- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
çok üşeniyorum her seferinde yıkamaya bazen sırf o yüzden salata yapmıyorum..annem ilk evlendigi senelerde alır almaz yıkar öyle koyarmıs dolaba kolay olsun diye sonra üşenmeye baslamıs o dönem olsaymıs kurutucusu ayy sanki yarın alacak gibi heyecan yaptım ben
Yok canım annen normal babamda gerek görmüyo süre gayet normal diyo..ve bencede uzatmak olmaz nişanı ara bozulur Allah korusun her kafadan bir ses bunalıyo insan anladım..
Ve işin tuhafı iş bu kadar ciddiye binmeden önce evde kalmısım gibi düşünüyodu hic gecinemiyoruz diye gözümün içine bakıyordu gitmem için..sanki o kadın bu kadın degil heyecan 0 gibi gösteriyo sürekli 2 yıl diyo :44: aman neyse nazlansın benim annecim nikah günüde bagırır 2 yıl bekleseydiniz diye
Cidden az kaldı dimi kuzum ya :18: şaka gibi geliyo ama gercekten az ve zaman ne hızlı geciyormus meger :18: ama istiyorum ya işteyken aksam ne yemek yapsam derdine düşmeyi bile istiyorum2013 gelinlerinin büyük takipcisiyim hep diyorum onların yazdıklarını okurken öyle hevesleniyorum kii oyy birde annem sürekli demeye basladı bizim zamanımızda konusamazdık susardık diye..dün misafirlikteydik sordular oturdugu yeri şuraya yakın mı vs diye bende anlatınca annem bizim zamanımızda konusamazdık dedi birde pazar günü ne yapılacak konusunda fikir verince yine aynı şeyi söyledi kızlar ben mi çok rahat davranmıs oldum gercekten susmam mı gerekiyordu :26:sadece sevdigim hakkında kişisel sorular sorduklarında kendimi kıpkırmızı olmus gibi hissediyorum heyecan yapıyorum
Kabul etsinler canım ya ederler ederler demek ben gelin olurken sen nişanlanacaksın hee vayy büyüdüktabi inşallah Rabbim bizleri bu yolda utandırmasın
Yıkamak evet biraz üşendiriyor insanı öyle yıkayıp koysamda çıkardıgımda tekrar yıkamak isterim sanki durunca pislenecemiş gibi gelir
ben de 2013 gelinlerinin topigini okuorum hep
En iyisi evlenince aylik yemek listesi filan hazirlamak
Ya eskiler konusmazmis ama simdi devir degisti yani napacaksin insanlar soru sorunca cevao vermeyecek misin oylesi daha ayip olur hem, hem onlar soruyormus sen o yuzden anlatiyormussun
Senin sevgilin askerlik yapmis miydi canim aradan cikardiniz mi askerligi
ilahi sen kesinlikle alma kuzum bs bos bekler kurutucu
Misafiriz onlara sık sık desene
Gecen sevdigimde aynı şeyi dedi haftalık hazırlayalım diye sacmalama dedim evde ne varsa onu yicez
He ya onlara desin napıyım sormasınlar
Çok şükür tanıstıgımızda yapmıs bitirmişti askerligi hazır beni bekliyodu tanımak için
ilahi sen kesinlikle alma kuzum bs bos bekler kurutucu
canım zaman geçsin 2014 gelsin diye bekliyorum ekim ayı bitsin hemen geçsin vakit ve mayıs gelsin mümkünse heyecanblıyım bende
tutku bu arada salonu sormuşsun hayatım o güne kadar herkesler sorun uyaşayacak muhakak olacak ama arkadaşlarım giz sokakta olsa bile o gün umrunda olmayacak o gün hatırlamayacaksın o gün sadece dans ettiğini ve evet dediğini hatırlıcaksın akışına bırak diyorlar
bak kısmetin neyse o seni gelir bulur hepimiz birşeyler hayal ediyoruz herşey olacağına varacaktır kendini üzme
evett tutku akşam düğünü olacakkk senin için bol bol bol oynarımmmsende benim için oyna evetttttttt ben oynamaya 22 sinde başkıyorum kınam burda olucak seninkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Canım benim kendini üzme lütfen kaporamı verildi sadece tutarına göre iptal ettirme şansınız yokmu tamamen para verildiyse degiştirmezler sanırım keşke yapsalar ama kendini böyle üzerek biryere varamazsın seçtiginiz yerdede yapılacak degişikliklerle farklı hava katılabilir kullanılacak renk ve detaylar bence daha farklı bir dügün havasınada sokar ortamı gibi geldi tahta görünüşü falan güzel durmuş aslında ama yinede birkere daha konuşun diger koyduklarındanda en sondaki güzelmiş canım ferah bir görüntüsü var hangisi olursa olsun içine siner inşallah önemli olan sizin gününüz yerin bir önemide kalmayacaktır belkide
Diktirmek bana biraz riskli geliyo ya. Bittikten sonra beyenmem felan:18:
Güzel dimee
ay ay ay ay bayıldımmmmmmmmbende bu tarzzz istiyorummmmmm üstü dantellllll altı tülllllll vee bu tarzz aysira gelinlikde buldum fiyatını sordurdumm kısmetse bi kaç ay sonra denemeye almaya gidicemm uhu çok heycanlandım sende inşallh istediğinn modeli bulursunn canımmm :-*
canımm hatta benim seçtiğim gelinliğin aynısı bakkkanaaammm yeniden bakınca fark ettim yeri yurdu aysira fiyatları 2.500 tl falan demin sordu nişalım en kralı 3.500 başlangıçda 2.200
Buluruz inşallah canım. Ben daha internetten bakma aşamasındayım.
