İyi akşamlar kızlarrr
inşallah izin verir canımaynen belli olmuyo ama en azından tarzımız belli ne aradımızı biliyoruzz dimiieğerrr 1 ay sonra babam nişanlımın abisinin düğüne yollarsa benii 1 ay sonra denerimm ufak bir kaçamakla eğer yollamazsa o ayrı dert yıkılıcam o zamanda taaaaa martın son haftaları
İyi akşamlar kızlarrr
iyi akşamlar :)
inşallah izin verir canım
iyi akşamlar canım
inşallah izin verir canım
iyi akşamlar canım
iyi akşamlar :)
Nasılsınız kızlarr gelinlik konusu açılmışGeçtiğimiz haftalarda ilk defa denedim insan kendini gerçekten prenses gibi hissediyor
Nasılsınız kızlarr gelinlik konusu açılmışGeçtiğimiz haftalarda ilk defa denedim insan kendini gerçekten prenses gibi hissediyor
umarımm verir canım bende 4 gözle azından çıkacak cümleye bakıyorum şua yarı olumlu yarı olumsuz
iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr
ay ben daha hiç demedim. Heycanla bekliyorum deniyceğim zamanı
ah ne kadar haklısınız... şimdiki aklım olsa nikahımdan iki gün önce nişanlanırdımbi senedir çekiyorum daha bi sene daha çekcem.. tabi güzel taraflarıda var ama genede çok ağır bi dönem nişanlılık.. rabbim tez zamanda kavuştursun sevdiğinizle :)
Götür götür gözleri ışıldasın sevdiceğininayyy bende denemek istiyorum.. çok hevesim var ama hiç fırsatım olmadı nişanlımda erzurumda şimdi haftasonu döncek bi götürsemmi ki bakmaya
ayy denedinmiiiii muhteşem bir duygu olmalııı dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ahhhhhhhhhhh hayallerrrrrrrrrrr
ay zaten bu topikteki kızların babacıkları hep bi naz içindeler valla. Bin dereden su getiriyolar gelinciklere
İlk fırsatta dene ozaman canım. Ama düğün tarihini yakın birşey söyleki ilgilensinler seninlebende isityorumm bende bende bendeeeee
Canım haklısın ama malesef erkekler böyle. Bizim kadar ince düşünemiyor, şimdi sorsan ona bir sürü bahanesi vardır.Meraba kızlar bi konu hakkında yorum istiyorum
Tam tamına 7 ay önce sevgilimle kuyumcu gezdik yüzük baktık ve ben bir yüzük beğendim, sevgilimin durumu yok diye pırlanta istemedim swarowski taşından tek taş beğendim 350 lira
7 aydır almadı yüzüğüya madem almayacaksın niye bana yuzuk seçtirdin be adam
Beğendiğim yüzüğün şeklini şemalini unuttum ya artık
Adamın yaptığı ayıp değil mi kızlar siz ne düşünüyorsunuz :44:
Arada hatırlatıyorum ama yüzsüzlük oluyor böyle de
Ya insan 7 ayda 350 lira biriktiremez mi kızlar Allah aşkına
Aminnn hepimizi sorunsuz sıkıntısız inşallah.. aynen bende öyle düşünüyorum.. şimdiki aklım olsaydı inan askerden gelmesini beklerdim nişanlanmak için ben nişanlanırsak ailem bilirse bi nebze rahat olacağımı düşündüm fakat tamamen yanılmışım aksine işler daha da çorba oluyomuşallah sana da sabır versin canım benim en azından düğün tarihin belli ve geri sayım başlamış sayılı gün çabuk geçer..
İlk fırsatta dene ozaman canım. Ama düğün tarihini yakın birşey söyleki ilgilensinler seninle
Canım haklısın ama malesef erkekler böyle. Bizim kadar ince düşünemiyor, şimdi sorsan ona bir sürü bahanesi vardır.
Çalışıyormu erkek arkadaşın ?
calismiyor ya su ana kadar coktan is bulabilirdi yani okula gitmiyor devam zorunlulugu yok bos yani asgari ucretle calisabilirdi bugune kadar
Onune bir cok is cikti garsonluk, kasiyerlik vs ama degerlendiremedi gitmedi ise
Yuzuk diyince ben bu sefer amma yuzuk diye tutturdun diyor beni anlamiyor
Ya pirlantadan vazgectim 350 liralik bi yuzugu de haketmiyor muyum artik
calismiyor ya su ana kadar coktan is bulabilirdi yani okula gitmiyor devam zorunlulugu yok bos yani asgari ucretle calisabilirdi bugune kadar
Onune bir cok is cikti garsonluk, kasiyerlik vs ama degerlendiremedi gitmedi ise
Yuzuk diyince ben bu sefer amma yuzuk diye tutturdun diyor beni anlamiyor
Ya pirlantadan vazgectim 350 liralik bi yuzugu de haketmiyor muyum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?