2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Gizemimmm kusuruma bakmazsan ben çııkayım olur mu?
Seni çooook öpüyorum kuzucumm yine görüşelim fazla özletme kendini :)
Kendine çok çok dikkat et canım benimm kocamaann öpüyorummmm.

Amin canım benimm inşallah.
Maşallah Çınar'a inşallah hep çok çok iyi olur, Allah nazarlardan korusun onu.
Haklısın canımm uzak olmak zor cidden

Gizemimmm kusuruma bakmazsan ben çııkayım olur mu?
Seni çooook öpüyorum kuzucumm yine görüşelim fazla özletme kendini :)
Kendine çok çok dikkat et canım benimm kocamaann öpüyorummmm.

Sağol Canım amin..
Canım ne kusuru bende çıkıcam birazdan az ders yapayım :)
Çok öpüyorum canım kendine çok dikkat et olur mu

En kısa zamanda görüşmek dileğiyle

Hangi yılın gelini olacağım şu an belli olmasada babamın biran önce evliliğimize onay vermesini ve en yakın zamanda sevdiğimle evlenmemizi istiyorum

bende aranıza katılabilir miyim?

2014 gelini olcam inş..önce 2013 yazında nişan yapçaz...

diğer topiclerde baktım çeyiz işlerine bir girilmiş, pir girilmiş...erken değil mi daha ya :26:

ben para biriktirip peşin alayım birçok şeyi diyrdum ama...napsam ki bilemedim?

önce ihtiyaç listesi çıkartmak lazım sanırım :26:

Benimde biraz var aslında ama para biriktirebilme şansın varsa çalışıyorsan cnm kesinlikle biriktir.
Vee aynı dükkandan atıyorum tüm tekstilini aynı anda alırsan ya da toplu alışveriş yaparsan daha da indirim kazanıyorsun nakitin yanında.
Bu arada hoş geldin cnm aramıza

hoşbulduk cnmm..
evet çalışıyorum cnm..henüz 1,5 aylık öğretmenim

biraz borçlar yaptım kendi ihtiyçlarım doğrultusunda...
2ay sonra inşallh ufaktan bişeyler alıcam ama parada atıcam kenarı..daha doğrusu yarım yapıp atmayı düşünüyorum..daha karlı olur
çünkü bazı şeyler evin dekorasyonuna, rengine gitmeli diye düşünüyorum..onları sonradan toptan alıveririm dedğin şekilde

buradan çeyz için foto paylaşıyormusunuz bilmiyorm? yada indirimleri fln haber veriyrmusnuz acaba?sizlerle birlikte yol almak isterim..

biz düğün tarihi koymadık ama şuan tahmini bişi diyeyimde ekle beni de 9 ağustos 2014

hoşgeldin canım bana yavaş yavaş almak daha uygun gibi geliyor ben baya yavastan alıyorum 2 senedir alıyorum daha 2 senede alırım sanırım yavaş yavaş içime sinen eşyaları almak daha bir hoş geliyor bana tabi herkesin kendi fikri :44:

anladım cnm..ben öncelikle bi foto makşnesi alcm profesyonel sonuçta o da çeyiz sayılır
limit kalırsa yada limit azalınca çeyiz işine girişicem

merhaba kızlar, nasılsınız?
ben ugramayalı baya şenlenmiş burası yaa :) yeni arkadaşlar da gelmiş, ne güzel :))

Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Nerde başladın?
Aldığımızda çeyizi paylaşıyoruz canım :)
Daha indirim takip etmiyoruz aslında daha biraz daha zaaman var diye :) Ama yavaştna takipler başlar cnm kanımca sende haber verirsin :)

diyarbakıra atandm cnm... benm geçmşten alınmş bazı şeylerm var...
memlekete gdnce foto çekp paylaşırım...braz demode bile olmş olablrler..
nasıl bişi olduklarını hatırlamıom bile
onlar yokmş gibi düşünüyorum

Hayırlı uğurlu olsun canım tekrardan.
Tabi canım çek koy bakarız bizde :) Paylaşmak mutluluk veriyor:)
:) Benimde öyle baya eşyam var valla :)

kızlar bizde uygun diye bi site var..güvenilirmidir?hiç dydunuzmu?
ben foto makinesi alcam..akakçe den baktım...uygun olarak 'bizde uygun' sitesi var..fytlar hakkaten uygun
altından birşey çıkarmı ki?

kızlar bizde uygun diye bi site var..güvenilirmidir?hiç dydunuzmu?
ben foto makinesi alcam..akakçe den baktım...uygun olarak 'bizde uygun' sitesi var..fytlar hakkaten uygun
altından birşey çıkarmı ki?

Canım valla siteleren alışveriş yapanlar çoook var ama ben sadece hepsiburada.com dan pratikev vs den yaptım.
Ben pek güvvenemiyorum açıkçası
Yada şöyle yapıyorlar atıyorum 400 500 liralık limitli kart çıkartıyorlar onlarla alıyorlar sitelerden tanıdıklarım.

normalde alacağım makine GOLD da uygun..sonçta tanınmış ve güvenlr...1800 tl..
ama tekonosa,vatan,istnbl blşm gibi daha çok tanınmş yerlerde 2000 tl..
bizde uygunda ise 1427 tl...şaşrdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…