- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
ayy bebeim beğenmene çok sevindim içim rahatladı :) bebeğim tek kişilik 45 di sanırım benimki çift kişilik 59.90 tl .. tüm çift kişiliklerde aynı fiyat.. istersen değerlendirmen iyi olur kuzumbayağı da model vardı ama ben buna ilk görüşte vuruldum bittim
çok iyiymiş canım, ben de yarın alışverişe çıkacaktım, english home'a da bir uğrayayım bakalım.
İyi günlerde kullan kuzucum
Kızlar mrb. Nevresimdunyasi ndan battaniye almıştım ancak stokta olmadığını söylediler ve değişim için battaniye beğenmemi istediler, aldığım modelide çok beğenmiştim şimdi ise 3 model arasında kaldım yardımınıza ihtiyacım var
Eki Görüntüle 526098
Eki Görüntüle 526099
Eki Görüntüle 526100
teşekkür ederim canımmmmm :9
o kadar güzel şeyler var ki kendimi zor tuttum ben
malum öğrenci insanız taksit taksit ödüyorumama gözüme kestirdiğim çok şey oldu..
yavaş yavaş alıcam onları da :)
ayy ben bi mutfak tülüyle perdesi beğendim aman allahımm yerim onu yerr
ahh kuzum dediğin gibi bi çalışmaya başlayalım hepsini alıciiizz
daha esseye göz koydum ben
orayla görüşülecek hesabım varr
ayy evet esse'yle bernardo'yu unutmuşum
Bir de internetten alışveriş yapıyorsan
http://www.altincicadde.com/
dekoreko.com | Mucizevi evler yaratabileceğiniz dekoreko`ya hoş geldiniz... var canım. Belki biliyorsundur. Bunlarda da harika ciciler var
Bir an önce 2014 gelsinnn
2014 de evleniyor musunuz kız hadi İNŞALLAH ALLAHIN izniyle bakalım
senin düğün fototlarını sabırsızlıkla bekliyorum aşkıcınla umarım buraya koyarsın şekerim
canımcım, 2014 diye hayal ediyoruz şu an sadece, kesinleşmiş bişey yok henüz, kendi kendimize gelin güvey oluyoruz işte
2015'e sarkacak gibi gözüküyor Ama 2014 olursa pek güzel olur.
Bi işler ciddiye binsin de çeyiz, söz, nişan, düğün, balayı, bebiş... her türlü resimlerimizi buraya koycam kuzum
ben bekliyorum resim artık buraya koymasanda özelden bi şekilde göstericceksin ona göre msn mi olur bir sosyal ağ mı olur bilemem
merak ettiğim ikinci kişisin birincisi hürremin düğünü ikinci senin
tatlım ben çok karışık renkli sevmediğim için tercihimi 1. den yana kullanıyorum, 3 de olabilir
1. bence canım
kızlar bir english home aşığı olarak bugün çarşıya indik annemle ve ben yine kendimi tutamadım.. çok indirm vardı napiim çift kişilik battaniye aldım daha doğrusu nasıl kaptığımı bilemediminternetten resmini bulamadım ama kendi çektiğimi yüklüyorum
Eki Görüntüle 526066
Eki Görüntüle 526067
fikirleriniz benim için çok önemliiii
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz
Kızlar mrb. Nevresimdunyasi ndan battaniye almıştım ancak stokta olmadığını söylediler ve değişim için battaniye beğenmemi istediler, aldığım modelide çok beğenmiştim şimdi ise 3 model arasında kaldım yardımınıza ihtiyacım var
Eki Görüntüle 526098
Eki Görüntüle 526099
Eki Görüntüle 526100
ayy evet esse'yle bernardo'yu unutmuşum
Bir de internetten alışveriş yapıyorsan
http://www.altincicadde.com/
dekoreko.com | Mucizevi evler yaratabileceğiniz dekoreko`ya hoş geldiniz... var canım. Belki biliyorsundur. Bunlarda da harika ciciler var
Bir an önce 2014 gelsinnn
günaydın kızlarrrrr
Günaydınn
Dün gece karşı dairemize gelin geldi arabadan indirdiler falan ay içim gitti ya
inşallah bir gün bizim içinde böyle diyeceklerdiger komşularına gidip yan daireye gelin geldi gördün mü diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?