Ne kadarmış fiyatı beyendiğin gelinliğin. Varmı fotosu felan
ya kızım aynısı ya buu
bugn heycanım hat safadabekleyemiyom bile cevabıı hemen yardım cı olmak istedimm aheyy o siteye bakk müthiş şeyler varrr çokk cicişşşşşşşşşşşş
aa varmış şimcik gördümm
var var hirrr yirde varpierre cardinle bile çalışıyorlar yinede fiyatlar maaşallh iyi yani ben kınalımıda ordan olacam inşallh seçtiklerimi giyince yakışırr bakkk ne hoşlar şu üstü siyah olanı birr benim olsaydııııı
tabi ya önemli olan yakışması bazen internette beğendiğin gibi olmuyo.
Ne zaman gitcen demeye denede bizede fikir ver
Merhaba canım seninle tanışmadık sanırım .
ben kendimi tanıtayım 23 yaşında 3 aylık ilişkisi olan ( daha 3 ay olmuş yaw biz sanki 1 seneden beri konuşuyormuşuz gibiyiz bir garip oldum şimdi), aöf kamu yönetimi 4. sınıfı okuyan okuyan hemde çalışan bir genç kızcağızım
Hayırlı teskereler diliyorum öncelikle , 6 ay yapacağı için çok fazla sıkıntı değil ama tabi özlemek ayrı bir konu15 aya nazaran 6 ay iyidir kimi zaman o dönemde kendini böyle teselli edeceğin günler gelecek
iş konusuna hiç değinmesem yoğunluktan bitmiş durumdayım ve bugün resmen patladım işyerine sıkıntdan sabahleyin saat 12 olmadı öğleni zor ettim , akşam desen o biçim ne sıkıntılı bir gndü
Bizde herşeyimizi şimdiden yapacağız ki ilk öncelik beyaz eşyalar bugün tekrardan konuştuk bu hafta sonu gidip beyaz eşyalara bakacağızen azından yüüzkler takılmadan onun borcunu bitiririz
nişan dönemini boş yere kısa tutun demiyorlar gerçekten , herkeste bir karışma , br marifetlik sanki yorum almak isteyen varmış gibi herkesten kastım 2.3 derece akabalar oluyor.
aileye gelince benim ailem sorun çıkarmaz diye düşünüyorum ama siz böyle anlattıkça korkmuyorda değilim o da ayrı bir konu
canım benim evet tanışmadık yeni katıldım aranıza kesin bişey yok ama nişanlıyım Nisan ayında dönücek askerden nişanlımdaha göndermeden gelişini düşünüyorum bende bi hoşum 2014 te yuvamızı kurmak istiyorum inşallah 26 yaşıma bastım 2 gün önce 25 ten sonrası çabuk geçiyo diyolar hep bakalım nasıl geçicek :)) özel bi havayollarında çalışıyorum tatlım ...daha çok yenisiniz hemen girmeyin böyle eşyadır evliliktir borçtur zaten hepsi olucak bugünlerin tadını çıkarın ahhh ahhh nerde o sevgililik dönemi o heyecanı :))) inan işin içine aileler girince hele birde resmiyete dökülünce hayatın değişiyor birden bire tadını çıkarın bu günlerin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?