2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

evet bu konuyu biliyorum canım.
demek hala devam ediyor.
İnşallah en hayırlı şekilde sonuçlanır.

selamm kızlarr nabersiniizz??
geçmiş olsun larissa dikkat et kolay kolay geçmiyor çünkü
naber edacım nasıl gidiyor hazırlıklar?:44:

selamm kızlarr nabersiniizz??
geçmiş olsun larissa dikkat et kolay kolay geçmiyor çünkü
naber edacım nasıl gidiyor hazırlıklar?:44:

iyi canımcım sen nasılsın

hazırlık 0 canım sanki 3 ayı kalan biz degilmişiz gibi pazar günü için gelinlikci provaya cagırdı sonra nişan fotograflarını görmeye gidicez son ondan sonrada vakit kalırsa beyaz eşyayı alalım diyorum ama bakalım :44: sizde nasıl gidiyor neler yapılıyo

valla bizde de bişey yok bi sorim dedim ben mi çok rahat davranıyorum acaba diye bizim beyaz eşya tamam 2ci taksdi ödüyorum Allah'ın izniyle erteleme olmasaydı 5 ay olcaktı ne güzel gelinliğime karar veremedim henüz bakıyorum netten canım biz dha çok gezioz yiyoz içiyoz sanki 5,5 senedir yapmamış gibi mutfak ıvır zıvırlarım kısmen var ama eksiğim bi sürü tatlım şöyle bi düşününce yarın gelcek bize bi ön muhasebe yapıp alacaklarımızı hesaba koycaz malum bana yardımcı olan kimse yok evdekiler kredi ödemekle meşgul yükleri ağır işte uzun konuştum çenem düştü bugün

canım gelinliğini aldın mı? nasıl aldın çok merak ettim anlat bakim:)

nasılsınız canlarım hepiniz düğün koşturmacasındayken ben farklılık yarattım nişan koşturmacasındayım memleketten gitmeden kuaförümüde ayarladım porselen makyaj saç takma kirpik ve çıtçıtı bana göre boyayacak ve benim olacak gerçek saç bende istiyordum zaten toplamda 300 tl...Salonun anlaşmalı kuaförü bile 250 masraf çıkardı yaa üstelik saç kiralık :26:

merabalar kızlarr...

merhaba :))

çıtçıtlı sacların fiyatını bilmiyorum ama diğer türlü tek senin için bu fiyat fazla değil mi canım

merhaba :))

çıtçıtlı sacların fiyatını bilmiyorum ama diğer türlü tek senin için bu fiyat fazla değil mi canım

porselen makyaj çok pahalı kuzum 150 tl en uygunu 120 tl yoksa yaptıracağım bir maşa. benim saçım uzun ama gür değil çok az o yüzden ek saç ister birde takma kirpik falan derken bu fiyat çıkıyor

porselen makyaj çok pahalı kuzum 150 tl en uygunu 120 tl yoksa yaptıracağım bir maşa. benim saçım uzun ama gür değil çok az o yüzden ek saç ister birde takma kirpik falan derken bu fiyat çıkıyor

hee anladım canım niye porselen mkyj yaptrysn o uzun süre kalıcı olsn die yapılmıyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…