2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Yıkamak evet biraz üşendiriyor insanı öyle yıkayıp koysamda çıkardıgımda tekrar yıkamak isterim sanki durunca pislenecekmiş gibi gelir

Son düzenleme:

ben de 2013 gelinlerinin topigini okuorum hep
En iyisi evlenince aylik yemek listesi filan hazirlamak

Ya eskiler konusmazmis ama simdi devir degisti yani napacaksin insanlar soru sorunca cevao vermeyecek misin oylesi daha ayip olur hem, hem onlar soruyormus sen o yuzden anlatiyormussun

Senin sevgilin askerlik yapmis miydi canim aradan cikardiniz mi askerligi

Misafiriz onlara sık sık desene
Gecen sevdigimde aynı şeyi dedi haftalık hazırlayalım diye sacmalama dedim evde ne varsa onu yicez
He ya onlara desin napıyım sormasınlar
Çok şükür tanıstıgımızda yapmıs bitirmişti askerligi hazır beni bekliyodu tanımak için

ilahi sen kesinlikle alma kuzum bs bos bekler kurutucu

Yok ben kullanamam kuzum duracak bir yerde boşuna

Bende planlı liste hazırlamaktan yanayım hatta düşündüm bile iş listeside yapmayı plan fışkıran bir yapım oldugundan bunlara el atmasam olmazdı ki haftalık işleride günlere bölerim ben haftalık yapacagım yemeklerinde listesini yaparım biliyorum kendimi tabi nasipse inşallah

internette şöyle bi gelinlik resmi buldum tam istediğim tarz bi gelinlik
ama gel görki ne ismi var cismi

ay ay ay ay bayıldımmmmmmmmbende bu tarzzz istiyorummmmmm üstü dantellllll altı tülllllll vee bu tarzz aysira gelinlikde buldum fiyatını sordurdumm kısmetse bi kaç ay sonra denemeye almaya gidicemm uhu çok heycanlandım sende inşallh istediğinn modeli bulursunn canımmm :-*

seLam kızlarr
iyisinizdir inşallah

aa şimdi gördüm 6 aylara inmişiz maşallah
inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz/kavuşuruz canım. Zor valla,çok zor beklemek
eve fln başladınızmı birşeyler yapmaya:26:

arkadaşların hakLı aslında, ama nişanımda garip bir yerde olmuştu evet o an heyecandan hiç birşey fark etmiyorsun ama eve gelip izleyince daha doğrusu izleyemedim çunki çok kötü görünüyordu herşey.Gerçekten izleyemedim:26:
düğünde öyle olsun istemezdim ama bakalım Allah büyük, sağLık,huzur olsun yeterki gerisi gelir inşallah

evett tutku akşam düğünü olacakkk senin için bol bol bol oynarımmm sende benim için oyna evetttttttt ben oynamaya 22 sinde başkıyorum kınam burda olucak seninkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kuzum benim öğlen düğünü, bizim düğünden gelince daha kv ye gidilecek,yemek fln yenecek,dışarda biraz daha oynanacak(biraz dediğim 2 saat fln).
Çok saçma geliyor,tüm komşular toplanıyor kv ye, zaten düğünden yorgun argın geliyo herkez,birde yemekle uğraşıyolar
heee kusura bakmasınlar yemeğimi yerim usulça kaça giderim

sizde kaldımı öyle adet:44:

verildi canım kapora, fazla değil aslında 300 verdik, ama bakalım yeni yıla doğru bişiler değiştirmeye çalışıcaz, banada o zamana kadar sevgilimin başını şişirmek düşüyo

baktın olmadı artık çare yok,katlanıcaz

Diktirmek bana biraz riskli geliyo ya. Bittikten sonra beyenmem felan:18:
Güzel dimee

canım gelinlik harika,o belden devam eden danteller tam istediğim gibi ama üst kısmı çok uzun sanki,belden tam oturmamış.
Tam otursaymış,ve askısız olsaymışş

aradığım şey tam böyle model,inşallah hepimiz gönlümüzdeki gibi buluruz

Son düzenleme:
canımm hatta benim seçtiğim gelinliğin aynısı bakkk anaaammm yeniden bakınca fark ettim yeri yurdu aysira fiyatları 2.500 tl falan demin sordu nişalım en kralı 3.500 başlangıçda 2.200

Eklentiler

• $480144_341029389351364_1366419606_n.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $299854_341029456018024_1855181099_n.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 54

Buluruz inşallah canım. Ben daha internetten bakma aşamasındayım.
Ne kadarmış fiyatı beyendiğin gelinliğin. Varmı fotosu felan

aa varmış şimcik gördümm

var var hirrr yirde var pierre cardinle bile çalışıyorlar yinede fiyatlar maaşallh iyi yani ben kınalımıda ordan olacam inşallh seçtiklerimi giyince yakışırr bakkk ne hoşlar şu üstü siyah olanı birr benim olsaydııııı

Eklentiler

• $970578_407195282734774_554499675_n.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 42
  • $580261_411147222339580_1573051047_n.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 41

tabi ya önemli olan yakışması bazen internette beğendiğin gibi olmuyo.
Ne zaman gitcen demeye denede bizede fikir ver

tabi ya önemli olan yakışması bazen internette beğendiğin gibi olmuyo.
Ne zaman gitcen demeye denede bizede fikir ver

aynen belli olmuyo ama en azından tarzımız belli ne aradımızı biliyoruzz dimii eğerrr 1 ay sonra babam nişanlımın abisinin düğüne yollarsa benii 1 ay sonra denerimm ufak bir kaçamakla eğer yollamazsa o ayrı dert yıkılıcam o zamanda taaaaa martın son haftaları

canım benim evet tanışmadık yeni katıldım aranıza kesin bişey yok ama nişanlıyım Nisan ayında dönücek askerden nişanlım daha göndermeden gelişini düşünüyorum bende bi hoşum 2014 te yuvamızı kurmak istiyorum inşallah 26 yaşıma bastım 2 gün önce 25 ten sonrası çabuk geçiyo diyolar hep bakalım nasıl geçicek :)) özel bi havayollarında çalışıyorum tatlım ...daha çok yenisiniz hemen girmeyin böyle eşyadır evliliktir borçtur zaten hepsi olucak bugünlerin tadını çıkarın ahhh ahhh nerde o sevgililik dönemi o heyecanı :))) inan işin içine aileler girince hele birde resmiyete dökülünce hayatın değişiyor birden bire tadını çıkarın bu günlerin :)))

ah ne kadar haklısınız... şimdiki aklım olsa nikahımdan iki gün önce nişanlanırdım bi senedir çekiyorum daha bi sene daha çekcem.. tabi güzel taraflarıda var ama genede çok ağır bi dönem nişanlılık.. rabbim tez zamanda kavuştursun sevdiğinizle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…