- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
isteme ve söz nerede olacak krizi :26:
daha çok babamın beni vermek istemeyip bahane bulmaya çalışması, keçi gibi inatlaşması
evimiz küçük, sığılmaz, dışarda tanışma olmaz diye erkek tarafı istemiyor, bi akrabamızın evinde olsun dersek de babam kabul etmiyor, herkes bir triplerde bi inatlaşmadır gidiyor
Kimse seçimlerin konusunda yardımcı olmuyor.sanirim kendimi yalnız hissediyorum =((
günaydın canım nasılsın bakimm
Günaydın kızlar
iyiyim canım sagol sen nasılsın bakalım
bende azcık grip oluyorum yine sanki
selamm kızlarr nabersiniizz??
geçmiş olsun larissa dikkat et kolay kolay geçmiyor çünkü
naber edacım nasıl gidiyor hazırlıklar?:44:
iyi canımcım sen nasılsın
hazırlık 0 canım sanki 3 ayı kalan biz degilmişiz gibipazar günü için gelinlikci provaya cagırdı sonra nişan fotograflarını görmeye gidicez son ondan sonrada vakit kalırsa beyaz eşyayı alalım diyorum ama bakalım :44: sizde nasıl gidiyor neler yapılıyo
havalar o kadar soguk ki ne kadar kacsakda oluyoruz gecmiş olsun canım
selamm kızlarr nabersiniizz??
geçmiş olsun larissa dikkat et kolay kolay geçmiyor çünkü
naber edacım nasıl gidiyor hazırlıklar?:44:
iyi canımcım sen nasılsın
hazırlık 0 canım sanki 3 ayı kalan biz degilmişiz gibipazar günü için gelinlikci provaya cagırdı sonra nişan fotograflarını görmeye gidicez son ondan sonrada vakit kalırsa beyaz eşyayı alalım diyorum ama bakalım :44: sizde nasıl gidiyor neler yapılıyo
merabalar kızlarr...
nasılsınız canlarım hepiniz düğün koşturmacasındayken ben farklılık yarattım nişan koşturmacasındayımmemleketten gitmeden kuaförümüde ayarladım porselen makyaj saç takma kirpik ve çıtçıtı bana göre boyayacak ve benim olacak gerçek saç bende istiyordum zaten toplamda 300 tl...Salonun anlaşmalı kuaförü bile 250 masraf çıkardı yaa üstelik saç kiralık :26:
merhaba :))
çıtçıtlı sacların fiyatını bilmiyorum ama diğer türlü tek senin için bu fiyat fazla değil mi canım
porselen makyaj çok pahalı kuzum 150 tl en uygunu 120 tlyoksa yaptıracağım bir maşa. benim saçım uzun ama gür değil çok az o yüzden ek saç ister birde takma kirpik falan derken bu fiyat çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?