. ben yerinde olsam alırdım ailemi karşıma düzgünce konuşurdum hem nişanlının ailesinin örf ve adetlerine hemde size göre birşeyler düşün ve herkesle otur sakince konuş bu kına gecesi senin hayatta yalnızca bir kez yaşayacağın bir gece ve neden sen dışında herkes karar veriyor? inan çok haklısın Allahıma bin şükür nişanlımın ailesinden yana sıkıntı çekmedim şimdiye kadar nişanlım tek çocuk ve ailesi ellerinden gelenin fazlasını yapıyolar bana ve aileme ama bu olaylarda kendi ailemden çok çektim onları tanıyamadım resmen.. dua ediyorum bol bol her güzel şeyin bi bedeli vardır diyorum napalım en büyük derdimiz bu şekilde olsun bunada şükür
ayyyyyy sendemi ordasınnn oraya gidince birgün yakın olan kızlar toplanalım tanışalım nedersinizzzzzz
olur valla :) gezmeklere gideriz geliriz eşlerimizle beraber birbirimize belkim he?
evet evet evett olur valla süper olurben 7 ay sonra ordayımmm 2 ay sonra falan buluşuruz çay içeriz tanışırız falan çok güzel olur ya
madem 7 ay sora burdasın itiraz yok benimle alışverişe gelirsin ona göretam telaşımın olduğu zamanlar olcak iyi bari peşime sürüklicek birini buldum
düğn alışverişimiiiiiiiiiii valla tam sürüklenecek insanıda buldun en sevdiğim şeydir
şimdii ben çıkyıorummm sabahları erken uyanıyorumçalışmıyorum ama çalışan beyi uyandıryorum daha nolsn hepinize kocamannn öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iyi geceler kızlarrrr sevdiceklerinizi rüyanızda görünnnnnn
ooo süper süper harika oldu bubak çekilmez derecede kararsızımdır he ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?