2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İyiymm canımm sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım herşey yolundamı bu forum çok kopuk oldu yaaaa

Kızlaaarrrr ben geldim.Çalışmaya başladığım için giremiyorum.Uzun zamandan sonra girdim hele şükür ah ama hep aynı şikayetler var çok kopuğuz az kaldı kızlar yakında bizim dönemimiz geliyor o zaman işte kopuk olmicaz kopucaz

tamam kuzucum benim çok sağol, dediğin gibi yapıcam. o zaman gelene kadar pek düşünmicem. artık gerisini zaman göstericek.. ama gerçekten sanırım yaklaştıkça insan daha bi mantıklı bakmaya başlıyo. demek bi tek ben böyle düşünmüyomuşum bak sen de öyle düşünüyomuşsun. ve 40 yıl düşünsem seninle ben evlenme meraklısı 2 genç kız amaann geç olsun güç olmasın diceğimiz aklıma gelmezdi bu akşam benimkine yine konuyu açtım, dedim böyle böyle ya ben kararsızım falan.. ne dedi biliyo musun '' aşkım şu an reglinden dolayı hormonların yine tavan yapmış, hiç tınlamıyorum seni, nasılsa 1 hafta sonra gene normale döncen'' dedi hiç gene alakası yok, ben bayadır bu düşüncelerle doluydum.. ama düşünmemeye çalışıcam.
bu arada aldıklarına ba-yıl-dımmmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…