2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

günaydın kızlarrrrr =))) ben eda1709 kullanıcı adımla devam etmemek en iyisi die düşündüm sürekli gecmişte actıgım konuyu görmemek için yeni hesap actım

Günaydınnnnn kızlar günümüz hayırlı geçsin İnşAllah.

Günaydınlar
Edacım ikinci üyelik yasak diye biliyorum, bu arada konunu okudum kıyamam ya çok şeyler atlatmışsınız
Beğendiğim 1. battaniye 1 tane kalmış şansıma Kapıverdim sağolsunlar çok ilgilendiler

bilmiyordum canım digerini kapatmam için ne yapmam gerek ki
battaniyede hayırlı ugurlu olsun canım =)

bilmiyordum canım digerini kapatmam için ne yapmam gerek ki
battaniyede hayırlı ugurlu olsun canım =)

KAzen ile konuş canım, o yardımcı olabilir sanıyorum.

Teşekkürler canım daha güzelleri senin olur inşallah
2 tane biri beyaz biri siyah saten nevresim takımım birde bizim kullanıcağımız yorgan ve yastıklar kaldı onlarıda aldım mı yatak odası bitmiş oluyor Allah'tan %65 lik indirim kuponu aldım yoksa altından kalkamazdım ya

akşam bir msj atayım o zaman =)
merak ettim çeyizlerini valla

akşam bir msj atayım o zaman =)
merak ettim çeyizlerini valla

Masallah canım daha benim alacak çoooook büyükler gitti biraz benim =)

Aynen canım bitek günlük yemek takımın çatal bıçak takımım ve kahvaltı takımım eksik, yemek takımıyla kahvaltı takımnı bi örnek alıcam 12 kişilik yapabileyim dye
bu sene hepiciğini bitirmem lazım, yazın para biriktirmeye başlıycam kısmet olursa söze kadar, söden sonrada beyaz esya mobilya falan Zaten sözlendikten 5 ay sonra düğün yapıcaz nasıl yetişicek bilemiyorum

ben karar degiştirmezsem kahvaltı takımı almayacagım.. senin hiç birşey kalmamış canım ıvır zıvır ufak tefek şeyleride aldıysan hele hazırsın
2014 e kadar birikitirisin :)

ben karar degiştirmezsem kahvaltı takımı almayacagım.. senin hiç birşey kalmamış canım ıvır zıvır ufak tefek şeyleride aldıysan hele hazırsın
2014 e kadar birikitirisin :)

KAhvaltı takımımız var aslında 2 kişilik ama
Sadece misafir için alıcam

Ivır ıvırlar bi anda olmz canım ya bi dünya şey var, evlendikten sonrada tamamlanabilir

Yanlız şuana kadar aldıklarım yatak odası için 3.000 tlyi geçmiş ohaaa yaa

=) benim daha aldıklarım toplam 3100 falan tuttu desene daha benim çoook şey var =) evet canım zaten çeyiz biter gibi görünmüyor =)ama evime girdigimde herşeyim olsun istiyorum

=) benim daha aldıklarım toplam 3100 falan tuttu desene daha benim çoook şey var =) evet canım zaten çeyiz biter gibi görünmüyor =)ama evime girdigimde herşeyim olsun istiyorum

Aynen canım. Ama şu mutfk ıvır zıvırında okadar çok gereksiz şeyler var ki, hele bzde çekmecede kullnılmıyor atılıyor bi süre sonra yazık günah
Az alıcam bengösterdiğim listede gayet güzel aşırı değil ki ondan bile elediklerim oldu, temel şeyleri alıcam gerekeni evlendikten sonrada alınır
Ay toplam aldıklarımı hesaplasam rahat 8-9.000 olmuştur.

zaten kızın aldıkları daha fazla tutuyor ama eve girsen damat almış herşeyi gibi görünüyor şuan gözümde çok büyüdü 8-9

zaten kızın aldıkları daha fazla tutuyor ama eve girsen damat almış herşeyi gibi görünüyor şuan gözümde çok büyüdü 8-9

Biraz fazla takipçiyim ben canım aldığım herşeyin fatursını saklar, ne aldıysam ajandama fiyatıyla birlikte yazarım,parça parça aldığım için fazla yormadı beni bide taksit borç sevmem peşin alıyorum o yüzden pek zorlanmadım, hemen hemen 6-7 aydır yapıyorum çeyiz alışerişimi bu aralar duraklamay geçtim alıcaklar pahalı şeyler çnkü biraz biriktrim hepsini toptan alıcam,
evet damat çok şey yapmış gibi gözüküyo malesef, ama kız daha çok masraf yapıyo

bizim muhasebe müdürü gibi gördüm seni bir anda ben 2 senedir daha bu kadar aldım ne kadar yavaşım bugün gidip daha önce begendigim tuzlugu almaya karar verdim sanki onu alınca çeyizim tamam olacak gibi geldi inş bugün mesai olmazda

Aaaa tuzluk olmazsa olmaz Neyle dkeriz tuzumuzu
Kız alemsin yaa çok güldürdün beni

tabi ya sende hemen al derim tuzluk olmadan gelin çıkmaz evden =) o kadar yani :)

Aaa benim tuluğum yok Şİmdi aklıma geldi hiç almadım bi takımların içinde var
Hey yarabbim ya çok güldüm kendimede sanada

Bunu beğenmiştim mudo da denk gelirsem alim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…