2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

çok iyiymiş canım, ben de yarın alışverişe çıkacaktım, english home'a da bir uğrayayım bakalım.
İyi günlerde kullan kuzucum

çok iyiymiş canım, ben de yarın alışverişe çıkacaktım, english home'a da bir uğrayayım bakalım.
İyi günlerde kullan kuzucum

teşekkür ederim canımmmmm :9
o kadar güzel şeyler var ki kendimi zor tuttum ben
malum öğrenci insanız taksit taksit ödüyorum ama gözüme kestirdiğim çok şey oldu..
yavaş yavaş alıcam onları da :)

aynen canım, ben english home'un perdelerine ve mutfak önlüklerine de bayılıyorum
bi çalışmaya başlayayım english home, zara home ve tepe home başta olmak üzere tüm mağazaların altını üstüne getircem

ayy ben bi mutfak tülüyle perdesi beğendim aman allahımm yerim onu yerr
ahh kuzum dediğin gibi bi çalışmaya başlayalım hepsini alıciiizz
daha esseye göz koydum ben
orayla görüşülecek hesabım varr

ayy evet esse'yle bernardo'yu unutmuşum
Bir de internetten alışveriş yapıyorsan
http://www.altincicadde.com/
dekoreko.com | Mucizevi evler yaratabileceğiniz dekoreko`ya hoş geldiniz... var canım. Belki biliyorsundur. Bunlarda da harika ciciler var
Bir an önce 2014 gelsinnn

2014 de evleniyor musunuz kız hadi İNŞALLAH ALLAHIN izniyle bakalım
senin düğün fototlarını sabırsızlıkla bekliyorum aşkıcınla umarım buraya koyarsın şekerim

2014 de evleniyor musunuz kız hadi İNŞALLAH ALLAHIN izniyle bakalım
senin düğün fototlarını sabırsızlıkla bekliyorum aşkıcınla umarım buraya koyarsın şekerim

canımcım, 2014 diye hayal ediyoruz şu an sadece, kesinleşmiş bişey yok henüz, kendi kendimize gelin güvey oluyoruz işte
2015'e sarkacak gibi gözüküyor Ama 2014 olursa pek güzel olur.
Bi işler ciddiye binsin de çeyiz, söz, nişan, düğün, balayı, bebiş... her türlü resimlerimizi buraya koycam kuzum

ben bekliyorum resim artık buraya koymasanda özelden bi şekilde göstericceksin ona göre msn mi olur bir sosyal ağ mı olur bilemem
merak ettiğim ikinci kişisin birincisi hürremin düğünü ikinci senin

ben bekliyorum resim artık buraya koymasanda özelden bi şekilde göstericceksin ona göre msn mi olur bir sosyal ağ mı olur bilemem
merak ettiğim ikinci kişisin birincisi hürremin düğünü ikinci senin

inşallah kuzumm. ben zaten gelebilecek olan kk dostlarımı çağıracağım düğünüme tatlım, canlı canlı görürsün belki de..

tatlım ben çok karışık renkli sevmediğim için tercihimi 1. den yana kullanıyorum, 3 de olabilir

Bende çok karışık sevmiyorum malesef asıl aldığım krem renkti düz ama malesef kalmamış
1.yi istiyorum bende ama ellerinde yoksa 2 seçenekten birini seçicem malesef en sadesi bunlardı
Umarım 1.den vardır
teşekkürler kızlar

battaniyen çok güzel canım..İnşallah 2014 hemen gelirde mutluluk ile kullanırsın bu arada hoşbuldukkkk

en güzeli 1. canım inş bu vardır

Kızlar merhaba

Grupfoniden %65lik indirim çeki almıştım bu iki yorgan arasında kaldım, 3 tane misafir yorganım var, bu yorganı sevdiceğimle kullanmak için alıcam ama karar veremedim, ikiside gayet iyi güzel indirimli çokta uyguna geldi.

MAIAMORE ANEMONE KAZ TUYU ORGANİK ÇİFT KİŞİLİK YORGAN - Yorganlar, Mikroelyaf Yorgan, Kaz Tüyü Yorgan, Bambu yorgan

MAIAMORE JASMINE KAZ TUYU ORGANİK ÇİFT KİŞİLİK YORGAN - Yorganlar, Mikroelyaf Yorgan, Kaz Tüyü Yorgan, Bambu yorgan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…