2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

inşallah izin verir canım
İyi akşamlar kızlarrr

iyi akşamlar canım

Nasılsınız kızlarr gelinlik konusu açılmış Geçtiğimiz haftalarda ilk defa denedim insan kendini gerçekten prenses gibi hissediyor

ayyy bende denemek istiyorum.. çok hevesim var ama hiç fırsatım olmadı nişanlımda erzurumda şimdi haftasonu döncek bi götürsemmi ki bakmaya

Nasılsınız kızlarr gelinlik konusu açılmış Geçtiğimiz haftalarda ilk defa denedim insan kendini gerçekten prenses gibi hissediyor

ayy denedinmiiiii muhteşem bir duygu olmalııı dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ahhhhhhhhhhh hayallerrrrrrrrrrr

Aminnn hepimizi sorunsuz sıkıntısız inşallah.. aynen bende öyle düşünüyorum.. şimdiki aklım olsaydı inan askerden gelmesini beklerdim nişanlanmak için ben nişanlanırsak ailem bilirse bi nebze rahat olacağımı düşündüm fakat tamamen yanılmışım aksine işler daha da çorba oluyomuş allah sana da sabır versin canım benim en azından düğün tarihin belli ve geri sayım başlamış sayılı gün çabuk geçer..

ayyy bende denemek istiyorum.. çok hevesim var ama hiç fırsatım olmadı nişanlımda erzurumda şimdi haftasonu döncek bi götürsemmi ki bakmaya
Götür götür gözleri ışıldasın sevdiceğinin
ayy denedinmiiiii muhteşem bir duygu olmalııı dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ahhhhhhhhhhh hayallerrrrrrrrrrr

Evet canım gerçekten mükemmelll duygusallaşıyor insan nedense

Meraba kızlar bi konu hakkında yorum istiyorum

Tam tamına 7 ay önce sevgilimle kuyumcu gezdik yüzük baktık ve ben bir yüzük beğendim, sevgilimin durumu yok diye pırlanta istemedim swarowski taşından tek taş beğendim 350 lira

7 aydır almadı yüzüğü ya madem almayacaksın niye bana yuzuk seçtirdin be adam
Beğendiğim yüzüğün şeklini şemalini unuttum ya artık

Adamın yaptığı ayıp değil mi kızlar siz ne düşünüyorsunuz :44:
Arada hatırlatıyorum ama yüzsüzlük oluyor böyle de

Ya insan 7 ayda 350 lira biriktiremez mi kızlar Allah aşkına

bende isityorumm bende bende bendeeeee
İlk fırsatta dene ozaman canım. Ama düğün tarihini yakın birşey söyleki ilgilensinler seninle
Canım haklısın ama malesef erkekler böyle. Bizim kadar ince düşünemiyor, şimdi sorsan ona bir sürü bahanesi vardır.
Çalışıyormu erkek arkadaşın ?

amin canım aynı düşüncelerle erken yaptık nişanı rahat görüşürüz ederiz diye ki öylede oldu çok rahatız ama bişi diyimmi düğün tarihi belli oldumuda ayrı bi sıkıntı oluyo bide böyle geniş bi zaman varsa dahada büyük sıkıntı her kafada ayrı ses.. daha sabah konuşuyorduk burda ailemle problem yaşıyorum kınam konusunda herşey bi karman çorman en çokta aileyle problem yaşanıyormuş bunu gördüm insan artık bi an evvel olsun bitsin istiyor herşeyi keşke diyorum herşey bianda olsa bitsede bütün bunların yaşanmaya fırsatı dahi olmasa oldu bittiye gelse..

belki bunlar tatlı heycanlar diyeceksiniz hatunlar ama inanın bu tatlının bazı yerlerine isot karıştırmışlar sanki zehir gibi acı veriyor zaman zaman.. herşeye rağmen sevdiğine bi adım daha yaklaşmış olmakta ayrı bi güzel tabi.. rabbim herkesi sevdiğine sorunsuz kavuştursun inşallah...

calismiyor ya su ana kadar coktan is bulabilirdi yani okula gitmiyor devam zorunlulugu yok bos yani asgari ucretle calisabilirdi bugune kadar

Onune bir cok is cikti garsonluk, kasiyerlik vs ama degerlendiremedi gitmedi ise
Yuzuk diyince ben bu sefer amma yuzuk diye tutturdun diyor beni anlamiyor

Ya pirlantadan vazgectim 350 liralik bi yuzugu de haketmiyor muyum artik

Haketmiyomuyum diye düşünme bence. Dedim ya bizim kadar ince düşünmüyorlar malesef. Bence sen açma konusunu bir süre evlilikle ilgili birşey söylediğinde önce teklifi alayım dersin yüzüksüz teklif olmaz zaten

Canım öyle düşünüp kendi harap etme boşyere. Aklında bişeyler vardır belki bilmemeyiz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…