- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Günaydınlar
Edacım ikinci üyelik yasak diye biliyorum, bu arada konunu okudum kıyamam ya çok şeyler atlatmışsınız
Beğendiğim 1. battaniye 1 tane kalmış şansımaKapıverdim sağolsunlar çok ilgilendiler
bilmiyordum canım digerini kapatmam için ne yapmam gerek ki
battaniyede hayırlı ugurlu olsun canım =)
KAzen ile konuş canım, o yardımcı olabilir sanıyorum.
Teşekkürler canım daha güzelleri senin olur inşallah
2 tane biri beyaz biri siyah saten nevresim takımım birde bizim kullanıcağımız yorgan ve yastıklar kaldı onlarıda aldım mı yatak odası bitmiş oluyorAllah'tan %65 lik indirim kuponu aldım yoksa altından kalkamazdım ya
KAzen ile konuş canım, o yardımcı olabilir sanıyorum.
Teşekkürler canım daha güzelleri senin olur inşallah
2 tane biri beyaz biri siyah saten nevresim takımım birde bizim kullanıcağımız yorgan ve yastıklar kaldı onlarıda aldım mı yatak odası bitmiş oluyorAllah'tan %65 lik indirim kuponu aldım yoksa altından kalkamazdım ya
akşam bir msj atayım o zaman =)
merak ettim çeyizlerini valla
Valla evde koyucak yer bulamıyorum artık sanki yarın evlenicem
Yaza doğru açıcam bi topikcik
Banyoyuda halledeyim tamamdır
Eki Görüntüle 527858
Bu liste çok işime yaradıYarısını hallettim gerçi biraz fazladan aldım ben
Masallah canım daha benim alacak çoooookbüyükler gitti biraz benim =)
Aynen canım bitek günlük yemek takımın çatal bıçak takımım ve kahvaltı takımım eksik, yemek takımıyla kahvaltı takımnı bi örnek alıcam 12 kişilik yapabileyim dye
bu sene hepiciğini bitirmem lazım, yazın para biriktirmeye başlıycam kısmet olursa söze kadar, söden sonrada beyaz esya mobilya falanZaten sözlendikten 5 ay sonra düğün yapıcaz nasıl yetişicek bilemiyorum
ben karar degiştirmezsem kahvaltı takımı almayacagım.. senin hiç birşey kalmamış canım ıvır zıvır ufak tefek şeyleride aldıysan hele hazırsın
2014 e kadar birikitirisin :)
KAhvaltı takımımız var aslında 2 kişilik ama
Sadece misafir için alıcam
Ivır ıvırlar bi anda olmz canım ya bi dünya şey var, evlendikten sonrada tamamlanabilir
Yanlız şuana kadar aldıklarım yatak odası için 3.000 tlyi geçmiş ohaaa yaa
=) benim daha aldıklarım toplam 3100 falan tuttu desene daha benim çoook şey var =) evet canım zaten çeyiz biter gibi görünmüyor =)ama evime girdigimde herşeyim olsun istiyorum
Aynen canım. Ama şu mutfk ıvır zıvırında okadar çok gereksiz şeyler var ki, hele bzde çekmecede kullnılmıyor atılıyor bi süre sonra yazık günah
Az alıcam bengösterdiğim listede gayet güzel aşırı değil ki ondan bile elediklerim oldu, temel şeyleri alıcam gerekeni evlendikten sonrada alınır
Ay toplam aldıklarımı hesaplasam rahat 8-9.000 olmuştur.
zaten kızın aldıkları daha fazla tutuyor ama eve girsen damat almış herşeyi gibi görünüyorşuan gözümde çok büyüdü 8-9
Biraz fazla takipçiyim ben canım aldığım herşeyin fatursını saklar, ne aldıysam ajandama fiyatıyla birlikte yazarım,parça parça aldığım için fazla yormadı beni bide taksit borç sevmem peşin alıyorum o yüzden pek zorlanmadım, hemen hemen 6-7 aydır yapıyorum çeyiz alışerişimibu aralar duraklamay geçtim alıcaklar pahalı şeyler çnkü biraz biriktrim hepsini toptan alıcam,
evet damat çok şey yapmış gibi gözüküyo malesef, ama kız daha çok masraf yapıyo
bizim muhasebe müdürü gibi gördüm seni bir andaben 2 senedir daha bu kadar aldım ne kadar yavaşım bugün gidip daha önce begendigim tuzlugu almaya karar verdim sanki onu alınca çeyizim tamam olacak gibi geldi inş bugün mesai olmazda
Aaaa tuzluk olmazsa olmazNeyle dkeriz tuzumuzu
Kız alemsin yaa çok güldürdün beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?