günaydın Kızlarrr
Günaydınn canım nasıllsınn?
İyiym canım sen nasılsın yeni bir haftaya başladık işte umarım güzel bi hafta geçirirz
iyiyim ben de canım
İnşallah aşk dolu huzur dolu bi hafta olur
Aminnnsizin ne zaman tahmini canım nerde yaşıyorsun ben alanya dayım 1.5 2 senemiz var biizmde önümüzde Hazırlıklar Başladımı
Çeyiz hazırlarına başladım canım benn çok ama çok meraklıyım bu konu da
Kısmetse seneye söz yapıcaz canım inşallah bi aksilik çıkmaaz da planlarımızı gerçekleştirebiliriz
Bu da çeyiz topiğim;
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/553042-gulimiginnn-ceyizleri.html
Sende bendensin desenebende çok meraklıyım hep bakar incelerim bizde bu yaz söz düşünüyoruz
Umarım herşey dilediğimiz gibi olur
bakıyorum hemen
Çeyiz hazırlarına başladım canım benn çok ama çok meraklıyım bu konu da
Kısmetse seneye söz yapıcaz canım inşallah bi aksilik çıkmaaz da planlarımızı gerçekleştirebiliriz
Bu da çeyiz topiğim;
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/553042-gulimiginnn-ceyizleri.html
Sende bendensin desenebende çok meraklıyım hep bakar incelerim bizde bu yaz söz düşünüyoruz
Umarım herşey dilediğimiz gibi olur
bakıyorum hemen
Çokk meraklıyım hem de
İnşallah siz de planladığınız gibi gerçekleştirirsiniz canım benim
Merhaba cnmnasılsınız kızlar :) bugün akşam olmayacak sanki sıkıldımmm
Yarın bizm nişan yıldönümümüz
Merhaba cnm
OLdu bile akşam
Ne güzel nişanlısınız canım bizde daha bişi yokniye üzgünsün ki tatlım ?
İyiymm canımm sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım herşey yolundamı bu forum çok kopuk oldu yaaaa
çok şükür canım :) mesaiye kaldık ve biraz üşüyorum hepsi bu
olmuyor birde bugün mesai ihtimali var sanırım
nişanlım askerde çnkü
Kızlaaaaaaaarrr
kesniliklee perimm yani bir de görüşemesek napardım bennayda bir görü,şebiliyoruz şükür ki bazen insan dayanamaz hale geliyor ama dediğin gibi allaha şükür iyi sabrettik bebeğim tek isteğim kazasız belasız şu 1.5 seneyi de atlatmak
seni çok iyi anlıyorum kuzum.. hele etrafında yeni tanışıp kısa sürede evlenenleri görünce insan sinir oluyor.. ama bizim de yıllardır bir sürü anılarımız birikti çocuklarımıza anlatacağımızbebeğim söz konusunda kafa karışıklığını anlayabiliyorum çünkü ben de son zamanlarda fikrimi değiştirdim.. benimki seneye mezun oluyo hemen gelsinler istemiyorum.. sanki hazır değilim gibi geliyo.. ben biraz daha beklicem sanırım öylesi daha mantıklı.. senin de dediğin gibi söz nişan düğün arası çok uzayınca ialeler vs. hep sıkıntı.. ama senin de atanıp başka yere gitme durumun var.. bu durumda ne diyebiliirim bilmiyorum kuzum.. bence o zaman gelene kadar kendini dinle.. mantığın sana biraz daha beklemen gerektiğini söyllüyorsa öyle yap derim bitanem.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kuzusuu
aynen bebeğim az kavga ediyoruz allahtan yoksa ayrı gayrı üstüne bir de kavga ben bakırköyü boylardım herhalben de o günleri düşünüo mutlu oluyorum zatenn tek gücüm o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?